Играчки от подръчни материали...

• 56 874
  • 430
  •   1
Отговори
# 165

Kрасавец!

iviche, много е хубава книжката, браво на каката!

Vesika, страхотни идеи!

# 166
# 167
# 168
Mного ми намигат тези постелки и възглавнички Wink, но темата май плавно преминава в "шити играчки" и не винаги от подръчни материали.

Това е идея- да се преименува на "изработване на играчки". Тогава ще включим и плетени Mr. Green

Все пак много ви благодаря за идеите!  bouquet

# 169
  • София

Това е идея- да се преименува на "изработване на играчки". Тогава ще включим и плетени Mr. Green

Peace

Ето нещо много лесно, например с клечки от сладолед:

# 170
Побут!

# 171
страхотни неща гледам напоследък в темичката.
Днес ще ушия една кола за моя малкия,че с други играчки сме скарани.Топка вече му уших.

# 172
  • Габрово
  bouquet

# 173
   Страхотни неща показвате! Simple Smile Но ако ще е от подръчни материали, ето нещо, което скалъпихме набързо,
но е само за най-малките. Пластмасова бутилка от вода плюс една шепа житни зърна, може и ориз или нещо,
което дрънка подобаващо. Стана като маракаси. Laughing Само дайрето и мечката ни липсват. tooth
   Как да си направим дайре? newsm78

# 174
  • 2 етажа над тавана
      Как да си направим дайре? newsm78

Това е подобие, но не е много подходящо за мъници

# 175
  • София
   Страшни сте! И аз се амбицирах да направя хиляда неща........ Grinning Grinning Grinning

# 176
В тези къщички ми останаха очите, но съм с 2 леви ръце ....

# 177
Янич, можеш ли да шиеш?
Ако не си пипала преz живота си игла, може да каzваш, че си с 2 леви.
Ама ако имаш поне малко опит, ще ти кажа, че е иzключително лесна zа правене.
Знам, че се продават по магаzините zа платове вата пришита на плат. Само си иzбираш с какъв плат да е отвън и пришиваш zаедно, като слагаш в същото време и ципа, от тия zа якетата.
Успех Peace

# 178
Ето и една къщичка,която не ми се вижда много трудна.Само някой може ли да ми каже как се казва плата от който е изработена?

# 179
  • София
Вата?
Страхотни неща  bouquet.
Момиченцето с плитките за врата още утре ще го направя, но като МАРТЕНИЦА за стаята на Цвети /с клечките за сладолед също биха станали сладки животинки - мартеници/.

Общи условия

Активация на акаунт