Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 9

• 41 686
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
*Мариана*, за съжаление, не мога да помогна, т.к. все още не съм получила пратката, трябва да дойде тези дни. И моето стъпало е по-скоро широко, нося 38 номер обикновено заради това, надявам се да ми станат.

И при мен са високи сводове, значи и за мен би трябвало да станат, благодаря, Азалия.

# 196
Mystic Не ти ли се струва, че материята на якето на Ragwear ще събира доста прашинки, косми и др. На мен така ми се струва.

# 197
Здравейте! Simple Smile
Нова съм в тази тема, дали някой от вас има код за намаление?
Всичките инфлуенсъри, които аз следя вече им минаха отстъпките.

Благодаря предварително!

# 198
По отпечатъка, който оставя ходилото, може да прецениш какъв ти е свода. Моята деформация е голяма и съответно изпъкналостта на свода от горната страна е голяма, затова ботуши с ципове закопчавам трудно, много ме притискат или въобще не мога да закопчая.

# 199
  • Пловдив
Mystic Не ти ли се струва, че материята на якето на Ragwear ще събира доста прашинки, косми и др. На мен така ми се струва.
Ами сега не мога да преценя... Thinking ама то и в момента има леки залепнали прашинки да кажа, та незнам...Дали ще личи много?

# 200
На мен ми се струва точно такава материя. И аз го получих и му се чудя дали да го задържа. Имам едно зимно на Ragwear, само го чистя и след секунди имах повече косми и от котката. Надявам се да не е същата материя, че прашинките много си личат на черният цвят. Именно и за това по-рядко носех това зимно.

# 201
  • Пловдив
Хм...незнам и аз...
Така да ми хареса изработката и модела...

# 202
До сега писах имейли, на Абаут ю и останалите.
Та, понеже тук съм чела, че при връщането някои си обединяват артикулите за връщане, като вътре си слагат и документите за връщане, реших и аз така да направя този път, и да спестя носенето на един кашон.
Е естествено, че се замотаха нещата, в сайта изобщо не е отбелязано, че е върнат единият артикул, за другите пише само, че е инициирано връщането. Друг път след два-три дена вече съм получила имейл, че пратката е при тях, и дата за парите, а сега - нищо.
При Кроп и другите - същата работа.
Направо ми секна мерака да пазарувам.

# 203
  • Пловдив
Пускат промоция след промоция, а с обработката на върнатите артикули не успяват навреме. И за другите Sinsay, House същата работа..Имам върнати артикули от миналата събота - в понеделник са ги получили и до сега никакъв мейл. Дразнещо е. Чудих се дали да им се обаждам, защото си мислех, че с моите връщания нещо да се замотали. Като чета тук явно е и при други.

# 204
Здравейте 🌹,код за над 100 лв има ли някакъв??

# 205
  • Бургас
За абаут ю специално, ако се връщат неща от няколко поръчки заедно, ги обработват по-бавно. Те лично ми го казаха по телефона. Посъветваха ме да си ги връщам отделно, за да става по-бързо.

# 206
  • София
Аз пък като връщах по-отделно та все тая...

# 207
Продуктите от отделните пратки им пращам отделно, да не се чудя кое са получили и кое не са отбелязали.
Ако е с товарителница от самата поръчка я снимам за проследяване после.

# 208
  • Пловдив
До сега писах имейли, на Абаут ю и останалите.
Та, понеже тук съм чела, че при връщането някои си обединяват артикулите за връщане, като вътре си слагат и документите за връщане, реших и аз така да направя този път, и да спестя носенето на един кашон.
Е естествено, че се замотаха нещата, в сайта изобщо не е отбелязано, че е върнат единият артикул, за другите пише само, че е инициирано връщането. Друг път след два-три дена вече съм получила имейл, че пратката е при тях, и дата за парите, а сега - нищо.
При Кроп и другите - същата работа.
Направо ми секна мерака да пазарувам.

Ох, сега и аз се притесних...  За втори път връщам - днес пратих кашонче с 2 артикула от 2 отделни поръчки.
И аз снимах товарителницата за проследяване, но дано всичко е наред

# 209
Накарахте ме да се замисля. Имам приготвен един кашон с неща от 3 поръчки. Ама да взема да го разделя.?
Тези ги връщам. Този път нацелих размера, но якето много ме издува. Палтото не си струва.

Тези якета ги върнах и чакам възстановяване на сумата. Не успях да ги закопчея. Сега от синьото видях по големия размер и го поръчах. Роклята я оставих. От нея после поръчах по голям номер, че се колебае, но в крайна сметка върнах по голямата.

Чакам тези поли. Имам в маслен зелена и чаках да ги хвана на намаление. С кода за 30 % намаление ми дойдоха на 30-тина
 лв.

Общи условия

Активация на акаунт