Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 9

• 40 682
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
Да, последното яке на Навахо върнах, защото нещо не му беше както трябва. Моделът е крив някакъв бил, стоеше ми много куцо, отделно нямам нерви вече с техните размери, размерните таблици могат да си ги изхвърлят в коша. Не са и малко пари че да вземеш по 2-3 броя от различни размери да нацелиш твоя. Имаше мнение, че си отговарят размерите, но след като пробвах 2 якета (поръчвах още едно, и го връщах също), нещо не съм много въодушевена да пробвам пак.

# 736
Благодаря ви, сега еидях, че в категория плетени палта в момента няма нищо, може би предстои зареждане 🌺

Пробвайте на търсачка "плетено манто": https://www.aboutyou.bg/search?term=%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0% … amp;source=typein

# 737
Нищо не излиза при мен като резултат :/

# 738
И аз ще връщам. Поне три чифта от четирите поръчани обувки. Не мога да разбера защо хубави марки предлагат кофти неща. На Габор кецовете са твърди, с изкуствен хастар, който боцка, не лягат по крака - дори и за 45 лв. не ги искам, камо ли за 290. Имам чувството, че слагат някакви раздути цени, за да успеят да продадат нещо в намаление. Чехлите на Фурла са толкова тежки, че едвам си вдигам краката с тях. Отгоре са от хубава кожа, стелката е изкуствена. Аз предпочитам отвътре да са кожени, където се допират до крака. Отделно, че са ми и леко широки, но затова производителя няма вина. Велурените мокасини на Геокс също са доста твърди, далече са от качеството на други обувки от тази марка, които съм имала. Предполагам, че доста са въргаляни, защото велурът е малко на петна и не са в оригинална кутия на Геокс, а в такава на Абаут ю. Иначе имат прикачен етикет на тях. Засега най ще оставя само маратонките на Марко Тоци, но ще ги преценя допълнително.

# 739
Нищо не излиза при мен като резултат :/

Пробвайте директно този линк: https://www.aboutyou.bg/search?term=%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0% … data=MXxZfDB8WXww

# 740

Общи условия

Активация на акаунт