Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 9

• 40 694
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте! Някой знае ли,дали мога да върна пратка от груг град,не този в който е получена? Писах им с 1000 зора, но кога ще благоволят да отговорят,не знам...

# 691
Какво значение има от къде я връщаш? Да не сме дървета вкоренени, хората пътуват?! Връщаш от където ти е удобно. Аз като получих пратки докато бях на морето и ще връщам от тях някои неща, до там ли да ходя да им ги пусна? 😃

# 692
Ами и аз така мислех,но лепенката,която залепам при връщане е с адреса на който е получена пратката отгоре и отдолу техния адрес. Та затова се чудя. Питах в еконт и една девойка ми каза,че обратната товарителница била за съответния град,ако е от друг трябвало да се свържя с абаут ю и да ми направят бнова.... хмммм
А ти ,като връщаш от друго място лепиш ли тази лепенка с адресите?

# 693
Ъ! 🤔 Ами пък звънни им и сподели, да знаем. И други ще имат този казус.

# 694
На мен ми стои добре, става ми идеално като закопчая колана и цвета ми отива, колежката ме хареса Laughing
Е защо му се чудиш тогава?
А, за пухено... ами изчакай, защото не се знае какви цени ни чакат, може пухените да скочат яко. 🤔
Да не говорим, че яките намаления на зимни неща ще са февруари.
Ами и аз нз Laughing Май щото много се охарчих и се чудя кое да върна, ама тоя път всичко ми харесва Laughing
Засега ще го задъжа пък да видим. Последните години на черен петък от Манго съм имала много добри попадения на якета и палта, но със всяка следваща сякаш намалят подобни "големи промоции", та както казваш тази зима съвсем нз какво ни чака Neutral Face Да харчим парите, да не ги изяде инфлацията Laughing

И да не е съвсем спам: Някой връщаш ли е нещо без найлонова торбичка с баркода на артикула?

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 17:31 от aDaMaNt^

# 695
Да харчим парите, да не ги изяде инфлацията Laughing
Именно, после не се знае какво що, пък и имаш 100 дни.
Аз почти всички върнах и ми е яд че нищо не уцелих, само един пуловер си оставих и два чифта компромисни дънки. И за това си купих 2 тенджери от Кауфланд 😄

# 696
Викаш да не останат непохарчени пари 😂😂
Ама и тенджерите ги купуваш като якетата по две, да има 😅
Аз от купуване на дрехи не мога да вредя по-смислени неща да купя 😀

# 697
Здравейте, някой дали има код за отстъпка? Харесала съм една рокля  Simple Smile

# 698
Пробвай YOANA15, трябва да дава 15% за над 100лв. Мисля, че важи днес и утре.

# 699
Обувките на Supeefit спрямо Nike според мен не е удачно сравнение.
За мен Найк са спортна марка, от чиито маратонки съм много доволна. А Суперфит са ежедневни обувки, повечето, ако не се лъжа, от естествена кожа. Във високия клас са и за мен са много качествени. Моето дете мисля е имало поне 2 чифта, но сандали мисля, които не експлоатира за игра, и не носи всеки ден.

# 700
Няма проблем за адреса върху товарителницата.
На мен така ми се случва с HM, редовно тази която ми е за връщане ми е с адрес, на който преди сто години съм си правила регистрацията (в друг град), а не където получавам.
Не ми тече мисълта, но ме разбрахте, надявам се 😄

# 701
Аз чакам утре едни обувки на Superfit, номер 24. Моето дете е с широко краче и носи 23ти номер. Обувките ми трябват за есента.

Със сигурност тези на Champion не са за широко краче. Няколко модела пробвах и даже и с 2номера по-големи маратонки, не ставаха.

# 702
Адамант, аз съм връщала няколко дрехи, последно един тренч върнах в торбичката без лепенка, нямаше проблеми.

# 703
Аз чакам утре едни обувки на Superfit, номер 24. Моето дете е с широко краче и носи 23ти номер. Обувките ми трябват за есента.

Със сигурност тези на Champion не са за широко краче. Няколко модела пробвах и даже и с 2номера по-големи маратонки, не ставаха.
Да, питах в тази тема, защото не ги описват добре в сайта. Superfit имат и модели за по-широко краче (пише го на кутията им) и ако случайно някой е попаднал на такива в сайта им... иначе 100дни за връчане са ми идеални в случая.
Ще споделя за последните ми поръчки:

Обожавам рокли с такава кройка, понеже са лесни за всякаква комбинация с обувки, обаче тази рокля стои изключително странно и ще я връщам. Не е точно права.

Гащеризона го дебнах дълго време и е прекрасен. Идеален е за много горещи дни. Стои някак издут и държи хладно. Като минус е, че много се мачка, но го задържат.
Роклята пък ми покрива само половината чашка от бюста. Върнах я. Иначе е много приятен цвят и на живо.

И тази е приятен цвят, но ми стои ужасно. Прави ме да изглеждам огромна. Върнах я.

# 704
Запазвате ли дрехи, които се колебаете дали ви харесват?
Има дрехи, които веднага отхвърлям, други веднага харесвам, но вече седмица се чудя за една тениска и един пуловер. Чуденката ми е относно цвета и на двете и това че пуловера е леко боцкав(има вълна).
https://m.aboutyou.bg/p/alife-and-kickin/teniska-8348070
https://m.aboutyou.bg/p/jjxx/pulover-silje-7059136
Взех ги много изгодно. Дали да им дам шанс.
Благодаря много на тези които споделиха за пуловера doffy, както и за обувките на dockers by gerli.

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 10:30 от steli4ka s

Общи условия

Активация на акаунт