Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 9

• 40 685
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Бях оставила един мъжки панталон а други неща от същата поръчка върнах. Питането ми е- дали мога сега да върна и панталона като нямам товарителница от поръчката? Как?

# 706
Като си разпечаташ от профила товарителница за същата поръчка.

# 707
Да, за някои които се чудя ги оставям да помисля месец. До сега забавях връщането и на останалите артикули, за да реша искам ли го нещото или не. Последните пъти обаче връщам нещата, които не ми стават или не харесвам и оставям, ако нещо му се чудя. Ако променя решението си разпечатам си документите от профила и го връщам. Азалия е писала как.

# 708
И аз оставям нещата настрани, за които се чудя, за някое време. Вече се научих да не им хвърлям найлоните Joy и да не късам етикетите, че някой път автоматично го правя.

Сега реших да върна едни маратонки на К-Swiss май те се пише, ами установих, че не са удобни напълно, тук леко натиска, там леко стяга, след като ги обух за половин час. Обаче късмет - свърши ми мастилото в принтера, и не мога да разпечатам товарителница и документ за връщането Joy Ще трябва да ходя до някой копирен център, че точно сега не ми се дават пари за мастилото.

# 709
  • Пловдив
Запазвате ли дрехи, които се колебаете дали ви харесват?
Има дрехи, които веднага отхвърлям, други веднага харесвам, но вече седмица се чудя за една тениска и един пуловер. Чуденката ми е относно цвета и на двете и това че пуловера е леко боцкав(има вълна).
https://m.aboutyou.bg/p/alife-and-kickin/teniska-8348070
https://m.aboutyou.bg/p/jjxx/pulover-silje-7059136
Взех ги много изгодно. Дали да им дам шанс.
Благодаря много на тези които споделиха за пуловера doffy, както и за обувките на dockers by gerli.

Относно пуловера. Нещо, заради което аз не бих го взела - има 30% вълна, което го прави подходящ за много студено време, а пък поне на снимките изглежда къс (сравнявам с дължината на ръкавите, а и на снимката с манекенката също изглежда сякаш не покрива добре кръста) - просто не би било комфортно посред зима да ми е студено на кръста. Ако наистина е къс, може и снимката да заблуждава. А и не всеки е зиморничав. Simple SmileИначе цветът е много приятен, стига да не е прекалено ярък, но на снимката много ми хареса този цвят.

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 12:30 от marzeliva

# 710
И на мен ми правят впечатление такива недоразумения, дебели зимни неща, че и якета, пък с къси ръкави или до над кръста... но явно са за млади хора 😁

# 711
Благодаря ви, момичета!

# 712
Обожавам пуловери с къс ръкав, за офиса, за под сако или жилетка, за пола, за преходно време и просто така.

# 713
Хеппи, сигурно имаш предвид от тези пуловери, които са по тялото? О аз имам такива, наистина са удобни да се носят под сако Simple Smile
Предполагам, Леми имаше предвид от онези пуловери, които са обемни, с широки и къси ръкави, а и самите пуловери са къси. Такива и аз не ги разбирам, ни пуловер, ни нещо смислено е като дреха Joy
Най са ми забавни къси якета, с къси ръкави, има и шушлякови, и дънкови и какви ли не съм виждала, това пък как се носи не знам Joy

# 714
Оооо да, да
Ми сигурно за панталон с много висока талия, нещо такова

# 715
На една годишнина, честването беше в ресторант, една от гостенките дойде с такова якенце, жълто, облечено върху малка черна рокля и обувки с ултрависок ток.
Скрит текст:

# 716
А, да, за такива якета говорих. Ами не си го представям така да се облека, ама за всеки влак си има пътници явно Simple Smile

Сърбят ме ръцете да си поръчам нещо, този код за 25% ме притеснява да не изчезне пък Joy ама се въздържам за сега. В интерес на истината, трябва ми дълго зимно яке и ботуши, но от набелязаното не намалят Sad

# 717
  • au bout du monde
След колко време изпращат поръчката? Поръчах в неделя и все още стои на обработка.

# 718
Много субективно е това с мнението за дадена дреха. В общия случай, ако нещо ме човърка, значи не е моето. Понякога търся уж одобрението на домашните, но дори да отговарят уклончиво, аз си действам по вътрешно чувство.
За мен например и тениската и пуловера са ненужни 😁 . Но аз не бих поръчала такъв тип дрехи, защото не ми допадат. А ти си ги взела и се колебаеш, значи си ги харесваш. Друг е въпросът дали ще се носят. Но това е изтъркано вече, знаем си се...😉
Ако има добри намаления бих си взела дълго пухено яке или хубава парка. Нищо не ми трябва, но...манията не ме пуска.

# 719
Здравейте, ако може отново да попитам? Търся едни връхни жилетки без закопчаване, имаше на няколко места миналата година, не ги намирам нито в жилетки, нито в палта, а много ми харесват… ако знаех как да търся, щях да кача изображение…

Общи условия

Активация на акаунт