Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 9

• 40 690
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Забравен профил,
Нещо като тези ли
https://m.aboutyou.bg/p/object/pletena-zhiletka-thess-7723785

Благодаря на всички включили се в моята чуденка с тениската и пуловера.
Май наистина е по-добре да ги върна, отколкото да запълвам гардероба си с неща, които се колебая дали ми харесват.

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 00:14 от steli4ka s

# 721
Аз винаги си оползотворявам тениските. Нося ги навън, нося ги вкъщи, нося ги зимата под пуловер и спя също с тениска и памучен клин. Така че, сигурно през 90% от времето съм с тениска и никога не са ми излишни.

# 722
Забравен профил,
Нещо като тези ли
https://m.aboutyou.bg/p/object/pletena-zhiletka-thess-7723785

Благодаря на всички включили се в моята чуденка с тениската и пуловера.
Май наистина е по-добре да ги върна, отколкото да запълвам гардероба си с неща, които се колебая дали ми харесват.
Не, това е обикновена жилетка, беше доста по-плътна материя, като палтенце, но без закопчаване, без джобове, яка… все искам да купя нещо, което не знам как да намеря
Мисля, че беше нещо подобно https://badu.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B … 0%B0-p-14067.html

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 06:20 от Анонимен

# 723
# 724
Благодаря ви, сега еидях, че в категория плетени палта в момента няма нищо, може би предстои зареждане 🌺

# 725
Виж на плика дали е твоето име, т. е. от Еконт да не са сменили пратката. На мен ми се случи един път.

Името е мое, вътре документите също, но продуктите са чужди .

Миналият месец и на мен ми бяха изпратили грешни артикули. Обадих се по телефона,за да ми кажат как се процедира в този случай. На майла ми изпратиха документи ,с които трябваше да приложа при връщането. Възстановяването на парите се позабави и се наложи пак да им звъня ,но в крайна сметка след три седмично чакане ги получих.
Дано съм била полезна.☺

# 726
Здравейте,
Якетата на marikoo и navahoo намаляват ли ги понякога ? Виждам, че на доста марки се правят големи намаления, но тези якета, които следя няколко месеца, досега не са били в промоция.

# 727
Колко беше срока за въстановяване на парите?

# 728
  • София
Здравейте,
Якетата на marikoo и navahoo намаляват ли ги понякога ? Виждам, че на доста марки се правят големи намаления, но тези якета, които следя няколко месеца, досега не са били в промоция.

За Navahoo намалят ама се иска много дебнене.

# 729
Колко беше срока за въстановяване на парите?
14 дни да отчетат връщането и още 14 дни за превод на парите.

# 730
Здравейте,

За Navahoo намалят ама се иска много дебнене.

Да допълня, че ако ги намаляват, то не с много. Плюс са вдигнали цените на всичките модели на  Навахо и Марико, така че каквото и да е намаление сега, цената едва ли ще е по-ниска от  пълната такава от преди.

# 731
Случайно да има код?

# 732
Повечето модели на Навахо и Марико не ги намаляват изобщо.
Мнението ми е че са сложили едни ефектни снимки и народа се лъже, намерих в нета снимки на модели, не са нещо уау, че да дам тези пари.
Ето и Есме взе едно от единствения намален модел и го върна.

# 733
На Навахо и тук доста ги хвалеха.

# 734

Върнах се назад, код yoana15 още е активен🙂
Благодарности.

Общи условия

Активация на акаунт