Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 9

• 40 696
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Някой има ли отзиви за тези?
https://m.aboutyou.bg/p/river-island/-7131969
Благодаря.

# 661
About you имат ли преглед на пратката или не?

# 662
Да, имат преглед на съдържанието.

# 663
  • София
Има преглед, но ако са обувки и са в запечатана кутия не ги отварят.

# 664
Здравейте, имаше миналата година едни не точно жилетка - не точно яке, меки но не плюшени, от изкуствена материя, плътна машинна плетка, без закопчаване, дълги и нешироки, не знам как се казват? Не намирам нито в жилетки, нито в палта…

# 665
Здравейте,

Извинявам се предварително за глупавия въпрос.

Можете ли да ме насочите от къде в менюто и с какви филтри мога да си покажа елеците от този тип:

Единствено с "Търсене" успявям, но се показват само няколко артикула.
Мисля че беше"Жилетка за костюм". Сега проверих, това е, изписвате го горе в търсене.

# 666
Благодаря, значи ще поръчам щом има преглед 😊

# 667
  • София
Здравейте,момичета.В момента има ли активни промо кодове,че съм харесала една чанта и сърце не трае🥴

# 668

Връщането е толкова лесно и безпроблемно, че никога не използвам опцията за преглед. Предлагат ми някаква пробна в офиса на Еконт - не си представям да се разсъбличам и да пробвам в това тясно пространство. Предпочитам да пробвам спокойно  вкъщи, да огледам добре и тогава да реша дали ще задържа дрехата или обувките.

# 669
Дано не те разочаровам, но прегледа е до следващата опаковка, така че не можеш да отваряш продукта и да го разгледаш.
Но както е написала Пони, връщането е много лесно и безпроблемно.

# 670
Момичета, някоя от вас вече да е купила вече детски боти, които да са подходящи според вас за широко краче? Гледам за размер 24, но информацията не е достатъчна и не мога да се ориентирам. Сравнявам където мога с други сайтове.

# 671
  • София
Здравейте, дами!
Имам днес доставена поръчка от About you, в която артикулите не са поръчаните от мен. Вътре има бял ски панталон О’нийл и още две неща. Ако някоя от вас очаква такива продукти, а е получила други и държи на поръчаните - нека ми пише днес, ако не ще ги връщам през Еконт.

# 672
Виж на плика дали е твоето име, т. е. от Еконт да не са сменили пратката. На мен ми се случи един път.

# 673
Момичета, някоя от вас вече да е купила вече детски боти, които да са подходящи според вас за широко краче? Гледам за размер 24, но информацията не е достатъчна и не мога да се ориентирам. Сравнявам където мога с други сайтове.
Детските боти на Кларкс са чудесни и имат за широко и още по широко краче. Означени са с буквите G и H.

# 674
  • София
Виж на плика дали е твоето име, т. е. от Еконт да не са сменили пратката. На мен ми се случи един път.

Името е мое, вътре документите също, но продуктите са чужди .

Общи условия

Активация на акаунт