Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 9

• 41 731
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Аз съм фен на Mjus  и бях поръчала същите, като на Asmegin, но в друг цвят. Върнах ги без да ги пробвам дори. Цвета не ми хареса на живо. А кожата наистина беше много мека и приятна на допир, нооо за ръкавици примерно. Прекалено тънка и мека ми се стори. Имах чувството, че ако ги обуя ще ми се очертаят пръстите дори.
Тези бяха моите, но цвета е много убит на живо. За 43 лв ги бях хванала, но ги върнах.

https://m.aboutyou.bg/p/mjus/kasi-botushi-dallas-dally-4641429?u … _campaign=product

# 616
Азалия, не знам, дали можеше да се махне зацапаното, но, както и при Мария, цветът се оказа един такъв никакъв, все едно одрана кожа, по същата причина бях върнала коженото бежево яке на Freaky Nation, просто супер убито такова. Обувките нямаше с какво да ги съчетая, абсолютно. Качество, обаче да, супер е, предполагам, че са много комфортни, а и въпросния модел много харесвам.

# 617
  • Пловдив
Да дам отзив за последните парцалки:
кожата изглежда много мека, но подметката е супер дървена. Не стават за тънък крак. Ще ги връщам.

Роклята е изключително голямо недоразумение. Деколтето ми стига до пъпа. Материята е много неприятна на допир и мирише странно.
Ризата Vila е попадение. Много приятна материя, а шарката е симетрична на моята, за разлика от тази на снимката Simple Smile.
Преходното нещо на Mavi е далеч от палто, материята със сигурност ще се заваля много бързо, но е ефектно и за тези пари става.
Пуловерът Веро Мода също е хубав, жалко че не поръчах още такива, когато бяха без пари. Супер са за есента.

# 618
Азалия, не знам, дали можеше да се махне зацапаното, но, както и при Мария, цветът се оказа един такъв никакъв, все едно одрана кожа,...
Такава кожа потъмнява и се патинира, и става чудесна на вид.

# 619
  • Сливен
Вчера го получих

Много е мек,ще топли,цвета също е хубав.Размер М ми е леко свободен,ако искате да е по-прибран и нямате коремче 1 размер по-малък би бил добър вариант.
Днес е пристигнал същият ,но тъмнозелен.

# 620
Аз тези пуловери ще ги връщам, М ми е голям, а Л дори и не си помислих да отворя. Отделно е с паднали ръкави и не ми стои много добре:

Този също ще връщам, и кройката не ми отива, отделно бието е толкова фино, че имам чувството, че след две пранета ще изчезне. Разбира се може и да греша:

Тази пола е ужасна, и като цвят и като материя, като кухненска кърпа е, и 10 лв са и много:

Тениска за мм, страхотна:

# 621
Половинката си взе тези два чифта за около 87лв.

Втората марка не ги бях чувала, но за около 30лв са чудесни, само че са черни, не в син цвят както на снимката.

# 622
Взех си поръчките от 6-8.08. Тези от 6-ти бяха обединили в една. За малката съм нацели всичко. Панталоните са леко дълги, но до зимата ще са точно.
 От тези панталони връщам 29-размер. На синът са му като чувал, сваля ги без да ги откопчава. 30-ти размер стана на мъжът ми, та остават.

От тези връщам последните, които макар и М-размер са по къси от другите. Останалите ще си разделят по 1 чифт баща и син.

А тези за мен се оказаха големи. И си отиват обратно. И като модел как ми стоят не ми допадна ха.

# 623
Здравейте, момичета! Търся си актуален промо код за about you. Благодаря ви! Simple Smile Желая ви слънчев ден Simple Smile))

# 624
Днес и утре има код - MEDI15

Благодаря.Намерих! Simple Smile

# 625
Само си въртим едни пари с тоя сайт ..
Това яке RAGWEAR си отговаря на номера, но стяга под мишниците, не знам модела ли е такъв, или самото яке е дефектно, вероятно ще се връща.
https://m.aboutyou.bg/p/ragwear/zimno-yake-monade-7485293
Другото е ОГРОМНО, отговаря сигурно на ХЛ а е М, няма такова чудо 😳
https://m.aboutyou.bg/p/wallis/zimno-palto-7683155

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 18:22 от Lemy

# 626
Lemy Едно от зимните ми якета на Ragwear e като това, но черно. Според мен е умалено с 1 номер. И е магнит за всички косми, прашинките и прочие. Писна ми да го чистя и спрях да го нося. А и ми опъва малко, не ми е толкова свободно.

После си взех дълго пухено яке, пак на Ragwear и ми е супер с него. Не събира толкова много косми, прашинките и тн, пък и ми топли задните части и част от краката. Супер ми е за роклички през зимата.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 19:59 от Пълнолуние

# 627
Пълнолуние, би ли споделила линка към дългото яке? Оглеждам се и аз за зимното яке, дълго.

# 628
  • Сливен
Няколко пъти съм писала зя това яке,идеално е за много студена зима,аз съм 163см и ми е под колената.
https://m.aboutyou.bg/p/ragwear/zimno-palto-gordon-7335683?utm_m … _campaign=product

# 629
oesi, благодаря Hug Извинявай, явно съм пропуснала постовете ти за якето Sad Има ли вътре мъхеста подплата? И колко под коленете ти стига? То аз съм само с 5 см по-ниска от теб, но все пак да питам Simple Smile

Извинявам се, отворих снимките на по-голям екран, вижда се частична подплата.

Общи условия

Активация на акаунт