Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 9

• 41 753
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Преди малко получих имейл, за това, че една от пратките ми е била забавена и за това ми дават ваучер 10%за следваща поръчка. Всъщнос,т пратката си дойде на време със сивите боти на Тамарис и даже я бях върнала, понеже ми бяха големи  Simple Smile Simple Smile

# 541
Показвам:
Чехлите
https://m.aboutyou.bg/p/marco-tozzi/chehli-8165091
Разкошни са на вид, на размер, на цвят, но едната чехла тежи 1 кило сигурно! Абсурдно тежки са и ще шляпат като ходя... Тооолкова чехли напоръчах и върнах, а тези, които ми стават и харесват, имат друг проблем 🙁 Но много ми харесват и ще се чудя до събота дали да не си ги оставя.
Скрит текст:
Вторите чехли
https://m.aboutyou.bg/p/raid/chehli-obsessed-7460915
За 11 лева са суууупер! Даже и за навън.
Скрит текст:
Обувките
https://m.aboutyou.bg/p/marco-tozzi/kasi-botushi-s-vrazki-6906698
Разкошни! И като вид, и като размер, и като качество! Малко трудно се обуват, защото е нужно да се отпуснат доста връзките, тъй като езикът е цял с обувката, но са страхотни на вид.
Скрит текст:
Пантофите са чудни, за тях е ясно от преди
https://m.aboutyou.bg/p/about-you/domashni-pantofi-leni-7415796
Скрит текст:
Долнището Adidas,
https://m.aboutyou.bg/p/adidas-performance/sporten-pantalon-7588389
разбира се на мм му лепна L, XL му е торба, връщам го. Аз си знам, че на тази марка е L размер, ама то вече нищо сигурно няма. Беше 59 лв сега е 98. Някой, ако го иска, да пише, иначе го изпращам обратно в събота.
И така, всички снимки и проби бяха направени по неволя под стресирания поглед на мъж ми (все пак обувките ми вече приближават трета стотица, ако не са я минали...) който с кротко безсилие каза, че имам диагноза. Сипа си чаша бял пелин, за да го понесе. Сипа и на мен. 😁 Каза, че ще ми вземе картата, ама аз и знам номера наизуст 🤪 Не искал да гледа Италия в кашоните ми... Разказах му за Есме и... замълча поразен. 😆😆😆
Скрит текст:
Наздраве, девойки!❤

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 19:55 от Анонимен

# 542
Ох, Азалия, така ме разсмя Joy Joy Joy
Наздраве Simple Smile

Направо ме хвърли в потрес количеството ти обувки Open Mouth Heart

Ботушките са супер! И са изчерпани вече, ех. А чехлите наистина изглеждат удобни, тези на About you. А другите, като са тежки, как се ходи с такива чехли, не знам, имах един чифт, много ми харесваха, но ги губех, както си вървях, спъвах се, та от тогава си казах, че не, ако са чехли - само леки да са.

И както казах, че ще се спра с поръчките, и ми пратиха код за 25% отстъпка. Scream Animal See No Evil Такъв до сега не са ми пращали пък.

# 543
И както казах, че ще се спра с поръчките, и ми пратиха код за 25% отстъпка. Scream Animal See No Evil Такъв до сега не са ми пращали пък.
Гадняри! 🤣🤣🤣
Есме, 🤗❤

# 544
Има развитие с моята злополучна поръчка. Както артикулът го нямаше на сайта наличен, днес получих мейл, че са се появили два броя в моя размер. Но на редовна цена от приблизително 100 лева. Обадих им се отново, обещаха да ми генерират код, за да мога да взема артикула на намалената цена - 25 лева.
Интересно ми е дали ще стане.

# 545
И аз метнах едни пантофки в кошницата. Отговарят ли си на номера? Добре, че ме подсетихте да си приложа кода.

# 546
Кои пантофки, черните ли? 41 ми е мааалко голямо и в 40 ще ми е добре, значи са леко уголемени. Или ако ги носиш и с топли чорапи, твоя си размер ще ти е добре.

# 547
Благодаря, Азалия! Изгорях и с още едни чехли. Добре, че днес бяха привършили прекрасният парфюм в Мейк ъп.

# 548
  • Варна
И аз да се похваля с получена поръчка от 6-ти намалените FURLA-и

Розовата чантичка е много интересен модел,но твърде малка и продължавам да се чудя  дали да я задържа ще я помисля още малко.
Белите чехли са много удобни ,но ми идват идея груби провокира ме цената и това че отнесоха черните такива под носа ми.Може би,ако бях получила желания цвят щях да съм уау.
Черния сандал е уау много ми хареса удобна височина ,удобство на крака него със сигурност ще задържа,като размери взех номера които нося.
Получих и една риза Томи,която беше на смешните 47 лв.На пръв поглед не ми хареса прилича на бяла дънкова риза,плата е доста плътен ,но като я облякох много ми допадна,взех най малкия номер седи доста овърсайз,но е мното пипната и остава.
https://www.aboutyou.bg/p/tommy-jeans-curve/bluza-7531361
Чакам още 2 поръчки от предходни дати,но от тях ни вест ни кост.

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 20:50 от desuri

# 549
И аз чакам тия чехли на Фурла, но черни. Мислех, че няма да ги пратят, днес най-после видях, че са предадени на Еконт

# 550
Ох, Азалия, ти си моя вдъхновител за обувки Heart Eyes Hug

Аз, вдъхновена от теб, отидох да пробвам моите неща по-нататък.

Погледнете на тази красота:

Просто невероятни са, удобни, но са тежки, ако реша да ударя с тая обувка нечия глава, мога я спукам сигурно (главата, не обувката) Joy

Сега съм в чуденка за тези Мартенси

Много са меки, за разлика от следващите, които са абсолютно дърво. Но съм с висок свод, и лявата обувка ми стиска отгоре, дясната не толкова, може би, защото е пробвана, не знам. В тази посока на мислите, искам да питам, дали ще се отпуснат? Кожата е мекичка, и звезът е много красив, обаче ... Disappointed Relieved
 А тези ще заминават обратно, голямо дърво са, дори не ги снимах.

Не стига, че са твърди, а и там, където зелените малко ми стискат, черните въобще не позволяват да си промуша кракът. Обух ги де с 300 зора, но заминават обратно.

# 551
Начи, за съжаление за нито едни Мартенси няма да съм ти вдъхновител. Нито за качеството на обувките, нито за това как трябва да изглежда и да се облича човек, за да ходи с такива обуща... За мен това е прехвалена марка, която нито е толкова готина, нито струва толкова.

# 552
Не съм довършила поста Joy Тъкмо пишех за челсито, за тях се вдъхнових от теб, преди да чета тема не съм носила този тип обувки. И понеже все четох, че поръчваш този тип, реших и аз Joy

Много, ама много са удобни тези ботички. Ппросто ми заспаха на краката, леки, меки, супер са. И цветът е много красив. А пък почти един цвят и с коженото яке

Относно Мартенси, ами харесвам ги визуално, много, ама наистина много, обичам този тип кубинки. Но не съм купувала никога, това ми е първото запознанство с марката. Черните са абсолютно дърво, зелените са симпатични, а от лилавите съм възхитена.

Май ще връщам и зелените, че докато четох форума и стоях с тях, ми изтръпнаха пръстите на краката. Някой все пак, дали знае, дали се отпускат?

# 553
Помня, преди доста години, когато кубинките излязоха като модерни, бях с един мой познат, който изкоментира: "Който не ги е носИл две години в казармата, да си ги харесва и да си ги купува". Та и аз бих направила подобен коментар - харесват ми, но за мен това е много неудобна обувка. Имам едни такива боти с огромни грайфери отпреди няколко години. Много ефектно стоят, но като ги потътря ... някой път ми иде да ги събуя насред улицата. На всичкото отгоре в грайфера се натъпкват всякакви камъчета, които след това изпадат - по едно време колата ми беше пълна с чакъл. Вече започнах да се ориентирам към максимално меки и леки обувки, които да се обуват и събуват лесно. По тази причина и не обичам ботите Челси - въпреки, че едни от най-удобните са ми такива боти на Рикер. В един момент вече започнах да гледам максималното удобство.

# 554
Есме, виждам краката ти как пищят от мъка в зелените боти, имам чувството че доста ще те стягат.
Червените са много хубави.

Общи условия

Активация на акаунт