Статус?

• 6 386
  • 122
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Месец? Честно? И още не е избягал?

Сега проверих моя ФБ. Не съм пипала тази секция със статуса въобще.

# 16
Връзка на един месец - вместо да се сцепвате от секс, забавления, опознаване, ти правиш драми за статус във ФБ, защото си си наумила, че трябва да стане на твоето. Щом не държал на тези неща, толкова трудно ли било да ти угоди - нали и ти уж не държеше на парадиране? Детски истории.

# 17
Мчи права си е авторката, ако беше влюбен и горд, щеше веднага да я обяви пред света като своя половинка и жена на живота си. Така всички останали момичета щяха да знаят, че е препикана територия. А той не иска да е означен с фейсбук феромони и иска да си джитка като свободен електрон. Къде дават така?

# 18
За месец и половина авторката е повдигала темата "няколко пъти"....и е на път да научи нещо, дано поне там стане от първия път.

# 19
От месец и малко съм във връзка с мъж, който не променя т.нар статус или семейно положение в социалните мрежи и се води необвързан.

А каква връзка е това, коментирано ли? Неангажираща, сериозна, отворена, тип приятел за секс? Това че се виждаш с някого от месец, не значи че сте във връзка, докато не се изговори.

# 20
  • София
Много, много рядко Разговорът за статуса на връзката се провежда преди втория месец. То и не му е времето в първия месец.

# 21
Обсъждали сме какви сме. По негови думи сме във връзка. Не знам дали наистина го мисли, защото например аз му казвам не можеш ли да бъдеш по-мил и той започва изречението с "на този етап". Явно на този етап за него означава рано е да се раздавам и да те възприемам насериозно. Както написах в първия пост, не държа да има показност, нека тогава скрие "необвързан", не знам с коя си пише, какво се случва по чата и извън него.

# 22
Гледай как се държи с теб, не гледай фейсбука. Аз статус обвързана/необвързана изобщо нямам. Била съм обвързана в фб с еди кой си само веднъж, и то защото той ми прати завка да се обвържем. Изкарахме 3 месеца заедно. А с едно друго гадже пък бяхме 3 години заедно, като през цялото време аз статус нямах, а той си седеше необвъзан 😁

# 23
  • София
Ами не те възприема още сериозно, което за един месец отношения, не е толкова странно. След тръшканията за статуса, вероятно съвсем вече и няма да те възприеме. Ако го харесваш и искаш да дадеш шанс нещо да се развие, се кротни с такива детински заявки. Ако до още месец-два не заяви някакви сериозни намерения (не статус във фейса), пиши го бегал.

# 24
Аз и ММ даже се нямаме във фейсбук, за да видя какъв му е статуса Joy Планираме сватба, чакаме дете, хич не ме е еня какво пише.
Ама че работа... Това дали си в сериозна перспективна връзка да се обуславя от статуса ти във ФБ. Другите да видят, другите да знаят... Не живей за това, мацка Simple Smile

# 25
А като е "обвързан" не им пишат ли? Thinking
Охх, тийновете и технологичните им проблеми ...

# 26
  • София
Никаква клетва във вярност не е това, има си друга Laughing

# 27
  • Terra incognita
Наистина ли смяташ, че статуса във фб ще ти подсигури щит срещу други жени? Да не говорим, че скриване на подобна информация, или афиширане, че е обвързан биха го направили още по- апетитен.
Един месец е крайно малко време, за да биете тъпана по фейсбуците си и да създавате клюки сред познатите.
Сигурно сте малки, друго обяснение нямам. Ако е такава работата, отиентирай се към някой тийн форум, тук сме само стари пушки 😇

# 28
Това никога не съм го мислила, сега влезнах да проверя от любопитство- аз съм необвързана, ММ няма статус, а сме заедно от 10г😀. Между другото се запознахме в ФБ 😅... Ще му искам паролата 🤣🤣🤣

# 29
Ох, ужас! Сега ме хвърлихте в размисли. Омъжена съм от 16 г. Единият ми имейл е с моминското ми име, вторият със сменената фамилия. Какво ли си мисли мъжа ми? Аз имам един засекретен фейсбук, който ползвам, за да чета статии и инфомации там. Какъв ми е статусът, не знам. Освен всичко друго не знам, дали той има фейсбук, инстаграм, тикток и т.н. И телефона му не пипам. Дали ми изневерява?Scream

Общи условия

Активация на акаунт