Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 38

• 25 544
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
И Димитрея има.😀

Бонислава
Рахела

# 256
Аспарухина - бебе. Явно е някакъв женски вариант на Аспарух, но звучи нелепо

# 257
Аспарухина - бебе. Явно е някакъв женски вариант на Аспарух, но звучи нелепо
Мога да се обзаложа, че когато порасне, детето ще се представя като Ина или Ася. Simple Smile Цялото име ще е само за пред дядо Аспарух.

# 258
А защо си мислите, че съществува дядо Аспарух? Едва ли всички нелепици в темата са резултат от мераците на баби и дядовци, има и такива, не отричам, но май повечето са опити за оригиналничене на родителите.

# 259
Рания
Лушка
Петинка
Дарияна

# 260
Уважавам историята, но имена като Аспарух, Тервел и други подобни хански винаги са ми звучали прекалено грубо и режещо. Още по-малко пък разбирам да се кръщават момичета с измислици като Аспарухина. Хем измислица, хем неблагозвучно. Като идея напомня на Крумка. Свършиха ли красивите женски имена? Хубаво се споменаха Ина и Ася, много по-адекватно звучат от Аспарухина. Ако се търси нещо прабългарско, със сигурност и там има подходящи варианти и не е нужно да се преиначават мъжките имена.

# 261
Рания е арабско име. Така се казва йорданската кралица.

# 262
Чувала съм за женски вариант на Аспарух - Аспарина. Звучи ми малко по-добре от Аспарухина, което ми е като фамилия.

# 263
Аспарина звучи като Аспирин.

# 264
Тервел е по-приемливо. На Аспарух галените имена са потресаващи поне за мен. А идеята да се съчини женски вариант е просто ужасна.

# 265
Моника-Вероника Венциславова Карагеоргиева. Последният да затвори вратата!

# 266
Поне Мона-Вероника да беше. Моника-Вероника хем е много дълго, хем има рима и все едно е име на анимационен герой.
Бинна, Кремен - и двамата на средна възраст
Киара - младо момиче

# 267
Търсейки УНГ лекар попаднах на двама с леко странни имена: Марийо и Свиден.

# 268
  • Където морето целува небето...
Велиа - малко момиченце. Много странно ми се стори с това А накрая, да не говорим, че на всяко казване на името трябва да се уточнява и изписването.

# 269
  • Вестерос
Ирен - мъж на средна възраст
Йоланда
Орлиана

Общи условия

Активация на акаунт