Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 38

• 25 790
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Микеланджело - българче на около 7-8, син на участничка е новото предаване по Нова.
И аз го чух. На майката не й ли стана неудобно, когато всички започнаха да се хихикат? А тя сякаш с гордост приемаше смеха на публиката. Smiley

# 541
Умар, Сами и Берк са мюсюпмански имена. Познавам Сами.

Всички са с бг бащино и фамилия.
Сред някои роми често се случва бащата да е с бг име, детото с мюсюлманско. Ако фамилията е Николов, Николаев, Асенов, Митков, Василев почти 100% е такъв случая Grinning

# 542
Грациела... на галено Граци. Neutral Face

# 543
Правдомир, Нивелин , Розита, Ерина

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 13:45 от the_bug_lady

# 544
  • София
Имах колега Нивелин в университета. И познат Сивелин.
Още две мъжки имена - Гориян и Тиме.

# 545
Две сестри Елизабет и Изабелла. Това си е едно и също име.
Бебе Анаис - момиче. Родителите са чисти българи. И като ги питат какво е това име, отговарят "Иванка по-добре ли щеше да е?". Ми... май май. Simple Smile

# 546
Септемврина

# 547
Две сестри Елизабет и Изабелла. Това си е едно и също име.
Бебе Анаис - момиче. Родителите са чисти българи. И като ги питат какво е това име, отговарят "Иванка по-добре ли щеше да е?". Ми... май май. Simple Smile

Познавах една Анаис. Беше от Испания, Паис Баско. За българка е странно.

Елизабет и Изабелла... безмълвна съм.

# 548
  • Крайбрежен район
И като говорим за еднакви имена Габриел и Габриела - брат и сестра 🤦‍♀️Joy
Божидара и Дария - и двете накратко Дари - полусестри

# 549
Елеонита - нещо средно между Елеонора и Йонита. Blush

Сетих се и за едни първи братовчеди-момичето е по-голямото и е Огняна, момчето е по-малкото Огнян, и двамата на дядо си.
Бабата се казва Валентина, можеше поне момичето да е с това име.

# 550
И аз познавам първи братовчеди Любомир и Любомира, кръстени на дядо си. Първо се появило момичето, почели дядото. Ама после дошло и момчето и решили да е същото име, да му се повтори и в мъжки вариант. Joy Толкова да нямат въображение да изберат от безброй хубави имена.

# 551
А бабата не е ли човек?! 😂😂😂

# 552
Когато са братовчеди не мисля, че е някаква драма. В края на краищата вече говорим за различни семейства и светоусещане. Щом желаят дословно да почетат дядото. Глупаво ми е когато братя и сестри са с почти еднакви имена. Йоан и Йоана на оная синоптичка. Елисавета и Елизабет близначки познавам. Имам познати с Калина и Калоян. Все едно момичето е било грешка в пола и после са се поправили с второто... Сетих се и за Карина и Калина близначки. Не могат да казват р и двете се представят като Калина Grinning

# 553
  • Пловдив
Баба ми има четирима братя и всеки от тях има Атанас, а баба ми - Атанаска - на баща им. А на майка им няма нито едно внуче кръстено.

# 554
И аз познавам едно семейство - дядото е Николай. Ражда се внучка - Никол. После и братовчеда на Никол е Николай. Странно е за мен.

Общи условия

Активация на акаунт