Имате право да определите идеалния човек за връзка с вас с 3 думи, какви биха били тези 3 думи?

• 5 876
  • 221
  •   1
Отговори
  • По света и у нас
Айде да ви видя сега 😉. Аз ще ви кажа моите по- късно за да не влияя.

# 1
"Да ми пасне" 😇
Не мога само с три, Примадона, капризна съм. ;D

# 2
  • София
И аз не мога само с три... Имам къде повече изисквания Joy

# 3
Дърт. Мултимилионер. Без деца. Simple Smile

# 4
Дърт. Мултимилионер. Без деца. Simple Smile

Защо дърт?

# 5
Рискувам да съм бетер клюкарка, обаче преди да тръгнат една приятелка попитала гаджето какви момичета харесва/какви изисквания има и той напълно сериозно й изброил само три неща - да не пие, да не пуши и да не взима наркотици. 😂😂😂

Ще ми се и моят живот да беше толкова лесен!

# 6
Рискувам да съм бетер клюкарка, обаче преди да тръгнат една приятелка попитала гаджето какви момичета харесва/какви изисквания има и той напълно сериозно й изброил само три неща - да не пие, да не пуши и да не взима наркотици. 😂😂😂

Много претенциозен този. Трудно ще си намери. Grinning

# 7
Е, ако е млад, мене ли ще ЗемИ? Поне 85+.

# 8
Е, ако е млад, мене ли ще ЗемИ? Поне 85+.

Права си. Тъкмо скоро ще хвърли топа и после ще си избираш ти. Grinning

# 9
Много претенциозен този. Трудно ще си намери. Grinning
Ако не се касаеше за друг човек, досега да съм пуснала 10 теми за него във форума. За първи път ми се случва на теория мъж да изглежда напълно нормален, по разкази е мил и страхотен, възпитан и харесван е, обаче на мен ми бие интуицията лудо и в червено. Ще видим как ще се развият нещата.

Впрочем шит тестове не правя, обаче според мен да питаш един мъж каква жена иска до себе си е страхотен ориентир. И да имаш чувството, че отговорът е фалшив, пак е ориентир. Повечето мъже обаче са по детски честни.

# 10
  • София
Три думи - същия като мен.
Подобна възраст, подобно семейно положение, подобно финансово имотно състояние, подобни емоции, подобно усещане за секс, въобще - да ми пасва.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 18:46 от Rockstar

# 11
Три думи - същия като мен.
Подобна възраст, подобно семейно положение, подобно финансово имотно състояние, подобни емоции, въобще - всичко.
Не може всичко. Три неща

# 12
  • София
Не пише "три неща" или качества, пише "3 думи". Аз съм лингвист, мога да извъртя още, примерно:
Да може всичко.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 02:19 от Rockstar

# 13
Жена,кофа кръв,кости

# 14

Persona7,
Така някога родители, баби и дядовци са съветвали младите момичета какъв "жених" (как звучи само) да си търсят, но точният израз е бил "да не пие, да не пуши и да не ходи по жени". Наркотиците са били непознати. 🙂

Сред младите хора днес към твоите 3 неща (на приятелят на приятелката ти), добавят също " да не е психо, да не е хазартно зависим, да не е мамин син" - стават 6 неща.
Липсват още 3:" да не е токсичен, да не борави с оръжие, да не е подставено лице (разбирай връзки с мафията).

И обръчът се затяга. 😀
Иди го/я намери.

Общи условия

Активация на акаунт