Имате право да определите идеалния човек за връзка с вас с 3 думи, какви биха били тези 3 думи?

• 5 878
  • 221
  •   1
Отговори
# 15
Persona7,
Така някога родители, баби и дядовци са съветвали младите момичета какъв "жених" (как звучи само) да си търсят, но точният израз е бил "да не пие, да не пуши и да не ходи по жени". Наркотиците са били непознати. 🙂

Сред младите хора днес към твоите 3 неща (на приятелят на приятелката ти), добавят също " да не е психо, да не е хазартно зависим, да не е мамин син" - стават 6 неща.
Липсват още 3:" да не е токсичен, да не борави с оръжие, да не е подставено лице (разбирай връзки с мафията).

И обръчът се затяга. 😀
Иди го/я намери.
[/quote]
Това за оръжието не го разбрах?

# 16
Persona7,
Така някога родители, баби и дядовци са съветвали младите момичета какъв "жених" (как звучи само) да си търсят, но точният израз е бил "да не пие, да не пуши и да не ходи по жени". Наркотиците са били непознати. 🙂

Сред младите хора днес към твоите 3 неща (на приятелят на приятелката ти), добавят също " да не е психо, да не е хазартно зависим, да не е мамин син" - стават 6 неща.
Липсват още 3:" да не е токсичен, да не борави с оръжие, да не е подставено лице (разбирай връзки с мафията).

И обръчът се затяга. 😀
Иди го/я намери.

Това за оръжието не го разбрах?
[/quote]

Оръжие в буквалния смисъл.
Днес много 18-20 годишни момчета ходят на полигон да стрелят, вземат и сертификат за носене на оръжие. Нещо, което преди години не е било типично. (Ходили са да се учат да стрелят само тези, които са искали да ходят на лов) .

Днес някои от тях стават и охрана. Има много случаи на "превъртане", когато застрелват жена/партньорка, деца и други близки. Или от "охрана" се превръщат в по-опасни от всяка друга професия. Затова чувам много момичета да имат резерви към момчета, които ходят на полигон.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 13:14 от Valerie R

# 17
  • волно калдъръмче
Да ме привлича, да е способен и да е отдаден.  
В "привлича" са всички форми на физическото измерение, които са ми важни. В  способностите имам предвид проявленията на характера, парите и смисълът им, да се развива във физически и личностен план. В отдаденост да се разбира потребността за отваряне и споделяне.

Ако го кажа първично, то е шаблонното "да е красив, да прави пари и да не е стиснат'" .

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 06:27 от Алегриq

# 18
  • По света и у нас
Предното ми се стори добре казано.

Ето ги и моите:

Да ме привлича - иначе едва ли ще изкара и една нощ с мен.

Да ме обича - ако на него не съм му скъпа, забрави.

Да ми пасва на душата.

# 19
  • Paris, France
Красив, танцуващ, щедър 💃

# 20
  • волно калдъръмче
Красив, танцуващ, щедър 💃
Как хубаво го каза.

# 21
  • Далечният изток
Идеалният мъж ме прави щастлива . Това са трите ми думи. Няма значение дали е красив, млад, стар, пуши ли, пие ли и т.н. Щастлива ли съм с него, значи е най-прекрасния...

А това за оръжията и аз не мога да го схвана, защото убийствата много рядко се случват с огнестрелни оръжия. Убийства стават и с голи ръце, и с нож, и по още сто начина.

# 22
Честен, предприемчив и  страстен.

# 23
  • София
Изкарва любовта в мен.
Напоследък се научих да съм много мила и много безразлична.

# 24
с две моят си
 Треските за дялкане си знам, предимствата си знам. Всичко ми пасва.

# 25
Безумно богат, глух и ням.

# 26

А това за оръжията и аз не мога да го схвана, защото убийствата много рядко се случват с огнестрелни оръжия.Убийства стават и с голи ръце, и с нож, и по още сто начина.

В Бг все още, да.

# 27
Спокойна, сексуална, красива JoyJoy

# 28
  • Out of the Mix
Какво означава да се "развива физически"? Rolling Eyes

Ако го кажа първично, то е шаблонното "да е красив, да прави пари и да не е стиснат'" .

Всеки иска, въпросът е да се каже предлага ли се реципрочното на "исканото"?
Не е задължително да е същото, но и другият трябва да се чувства добре.
С какво ще спечелиш един такъв мъж, и защо да избере теб пред 10 други подобни?

# 29
А да му остава време за теб покрай правенето на пари ... това не го видях . Или ако не е стиснат е достатъчно и няма нужда от самия него  ?
Много интересно , но като погледнах заглавието не видях да е конкретизирано за каква връзка става дума и си викам ... ок , става .

Общи условия

Активация на акаунт