Имате право да определите идеалния човек за връзка с вас с 3 думи, какви биха били тези 3 думи?

• 5 886
  • 221
  •   1
Отговори
# 210
Мъжете също стареят и харесват по- възрастни жени съответно. Младите мъже пък и те имат някакъв фетиш към по- възрастни жени. Не съм получавала толкова внимание от млади мъже навремето, колкото сега… парадокс! за всекиго има по нещо.
Абсолютно вярно! И аз винаги съм си падал по какички. Ето зъболекарката ми е 17 години по-голяма от мен, скоро ще чукне 70, но ходи на йога, поддържа се и само да даде знак, че имам шанс, изобщо няма да е замисля. А докато ми прави зъбите, само като и погледна в деколтето и напълно забравям машинката Simple Smile

# 211
  • По света и у нас
По-добре да съм на 50 с Берлускони, отколкото на 27 с Берлускони. Поне от моя гледна точка - от 27 до 50 мога да си натворя каквото искам без да се съобразявам с някакъв супер успешен мъж, после на 50 се кротвам с Берлускони и ще си се лигавим на воля. На 50 мъжете не изглеждат много по-добре от Берлускони.

# 212
Баси, откакто се омъжих само аз не получавам неприлични предложения😂
Няколко плахи опита и накрая вече се чудя дали не съм си въобразила😂
Уж обективно добре съм изглеждала😂

# 213
На 50 мъжете не изглеждат много по-добре от Берлускони.
А, моля-моля! Някои мъже не изглеждат по-добре от Берлускони... Wink

Баси, откакто се омъжих само аз не получавам неприлични предложения😂
Не ги получаваш, или ги игнорираш? Да не се окаже, че ситуацията при теб е като в този разказ (на руски е)?

# 214
  • France
Вярно е, че с възрастта вкусът се мени. Като 20 годишна 40 годишните мъже ми бяха чичаци. По никакъв начин не можеха да ме привличат. Дори и тези на 30 ми идваха твърде стари и сериозни. Сега пък 20 годишните ми се виждат съвсем деца, а 30-40 годишните идеално узрели и приятни събеседници

# 215
Роки ме подсети.
Три думи - висок, висок, висок. Grinning
Аида. Така няма да се разбереме.
По-ниските какво да правим.
Ген. Свирена работа. Joy

# 216
  • По света и у нас
Всъщност да - има мъже добре изглеждащи на 50 + ( много секси даже има)  има такива които от 45 вече са като изгорял бушон. Зависи как се поддържат.

# 217
  • Далечният изток
Роки ме подсети.
Просто е. Не се хващате с волейболистки.
Има толкова много жени миньончета... като за вас Wink

Винаги съм си падала по по-възрастни. Още като бях 16-17-18 годишна имах гаджета на 30. Никога не съм била с набори, с по-малки пък абсурд. И сега на почти 50 не ща набори Simple Smile

# 218
  • София
Мама е била волейболистка, аз пропуснах, дъщерята също беше. Ама тя порасна след като спря спорта. 😁

# 219
Хм . Вижте колко сме различни и уникално неповторимо прекрасни, ние жените Kissing Heart

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 06:22 от maiathebee

# 220
  • София
Мая, ще те бия! Представа си нямаш колко си млада на 36!
И винаги имаме избор. Не говоря само за мъже, а за всичко в живота.

# 221
Роки ме подсети.
Просто е. Не се хващате с волейболистки.
Има толкова много жени миньончета... като за вас Wink

Винаги съм си падала по по-възрастни. Още като бях 16-17-18 годишна имах гаджета на 30. Никога не съм била с набори, с по-малки пък абсурд. И сега на почти 50 не ща набори Simple Smile
Веднъж искам и аз една висока. Да видя как ще ми се отрази на самочувствието. 
Висока над 190+.
По писанията във форума ще имам комплекси.
Ако ще имам някакваи комплекси,  не врявам че ще са от ръст.

Общи условия

Активация на акаунт