Имате право да определите идеалния човек за връзка с вас с 3 думи, какви биха били тези 3 думи?

• 5 887
  • 221
  •   1
Отговори
# 195
Аз разбрах, че му се гади от политици🙄, но аз на съфорумеца и една мисъл не отбирам.

# 196
Да ме харесва. Тези които следват тези три думи са щастливи във връзките си.
Да ме прощаваш, ама този отговор ми напомня:

- Защо още не си омъжена?
- Защото не съм срещнала мъжа на мечтите си.
- И какъв трябва да бъде той?
- Някой, който иска да се ожени за мен.

Simple Smile

# 197
  • Столичанин ама не в повече :D
Важното е приемането на действителността и на собствените възможности, примерно една жена на 40 с деца няма как да има същите възможности, както една жена на 25 без деца, примерно един нисък и беден мъж няма как да има същите възможности както един висок и богат мъж, вече човек дали ще приеме реалността (по лични наблюдения съм забелязал, че на жените им е много по-трудно приемането и) и ще е щастлив с това което може да получи или ще преследва химери цял живот си е единствено негов/неин проблем.

# 198
  • По света и у нас
Определено няма същите възможности - но има ДРУГИ възможности. Въпроса е да осъзнаеш какви са ти новите възможности навреме.

# 199
Най-мъдрото нещо, което съм прочела в този форум, е, че хората не се събират заради това, което са, а защото харесват динамиката помежду си. 🌞

# 200
  • По света и у нас
Има много жени на 40+ които си мислят че могат да го карат като когато са били на 20+.

Могат, но ще е смешно, трябва да еволюираш за 20 години поне малко.

# 201
Има много жени на 40+ които си мислят че могат да го карат като когато са били на 20+.

Могат, но ще е смешно, трябва да еволюираш за 20 години поне малко.
Така е, но не значи, че на 40 ще си по-малко привлекателна и интересна, че няма да искаш да се забавляваш. Даже би трябвало на тези години да се познаваш и да знаеш какво искаш, което може да те направи единствено по-сексапилна.

# 202
  • По света и у нас
На 40 трябва да си мнооого по интересна от 20 годишната. То там ни е чара на нас.

Това е чара и на по- възрастните мъже, между другото.

# 203
И по-мъдра и спокойна. Ще знаеш какво има значение, дадена ситуация как да я отиграеш, на кого можеш да имаш доверие. Надявам се. 😀

# 204
На 40 трябва да си мнооого по интересна от 20 годишната. То там ни е чара на нас.
И много по-привлекателна Simple Smile Жена, която не е раждала и кърмила, може да има хубав, женски бюст, а не момичешки, само ако е напълняла много и след това си е върнала предишните килограми.

# 205
  • По света и у нас
Като бях на 35 в КОВИД локдауна, и си пишех с един по- възрастен мъж, някакво СЕО беше от сайтовете за запознанства който беше БДСМ.
Той искаше да ме тренира да съм му робиня. 😄 И понеже аз си бях общо взето ванила (още съм си де) и все още не бях прозряла какво е 30така, като ми се ядосаше, че не разбирам неговите концепции и ми викаше “много си малка! Стани на 50 и ще разбереш!!”
Така че, има светло бъдеще за нас, се си мислете, че само на 20 сте желани. Не съм се разбързала на стана на 50, но като дойде пак ще преразгледаме възможностите, пак ще се нагласим по най-добрия начин. Дарина Павлова на 50 въртеше любов с Берлускони все пак!

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 19:24 от PriMadonna

# 206
  • France
Ауч, ти пък ни даде и една надежда - БДСМ и Берлускони 🤢🤮 Май по-добре с котките и чашата вино.

# 207
Ааа що, бе, мисля, че на мене ще ми се отрази много терапевтично да ги бия Joy че нещо не мога да измисля къде да си закача боксова круша у нас...

# 208
  • По света и у нас
Бъзикам ви 😉, но и показвам, че свят шарен има всякакви хора.
В БГ мнозинството си мислят до 30 ставаш и после за салам отиваме ние жените, а за мъжете нямало срок на годност - изобщо не е така.
Мъжете също стареят и харесват по- възрастни жени съответно. Младите мъже пък и те имат някакъв фетиш към по- възрастни жени. Не съм получавала толкова внимание от млади мъже навремето, колкото сега… парадокс! за всекиго има по нещо.

# 209
  • France
Наистина светът е шарен. Всеки път си спомням за втората жена на свекъра, която го е прилапала на 45 и с този си подвиг се е пенсионирала. А като млад надали е щял точно на нея да се спре.
Чувам за евентуалните възможности на по-възрастните жени само от мъже, които и на 20 не бих погледнала, пък камоли сега. Ама те явно се надяват, че съм свалила гарда 🤷🏻‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт