Имате право да определите идеалния човек за връзка с вас с 3 думи, какви биха били тези 3 думи?

• 5 895
  • 221
  •   1
Отговори
# 165
Трол е, ама я как бързо заема нишата на други, дето с години градят форумни образи.

# 166
Тука вече изплиска легенЯ. Те, дипломатите само вишновка пият, че и по 1500 бутилки годишно.
Информацията ми е от единственото магазинче, в което се продава въпросната вишновка. Това ми отговориха, като попитах защо не съм я виждал другаде, а е изключително вкусна. А и като се замисля, не откривам противоречие с фактите. Вишновката е типично българско питие, подходящо да бъде предложено на чужденци като представител на нашите традиционни напитки. Достатъчно сладка е, за да допадне на дамите, с достатъчно висок градус, за да бъде пита като аперитив или част от коктейл... А като я опита рускиня, реакцията и обикновено е "Охренительно!" (ако е на първа чаша, след това думата леко се променя след втората буква).

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 18:54 от c-man

# 167
Трол е, ама я как бързо заема нишата на други, дето с години градят форумни образи.
Убедена съм, че е нов профил на стар потребител.

# 168
Ако още един път видя “не ми е по джоба”…ше станат три, за щастие. Ма, стига де. И на самореклама требе да те учим.
Не е добре тва, замъглява ми тантрическата картина.
Аз като си казвам всичко честно, обвиняват ме, че си правя самореклама. Ако почна и да се правя на това, което не съм, къде ще му излезе края?

Няма. Дискретно, деликатно и с финес се презентираш. Какой туй “не ми е по възможностите”, то и без тва омъжените са ниска топка, но с чаршафите ли да си ходят?!
Топ фен съм ти!

# 169
  • France
И аз. Имаше един, който разказваше как си отворил скъпа бутилка вино с невероятно скъп тирбушон и за мезе - батати и маскарпоне. Запомних го, защото не знаех, че на сладките картофи им викат батати

# 170
  • Далечният изток
А, този съм го изтървала, но напълно възможно да е същият.
Скъп на триците, евтин на брашното.
Жените не ги подбира, за разлика от пиенето и чаршафите.

# 171
  • Столичанин ама не в повече :D
Да ме харесва. Тези които следват тези три думи са щастливи във връзките си.

# 172

А, вижда се, че е стар тукашен кадър.

# 173
  • SF

Много обичам така някой да даде наготово рецептата и да реши всички световни проблеми.
Благодаря!

# 174
Гади ми се от хора,които искат само да получават,а не да дават. Yum Почти всеки тръби,че иска да го обичат,да го харесват,да му гласуват доверие,(това за политиците...),но самият той...

# 175
  • София
Ами нали темата е зададена като три искания, три желания.
Вече може да пуснем друга като "кажете 3 хубави неща за себе си". Между другото, това е психологическо упражнение, което много хора не могат да направят, защото са жестоко смачкани.

Оф, чакайте да се направя на тъпа блондинка за последно:
Висок, с брада и татуси!

# 176
  • SF
Аз мога да ти кажа 5! Simple Smile

# 177
А, успокоих се. Мога да кажа много хубави неща за себе си. Joy

# 178
  • Швейцария
Умен, верен, да изкарва добри пари (за да не се налага аз да се бъхтя, освен почасово за личен кеф).

# 179
  • Далечният изток
Роки ме подсети.
Три думи - висок, висок, висок. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт