Имате право да определите идеалния човек за връзка с вас с 3 думи, какви биха били тези 3 думи?

• 5 903
  • 221
  •   1
Отговори
# 150
  • France
Ох и аз си сипах 2 пръста ром, а уж бях на диета. Ама след като визуализирах Ам-гъл как се кълчи в леглото, ми се наложи

# 151
Как точно ги сваля с крака? Трябва да е много гъвкав в ханша за да завърти бедъра под правилния ъгъл нагоре и да се свие коляното до краен предел за да пръстите на краката да са на ниво бикини линията. Много трудно ми се вижда, а съм танцувала балет 8-9 години.
Дълги са ми краката Simple Smile И съм достатъчно гъвкав, мога да стоя примерно в поза "лотос" един час, без да изтръпнат. Като е легнала до мен жената, свалям бикините с ръка от д-то и, закачам ги с пръстите на крака и с едно движение ги мятам някъде извън леглото, да не пречат.

Ох и аз си сипах 2 пръста ром, а уж бях на диета. Ама след като визуализирах Ам-гъл как се кълчи в леглото, ми се наложи
Е, ха наздраве! Wine Glass Wine Glass Аз пък си сипах два пръста вишновка, за компания Wink

# 152
Ако още един път видя “не ми е по джоба”…ше станат три, за щастие. Ма, стига де. И на самореклама требе да те учим.
Не е добре тва, замъглява ми тантрическата картина.

# 153
Да, Ронин.
Ще допълня за самотата - когато си улисан в много ангажименти ежедневно, в смисъл имаш какво да правиш - служебно, да обслужиш домакинството си, себе си, имаш хоби, разностранни интереси, всеки ден се чуваш, виждаш с хора, четеш много неща, гледаш филм, сериал, и какво ли не, реално съзнанието ти е заето, и не си "самотен", вкл. и сега пишеш, чатиш. Аз така самота не чувствам. И реално вкъщи на тишина и спокойствие ти идва идеално, защото максимално презареждаш батерии. А ти имаш много грижи покрай детето ти, та при теб не може да става дума за това. Може би женска ласка, и да ти сготви нещо, да седнете да пийнете по чаша вино. Wine GlassFork And KnifeSpaghetti
Ако си изолиран на остров и чуваш само вълните и тук-там някоя птичка да изчурулика, може би. Animal Bird
Има хора не обичат да спят постоянно вкопчени с друг човек, бутат се, пречат си, нищо че матракът е 160/200, 180/200. Хора всякакви.
Спокойствието е хубаво нещо.
Ама да си гледаш залеза с някоя любима е по-хубаво

Mandy Bo,
Права си. Ако ще е любовник да е с любов.
Малко интрига да има. Малко романтика.
Прегръдки, целувки.
Така цялата вечер да е едно удоволствие.
Пък другото си идва най-накрая.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 00:54 от RoninBG

# 154
Ако още един път видя “не ми е по джоба”…ше станат три, за щастие. Ма, стига де. И на самореклама требе да те учим.
Не е добре тва, замъглява ми тантрическата картина.
Аз като си казвам всичко честно, обвиняват ме, че си правя самореклама. Ако почна и да се правя на това, което не съм, къде ще му излезе края?

# 155
  • По света и у нас
Ами трябва да има балансиран трейд офф и за него и за мен. Ето ти С-мен-а си казва ще си се подготви човека с вечеря вино всичко ток, че е и трениран на тантра секс - не би трябвало да се разочаровам. От мен се очаква да се закарам у тях, после да се откарам. При положение че няма да трябва аз да се бъхтя да готвя и пазарувам, после и не е нужно да се правя на влюбена в него на другия ден - къде е проблема?  До преди малко разправяхте че искате да ви черпят вечеря в ресторант - това е същото даже той го е готвил, няма да се оглеждате за келнера и сметката, няма да ви моли да ползва тоалетната ви по голяма нужда…

Вие мили мои, нито знаете какво искате, нито какво е честно и за двамата партньори.
Искате някой да ви дундурка до абсолютния край като бебета, но сте на по 40+ години, някак не минавате за бебета.
Такъв като С-мон си компенсира това че не предлага връзка, с хубаво прекарване. Какво не ви е ОК?
И да добавя, ( понеже и аз съм била в ситуация на омъжена жена която не понася мъжа си и съм искала любовник, но не съм имала 2 свободни минути за себе си да търся такъв)  такива мъже като с-мен, Бог да ги благослови, защото крепят една орда депресирани жени да не се хвърлят под влака от безисходица.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 03:43 от PriMadonna

# 156
  • Швейцария
Оле, тази тема станала забавна, а аз за малко да пропусна безплатното шоу. Край, Ц-Мен ми е на челно място в класацията на форумните мъже, пък скоро се е регистрирал. Ако някой мъж иска да знае какво НЕ харесват жените, да го чете много внимателно. За мен той е всичко, което един мъж НЕ трябва да бъде.

# 157
В хубав ресторант келнерът ще те остави с впечатлението, че си желан гост, ще те ухажва като такъв, ще вземе палтото ти, ще ти предложи разнообразно меню, приготвено от професионален готвач, ще има достатъчно скъпи вина и няма да обяснява, че ресторантът няма пари за тях, няма да ти чете безкрайни лекции за чаршафи и калъфки, а дори не си спала с него.
Ако е просто за секса - при мен той започва в главата.
Интересно, че ползва думата полигамен. Полигамността не предполага ли връзка, грижа и обич към няколко човека, а не липса на такива към всички.

# 158
  • София
Щом има кандидатки човекът, значи всичко е точно Joy Да, странно звучи цялата схема, ама не сме ние в нея. Човекът си предлага нещо конкретно и толкова. По-кофти е някой, дето смята, че всичка са длъжни да му скокнат на... въдичката, само защото е той.

# 159
Леле, ама ти и таксито ли не й плащаш, ако си тръгне?
Да бееее... Не стига, че вечерята и виното са от мен (а аз готвя много добре, само с екологично чисти био-продукти  и пия вина, които на борсата преди 10-15 години са стрували по 30-40-50 лв), ами и такси на тръгване да и плащам! Те така ще се научат и с такси да идват, а накрая аз ще трябва да работя 10 дни в месеца само за таксиметровите компании... Имат си мъже, на които аз върша черната работа - те да плащат разходите на жените си Trollface

Като не ти се дават пари за такси, закарай я с колата си, че втори път няма да я видиш.

# 160
  • По света и у нас
Ще се учудиш колко малко им трябва на омъжените дето търсят да изневеряват - не могат да приемат подаръци - ще е подозрително, не могат да се показват напред назад - ще ги видят и ще се разсмърди работата с мъжа им. Мъжът и хем не я обича, не я иска но и търси сметка какво прави. Някои трябва да се връщат вкъщи през нощта, от съображения - камери записват, мъжа им е там, незнам какво си….Този с-мон си е паднал баш на мястото.

# 161
То защото е такова мисленето на повечето мъже, че омъжените нямат нужда от нищо, вдигай там краката и на това трябва да си доволна ( нали отменял мъжа й 😆), та затова и такова отношението.
За която я устройва и е достатъчно, супер. Ама се съмнявам да са повечето така.

The Stranger, е как да я закара?
Човека отворил бутилка за 100 кинта.

# 162
То защото е такова мисленето на повечето мъже, че омъжените нямат нужда от нищо, вдигай там краката и на това трябва да си доволна ( нали отменял мъжа й 😆), та затова и такова отношението.
За която я устройва и е достатъчно, супер. Ама се съмнявам да са повечето така.

The Stranger, е как да я закара?
Човека отворил бутилка за 100 кинта.

Че 100 кинта много ли са? Да се погрижи за нея и след секса е по-важно от това какво ще пият преди него.

# 163
Вишновка пият вече май само дедковци.
Тази вишновка, която аз пия, се произвежда от една малка изба по около 3000 бройки годишно. И от тях половината заминават за дипломатическия корпус. А и аз пия каквото ми е вкусно, данък "хорско мнение" не плащам. Като например така модерния напоследък Аперол. Ами пробвах го - отврат! Ама някои го лочат, за да са "фйешън" Simple Smile

В хубав ресторант келнерът ще те остави с впечатлението, че си желан гост, ще те ухажва като такъв, ще вземе палтото ти, ще ти предложи разнообразно меню, приготвено от професионален готвач, ще има достатъчно скъпи вина...
Ще има достатъчно скъпи вина, които ти продават с минимум 300% надценка. Т.е. при едни и същи изхарчени пари ще пиеш три пъти по-евтино и по-лошо вино. А "приготвеното от професионален готвач" меню ще съдържа основно продукти с изтекъл срок на годност, купени от хранителните борси с намаление. Защото в кухнята веднага им свалят етикетите и никой не може да ги провери. Или поне с най-евтините такива. Ако мислиш, че като си поръчаш "гъби с масло" ти ги правят с масло Avonmore, имаш много здраве! И в най-скъпия и луксозен ресторант ще ги приготвят в българско "масло", в което поне една трета е маргарин. Защото собственикът на ресторанта не го е направил, за да те храни здравословно, а за да направи най-голяма печалба от теб, т.е. да ти пробута най-евтините възможни боклуци с поносим вкус на възможно най-висока цена.

... До преди малко разправяхте че искате да ви черпят вечеря в ресторант - това е същото даже той го е готвил, няма да се оглеждате за келнера и сметката...
Проблемът им е, че те не ходят в ресторант, за да се хранят, а за да "види дзверо свет и свет да види дзверо" Trollface И не съобразяват, че за една омъжена жена не е препоръчително да се разхожда по заведения с любовник.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 18:45 от c-man

# 164
Тука вече изплиска легенЯ. Те, дипломатите само вишновка пият, че и по 1500 бутилки годишно.

Общи условия

Активация на акаунт