Имате право да определите идеалния човек за връзка с вас с 3 думи, какви биха били тези 3 думи?

• 5 914
  • 221
  •   1
Отговори
# 105
  • Далечният изток
Joy

Е, нормално, бракът не е природна даденост. Създаден е нарочно като институция с определена цел.

# 106
Никой да не се насилва да се прави на това което не е. Да сте виждали омъжени котки, хамстери, кобили, мечки и тн? Повечето млекопитаещи не сформират двойки си партньор и не си тровят живота съвместно, сакън да сме социални, комунални и ангажирани… Ако ви се казва, че така и е по-добре може и да и е по- добре.
Добре че не сме хамстери. Anguished

Самотата изглежда един от най-големите проблеми на модерния свят.
Според мен близостта по-скоро ни липсва.
Секса стана продукт.
И ако правиш секс с някой, който не желаеш.... след това си още по-самотен.

# 107
  • Out of the Mix
Да, Ронин.
Ще допълня за самотата - когато си улисан в много ангажименти ежедневно, в смисъл имаш какво да правиш - служебно, да обслужиш домакинството си, себе си, имаш хоби, разностранни интереси, всеки ден се чуваш, виждаш с хора, четеш много неща, гледаш филм, сериал, и какво ли не, реално съзнанието ти е заето, и не си "самотен", вкл. и сега пишеш, чатиш. Аз така самота не чувствам. И реално вкъщи на тишина и спокойствие ти идва идеално, защото максимално презареждаш батерии. А ти имаш много грижи покрай детето ти, та при теб не може да става дума за това. Може би женска ласка, и да ти сготви нещо, да седнете да пийнете по чаша вино. Wine GlassFork And KnifeSpaghetti
Ако си изолиран на остров и чуваш само вълните и тук-там някоя птичка да изчурулика, може би. Animal Bird
Има хора не обичат да спят постоянно вкопчени с друг човек, бутат се, пречат си, нищо че матракът е 160/200, 180/200. Хора всякакви.

# 108
Самотата изглежда един от най-големите проблеми на модерния свят.
В днешния модерен, катастрофално пренаселен свят, в който общуването с всеки човек на планетата е на един клик разстояние, да се говори за самота е просто абсурдно. Напротив - самостоятелният и независим живот в собствено жилище (или дори отделна спалня за всеки член на семейството) се превръща в лукс, който все по-малко хора могат да си позволят. Не случайно през цялата човешка история дистанцията, на която може да живее от другите, е мерило за височината на общественото положение на индивида. Всеки член на висшата аристокрация е живеел в собствен замък (или, ако е семеен - всеки съпруг в собствено крило на замъка), а селяните са спели по 7-8 човека в стая. И днес милиардерите почиват в свръхлуксозни островни курорти, предлагащи по един отделен плаж на човек. Или направо си купуват собствени острови. А плебосът може да си позволи две седмици годишно на плажове, в които се падат по 2-3 м2 на индивид.

И ако правиш секс с някой, който не желаеш.... след това си още по-самотен.
Ако си мъж, чисто физиологично е невъзможно да правиш секс с някой, когото не желаеш Wink А ако си жена - можеш, но го правиш единствено с комерсиална цел (получаване на пари, облаги, издигане в кариерната стълбица, придобиване на известност и т.н.).

# 109
  • По света и у нас
Ми аз съм за баланса и ми харесва да си имам мъж, но ако може да не ме занимава.
Ако може да ми падне един хубав екзекутивен директор, много зает, но и с голямо либидо - това би бил идеалния вариант за мен. Съществуват такива, само дето трябва да е в моя град.

Онзи ден любовника ми остана да спи у нас за първи път и ме попита коя е моята страна на леглото. Аз бях в потрес - и двете са мои. След тази прекарана нощ мога да кажа, че не желая да спя с никого в моето легло - беше пуснал вентилатора отгоре (аз мразя да ми духа вентилатор докато спя), дърпаше ми завивката, под завивката беше жега с него, беше се вкопчил в мен. НЕ МИГНАХ!!! Мислиш ли че ми е самотно? Мисля, че той е добре да си има апартамент и да си живее там, и аз мой и да си живея там и като искаме да сме заедно да се виждаме. Как си декорира, цапа, спи не е моя работа - и не ме е грижа.  Това е идеалния вариант на този етап и не виждам по добър.

# 110
@PriMadonna
Това като че ли аз съм го писал! Simple Smile Hands Plus1 Hands Pray
Само дето при мен в изключително редките случаи, когато любовница остава да спи у нас (ако мъжът и е в командировка, тъй като аз с цел запазване на свободата поддържам връзки само с омъжени жени), я настанявам в отделна стая. И въпреки това присъствието и ме дразни, не мога да се отпусна и да спя пълноценно.

# 111
Никой да не се насилва да се прави на това което не е. Да сте виждали омъжени котки, хамстери, кобили, мечки и тн? Повечето млекопитаещи не сформират двойки си партньор и не си тровят живота съвместно, сакън да сме социални, комунални и ангажирани… Ако ви се казва, че така и е по-добре може и да и е по- добре.

Бе, да ти кажа, не сме и виждали много жени да раждат всяка година, и то от различен мъж.

# 112
Бе, да ти кажа, не сме и виждали много жени да раждат всяка година, и то от различен мъж.
Иди в циганската махала и ще видиш Joy
Като оная циганка, дето имала 10 деца и всичките се казвали Асан. И като я питали как вика някое, като и трябва точно то, тя отговорила: "Викам го по фамилия" Simple Smile

# 113
  • По света и у нас
Защото няма да ти обясняват точно кой е бащата на теб я. Знаеш ли в колко бракове секс няма и то защото мъжа го мързи…или вече не я ще.

# 114
  • Далечният изток
c-man, предполагам, че всеки път настаняваш различни жени в отделната стая.
Ако веднъж ме настани мъж в отделна стая, нито му искам стаите, нито секса. Слагам хикса веднага. Даже не бих останала.

# 115
c-man, предполагам, че всеки път настаняваш различни жени в отделната стая.
Ами не. Една омъжена жена, за да тръгне да си търси любовник, значи не може да понася мъжа си. И отдавна спи в различно легло или различна стая с него. Така че също е свикнала да не и се пречка никой, докато спи и с никого да не дели леглото и завивката си. Само че аз съм свикнал никой да не ми се пречка в апартамента ми...

# 116
  • По света и у нас
Имам една приятелка омъжена за 3ти път (по погрешка). Успяла е да си извоюва да си спи в отделна стая, обича да си чете книги до късно да си прави нейните неща и да не и се търси сметка. Понеже той пак иска да се настани при нея и и дудне на главата,
всеки път като се видим ми казва, искам някоя да ми го вземе мъжа ми, но отде тоз късмет! Вика - “господи, както ми го доведе, така го отведи моля те!” На нея не и се минава през разправията на развода още веднъж.

# 117
Що не се пробвате двамата? (Дет не понасяте чуждо присъствие)

# 118
  • волно калдъръмче
Ами не. Една омъжена жена, за да тръгне да си търси любовник, значи не може да понася мъжа си. И отдавна спи в различно легло или различна стая с него. Така че също е свикнала да не и се пречка никой, докато спи и с никого да не дели леглото и завивката си. Само че аз съм свикнал никой да не ми се пречка в апартамента ми...
Чудесно! И какви са причините да остане за вечерта при теб в отделна стая? Не може да си хване такси и да се премести на няколкостотин метра?
Скрит текст:
Цитат
Само че аз съм свикнал никой да не ми се пречка в апартамента ми...
Ей тва кажеш ли ми го, златен да ти е, мачът е свирен.

# 119
Що не се пробвате двамата? (Дет не понасяте чуждо присъствие)
На Сократ ли се правиш? Wink Който, веднъж, когато в таверната всички се хвалели с това, с което най-много се гордеят - един с конете си, друг с ловните си кучета, трети с богатството си - заявил, че най-много се гордее със сводничеството си. И когато го попитали как може такова нещо да е повод за гордост, отговорил: "Гордея се, че успявам да събера един с друг хора, които се чувстват добре заедно и има какво да научат един от друг!"

Чудесно! И какви са причините да остане за вечерта при теб в отделна стая? Не може да си хване такси и да се премести на няколкостотин метра?
Ами например за да повторим упражнението на следващия ден. Или иска да се наспи спокойно до обяд на следващия ден, а не тинейджърът и да я събуди в 8 сутринта. Или не и се дават 30 лева, за да се прибира на 20 км с такси. Или навън е буря, вали като из ведро, а никое такси няма да дойде посред нощ да изпълни поръчка от няколкостотин метра... Рядко е, но се случва по няколко пъти в годината...

Общи условия

Активация на акаунт