Имате право да определите идеалния човек за връзка с вас с 3 думи, какви биха били тези 3 думи?

• 5 932
  • 221
  •   1
Отговори
# 90
MM е от доста години в кемпокан група. Основното им правило е да разпознаят опасна ситуация и да се измъкнат бързо и без конфликт от нея. Ако не успеят да очистят терена да се опитват да деескалират по всякакъв възможен начин. Никакво оръжите. Иначе са доста добре тренирани и имат система за изпити и колани и не е леко.

# 91
1. Добър човек
2. Сексуално съвместим
3. Луд по мен

# 92
Сексуално съвместим
Щедър
Обичащ ме и верен ( иначе майка му жална)😆

# 93
Съвестен, надарен, оптимистичен.

# 94
Класическите три думи, с които всеки мъж определя идеалната жена, са вкусно, големи, навсякъде Simple Smile Но тъй като аз готвя изключително добре (освен че съм изключително скромен Wink), моят вариант е големи естествени, навсякъде.

... да е готов да се променя заради мен...
Ето едно доказателство, че класическото определение не е достатъчно. Първото и основно правило във всяка връзка е: "Не се опитвай да променяш човека до теб! Или го приемаш такъв, какъвто е, или си търсиш друг."

# 95
  • Out of the Mix
Да, бе, е са ще възпитавам и превъзпитавам.
Едно е напасване, изчистване на детайлите за финес и съвместимост, гладкост в съжителстването.
Съвсем друго изначално, коренно изкореняване на "обструкциите".
Нямам аз нерви, време и желание за такива неща. Simple Smile
А и емпирично ми е доказано, че това не се случва.
Защото дори и "много влюбена", дълбоко вкорененото поведение, манталитет и характер, не се променят.
Рано или късно избива.

# 96
  • волно калдъръмче
... да е готов да се променя заради мен...
Ето едно доказателство, че класическото определение не е достатъчно. Първото и основно правило във всяка връзка е: "Не се опитвай да променяш човека до теб! Или го приемаш такъв, какъвто е, или си търсиш друг."
Дали има смисъл да се изяснявам? Не мисля, че ленивият мъж ще се промени заради мен. Не говоря за определени проявление на характера или личността. Естествено е, че се събирам с хора, които са на моите вибрации. То е нещо като да харесвам мотори и той е готов да си купи мотор по-хубав от моя, за да караме заедно или да ме вози на своя. Като се приберем на топло, сценарият ще е друг. Това е само пример, в който съм събрала много неща, ценни за мен -  желание за живот и радост, себеразвитие и споделяне.

Да, бе, е са ще възпитавам и превъзпитавам.
Едно е напасване, изчистване на детайлите за финес и съвместимост, гладкост в съжителстването.
Съвсем друго изначално, коренно изкореняване на "обструкциите".
Нямам аз нерви, време и желание за такива неща. Simple Smile
А и емпирично ми е доказано, че това не се случва.
Защото дори и "много влюбена", дълбоко вкорененото поведение, манталитет и характер, не се променят.
Рано или късно избива.
Въобще не говора за удобни отношение в смисъла, вложен от Revoker.

На мъжете им трябват удобни жени за съжителство. Ние търсим друго. Можем да сме удобни, но не искаме.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 10:52 от Алегриq

# 97
  • София
Лоялен, достоен, решителен

# 98
  • Out of the Mix
Алегрия, не съм визирал теб лично, принципно коментирах.
Не знам защо се припознаваш, но няма проблем.
С теб иначе отдавна сме "изчистили" и изяснили, че сме на много различни vibes (както и с много други) и начин на мислене. Вселените са ни различни.
Мисля, че сме изчистили също, че се събираме със себеподобни.
А това ти какво търсиш, дали въобще, и кои сте тези "вие" един Господ знае и никой нищо не ти разбира.
За мен няма друг вариант с човека, с който си да ти е добре, ерго "удобен", да сте си удобни, от всякакъв аспект.
Ти какво "неудобно" ли искаш да ти е?
Не познавам такива хора.
Иначе скъсвания, разводи много, пълно е.

# 99
  • волно калдъръмче
Тръгна да го играеш отричащия се от призванието си учител: ама нямал нерви, ама н`ам ко си. Явно си си похабил таланта и вече не искаш. Ми същото е и с нас. Можем да сме удобни по твоя начин, но не искаме. Ти пък няма да ни превъзпитаваш... и така.

# 100
Ако съм научила нещо до момента, то е, че хората не се променят. Изначално, в същността си, не се променят. Даже напротив, избиват им всичките дяволи с времето. Може да се маскират, може да играят, ама пак е до време. И после идват демоните.
Ха, и още нещо разбрах. Разбрах, че съм прекалено добра за токсичен мъж и прекалено токсична за добър мъж. Затова без мъж най-добре Sunglasses

# 101
  • По света и у нас
Аз пък разбрах, че с годините човек променя възгледите си и как реагира на нещата от живота. Това което не е било възможно на времето поради разбиранията ми и настроенията ми,  е възможно сега и обратното. Живота е супер интересно нещо.

# 102
Ако съм научила нещо до момента, то е, че хората не се променят. Изначално, в същността си, не се променят. Даже напротив, избиват им всичките дяволи с времето. Може да се маскират, може да играят, ама пак е до време. И после идват демоните.
Ха, и още нещо разбрах. Разбрах, че съм прекалено добра за токсичен мъж и прекалено токсична за добър мъж. Затова без мъж най-добре Sunglasses
Променят се хората. Обаче според мене само от това което преживяват. Друг не може зорелм да ги промени.
Това дето без мъж е по-добре !!! Даже и ти не го вярваш, нооооо айде ще си затворя очите.

# 103
Това дето без мъж е по-добре !!! Даже и ти не го вярваш, нооооо айде ще си затворя очите.
Както се казва във вица за султана и крадеца, на чехли, "всеки знае себе си". За нея може без мъж да е по-добре, дори и за теб да не е Wink

# 104
  • По света и у нас
Никой да не се насилва да се прави на това което не е. Да сте виждали омъжени котки, хамстери, кобили, мечки и тн? Повечето млекопитаещи не сформират двойки си партньор и не си тровят живота съвместно, сакън да сме социални, комунални и ангажирани… Ако ви се казва, че така и е по-добре може и да и е по- добре.

Общи условия

Активация на акаунт