С Примата си приличат.
Реално те не искат партньор, любов, с който да живеят, това не е "имам мъж", "имам жена".
Чисто и просто любовник за задоволяване на потребности - сексуални, или каквито и да е други липси, нужди.
Опитвам се да разбера причините за подобно поведение, защото нито аз, нито някой от моите познати е бил в такива триъгълници, многоъгълници, с женени, и т.н. "връзка с дистанция".
Всеки си е или сам, или във връзка постоянно с човека си по възможност, живеят заедно, заживяват заедно.
Относно спането, имал съм и такива, с които трудно се спи, и други, с които сме спали, като бебета.
Не мога да си представя да си влюбен, щастлив, и да не искаш да спиш в един креват с човека си.
А по-блажено да си усещам жената докато се унасям (топлината, аромата й, дишането й, кожата и т.н., да не описвам повече пикантерии) за мен няма. Ок, нека е странно за някои.
ц-ман, ако говорим за български вина, опитвал съм всякакви в диапазона 15-100 лв. бутилката.
В средния клас 20-35 лв. има прекрасни вина, и много трудно ще направиш разлика с такова от 50-60 лв.
Grand cuvee по-скоро е изхвърляне, ако говорим за ежедневна консумация. А ежедневната консумация граничи с алкохолизъм, пък ако ще 300 лв. да е бутилката.