Имате право да определите идеалния човек за връзка с вас с 3 думи, какви биха били тези 3 думи?

• 5 912
  • 221
  •   1
Отговори
# 135
  • Out of the Mix
Оставям хейта настрана, вие си го давате така и така, но ц-ман пише много странности.
С Примата си приличат.
Реално те не искат партньор, любов, с който да живеят, това не е "имам мъж", "имам жена".
Чисто и просто любовник за задоволяване на потребности - сексуални, или каквито и да е други липси, нужди.
Опитвам се да разбера причините за подобно поведение, защото нито аз, нито някой от моите познати е бил в такива триъгълници, многоъгълници, с женени, и т.н. "връзка с дистанция".
Всеки си е или сам, или във връзка постоянно с човека си по възможност, живеят заедно, заживяват заедно.

Относно спането, имал съм и такива, с които трудно се спи, и други, с които сме спали, като бебета.
Не мога да си представя да си влюбен, щастлив, и да не искаш да спиш в един креват с човека си.
А по-блажено да си усещам жената докато се унасям (топлината, аромата й, дишането й, кожата и т.н., да не описвам повече пикантерии) за мен няма. Ок, нека е странно за някои.

ц-ман, ако говорим за български вина, опитвал съм всякакви в диапазона 15-100 лв. бутилката.
В средния клас 20-35 лв. има прекрасни вина, и много трудно ще направиш разлика с такова от 50-60 лв.
Grand cuvee по-скоро е изхвърляне, ако говорим за ежедневна консумация. А ежедневната консумация граничи с алкохолизъм, пък ако ще 300 лв. да е бутилката. Simple Smile

# 136
Извинявай, ама и аз спя на 2.20 на 2.40 и чаршафи навсякъде, всякакви има.
Ти се изкара,че спиш на плац.

# 137
Какъв е смисълът от любовник/ца, която те дразни да спи до теб и даже като диша? Толкова странни, изпразнени от романтика, интимност и чувственост отношения. Какъв е смисълът да се занимаваш с някого, когато му броиш парите и времето за изпращане, колко е изял и изпил у вас? За едното чук и бег и после марш в другата стая? Че то и семейните двойки, които вече не се понасят, вечерят и после единият отива да спи на дивана.
Да имаш любовник ми се струва все по-непривлекателно и то не от морална гледна точка, а като още едно разочарование.

# 138
Колко пък да са щастливи тия жени, които бягат от незаинтересования си мъж и попадат на друг глог, който им оправя леглото в библиотеката? Любовницата не е дошла с новото си бельо да слуша за поредното мъжко хоби, независимо дали е колекциониране на вино, или на монети.

# 139
Колко да е щастлива тая жена, която гониш в другата стая или я оставяш по нощите сама навън като мръсно коте? Айде малко по-сериозно с фантасмагориите.

# 140
Като чуя, че трябва да се прехласвам по някого за чаршафите му и виното, ами довиждане. И чаршафи си имам, и от вино разбирам. А нещо забавно тез момъци ще споделят ли? Или само за тъпотии ще си говорим.

# 141
  • Далечният изток
c-man вече ми е в топ 3 на форумните мъже, които и каквито никога не искам да срещам в живота си.

# 142
  • France
Не, че нещо, но малко вина (особено червени) остаряват добре за цели 20 години. Някои борда, да. Ама като цяло преминават пика си и почват да вървят надолу. Да беше казал коняк - да, ще се съглася

# 143
Колко пък да са щастливи тия жени, които бягат от незаинтересования си мъж и попадат на друг глог, който им оправя леглото в библиотеката? Любовницата не е дошла с новото си бельо да слуша за поредното мъжко хоби, независимо дали е колекциониране на вино, или на монети.
Не е дошла да слуша каквото и да е, а да прекараме няколко приятни часа в хапване, пийване и... Тия три неща... Плюс приятен разговор. Пък дали е дошла с новото си бельо, дори не се и замислям. Сутиена го разкопчавам с една ръка за секунда-две, бикините ги свалям с пръстите на крака си, така че дори не ги забелязвам Simple Smile

Не, че нещо, но малко вина (особено червени) остаряват добре за цели 20 години. Някои борда, да. Ама като цяло преминават пика си и почват да вървят надолу. Да беше казал коняк - да, ще се съглася
Зависи... Миналата година отворих последната си бутилка каберне совиньон "Свищовска горчивка" от легендарната реколта '94. При отварянето тапата се натроши и се наложи да филтрирам виното. Но вкусът беше... ами доста добър, поне по моите стандарти... Асеновградският мавруд "Мамут" също чудесно понася над 20 години отлежаване... Но не съм отварял две бутилки с разлика в реколтите от пет години и да ги сравнявам, за да оценя дали е започнало да деградира. Чак такъв маниак не съм Simple Smile

За коняка - Hands Plus1 Но, първо - малко жени го оценяват по достойнство. Второ - виното отлежава в бутилка, а конякът - в бъчва. Така че ако си купиш 15-годишен коняк и го държиш още 15 години, той не става 30-годишен коняк. И трето - "Енеси" XO или 50-годишният "Велики Преслав" примерно не са ми по джоба за редовна консумация. Елексири са, да, с удоволствие ги ближа, но много рядко.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 22:58 от c-man

# 144
И тя така си казва.
Тоз пандишпан добре се справя, но добре, че утре сутрин си тръгва.

# 145
  • France
...бикините ги свалям с пръстите на крака си, така че дори не ги забелязвам Simple Smile
Тук си представих Ам-гъл. Съжалявам за което

# 146
Добрите любовници свалят с уста бикините, да те светна малко.

# 147
  • Out of the Mix
Solitaire 2009 съм пил, 2002-ра не съм признавам. Simple Smile
На Катаржина Question mark 2009 ми беше любимият купаж. Както и Halla Merlot 2009. Изпих 10-на бутилки в периода 2013-2017 г.
Следващите години и "партиди" не са вече същите. Пак е хубаво, но онова ще го помня винаги.
Няма лошо, хубаво хоби е това, скъпо, но и място за "съхранение" и редене на етажерките трябва. Simple Smile
Явно имаш такова. Wine Glass
Не знам, ама вино по-старо от 5-8 г. "отлежало" не знам доколко е "отлично".

И аз харесвам само сатениран памук, за чаршафи, като цяло 100% памук. Simple Smile
Кърпите са "микро".
Лизгавини много ме дразнят, както и шалтета и лъскави. Само мат.
Ама всеки с вкусовете си. Simple Smile

Поне си знаеш какъв си и си се определил - полигамен.
Аз съм на другата "крайност". Повечето жени също, нищо, че в момента много от по-младите "хойкат", докато намерят себе си и "правилния". Simple Smile

# 148
  • France
Как точно ги сваля с крака? Трябва да е много гъвкав в ханша за да завърти бедъра под правилния ъгъл нагоре и да се свие коляното до краен предел за да пръстите на краката да са на ниво бикини линията. Много трудно ми се вижда, а съм танцувала балет 8-9 години.

# 149
JoyJoy
Последните отговори ме карат да си сипя.
Ама като ги сваляш с пръсти получава ли оргазъм или чак, когато са на пода?

Общи условия

Активация на акаунт