КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 59 618
  • 717
  •   1
Отговори
# 105
Дълъг епизод, а нищо съществено не се случи. Пуснах го за фон, докато върша разни неща, и нищо не ми привлече вниманието да се загледам или заслушам по-сериозно.
Безумно дълга сцена със Стела и Сандев, как тя го навива да се целуват. Излишно, досадно ... можеше да вземат само есенцията. 20 минути дават със субтитри как тя му вика "айде дее", "И кво са? Притесняваш ли се нещо?" Епизодът беше приятен за гледане в първата си част.

# 106
  • Стара Загора
На мен пък първата част ми беше по-неприятна. Аз като бях на 12 години се измъквах от отговорност по същият начин като Йоана - малко сълзи и всеки скача да те успокоява. Толкова е фалшива и проста, че нямам думи. За 6 епизода, тъй като преди това не съм я засичала, вече ми е по-противна от Николас дори.
Съгласна съм с Ицака и Павел да не се гледа Ергенът.
Ева е дъно. Не може да изпъкне с нещо смислено и постоянно си показва задника. Много стойностно.
Аниста ми е много нелепа с тия перуки.
Според мен Сандев се усети, че е мисия и затова се смееше. Все пак се познават от сума ти години.

Трябваше наказанието да е да им вземат цигарите, а не кафето. Да видим дали щяха да спазват правилата.

# 107
  • София
Предполагам, че цигарите са им по договор, защото са извън бюджета. Впрочем Йоанна (с две н-та е) каза във видеото със сестра си, че в крайна сметка Стефани си е вкарала трева и е пушила всеки ден. Смятам, че е справедливо хората, които не пият, не пушат, не харчат от общия бюджет за такива неща, да си поръчат пък повече шоколад. Има си пристрастяване към захарта и в такива моменти си избива.  Беше много неприятно как лъга, де, особено в Клюкарника.

И аз мисля, че Йоанна не понася Стефани, каза, че не са се карали вътре, с човека, с когото не би пила кафе, но то си личи как за всички други говори мило. Дори и за Крис, с когото постоянно се карат.

# 108
Повечето са адски разглезени и ограничения ресурс в къщата не им понася добре.

Както обещах, два епизода ми стигат и това повече не го гледам. Но чат-пат ви чета. Явно и тук се залага на изпитаната техника "да ги оставим гладни, че да стане интересно".
Която работи безпогрешно във всякакви шоута и тъй като "интересно" е синоним на "резил",
може още да се нарече "да ги оставим гладни,  че да се изложат".

Винаги ще бъда против този гнусен елемент в шоутата.
Само че тук не е спуснато от Биг Брадъра това изгладняване, а просто имат дадена храна до края на седмицата и някои хора - основно Крис-Коко - като селска клюкарка обикалят да гледат какво се е изяло.

Е как не е спуснато от Брадъра?  Че откого е спуснато?  От Дядо Господ ли е спуснато?

Група задоволени и забравили глад (или никога не изпитали) хора - продуцентите - организират вкарването на група също задоволени и неразбрали преди глад хора в шоу. Всеки от участниците си вика - какво толкова, няма лоша реклама. После започват излагациите, доволно катализирани от глада.
Зрители, забравили (или никога не изпитали) глад гледат шоуто  - кой колко е прост и коя лъже че не била яла, когато те са видели че е яла! 
Това нормално ли е?
Ако тия дето сме "отвън къщата" гладувахме, щеше ли да ни е нормално да гледаме такива шоута?  Все едно отвън да бяхме в гражданска война а "вътре" да им кажат - айде сега ще играете на стражари и апаши и ще се стреляте с пейнтбол.

А това, че по света милиони гладуват, а други правят шоута подсилени с глад, нормално ли е?

# 109
  • София
Това е концепцията на много предавания - Сървайвър, Игри на волята, Фермата, тук. Няма нужда да се оправдаваме защо го гледаме.
Във всички тези предавания основното е да се пребори за храната си, да имат достатъчно мотивация да се раздадат в игрите, за да получат награди.

В Ергенът имаха всичко на корем, но пак се излагаха, защото пък като нямат игри за храна, се чудят какво да правят по цял ден и им е скучно.

Предпочитам концепцията с игрите.

# 110
Абсолютно е така. Но докато в Сървайвър, Фермата, Игри на волята и т.н. има и доста обикновени хора, свикнали и на бедност, и на по-екстремни условия, тези тук са нежни душици, несвикнали на лишения. Те отсега се вживяват като ВИП персони, може би с изключение на Искрата. Ще става интересно...

# 111
Между другото Аниста носи перуки, защото се бръсне нула номер, тъй като покрай бременността е почнала много да ѝ капе косата. Обаче мъжът ѝ я беше обиждал, че прилича на плъх, затова носи перуки.
На мен ми е симпатична, даже я отблокирах вече 😂

# 112
  • София
Според мен част от тях са си напълно обикновени хора. Някои от тях и към днешна дата не мисля, че имат много като Аниста. Сандев и Стела, Йоанна си показват живота от години, от квартири, делящи с други хора, до постепенно издигане, което е нормално. Все пак са ги вкарали точно, защото вече печелят пари от интернет. Те специално работят и втора работа, парти агенцията на първите и школата за танци на Йоанна.

2/3 от тях и не носят някакви скъпи дрехи. Обикновени младежи ми се виждат. Стефани и Виктория имат наистина скъпи вещи, но Виктория май е подбрала по-обикновени дрехи след Ергенът и не парадира.

На едно ниво са ми със Сървайвър и Игри на волята, във Фермата е имало наистина бедни, защото там е и по-реалистично да се спечели от такъв човек. Крайно бедните хора не мисля, че могат да си зарежат семействата без една заплата за три месеца, за да ходят в Сървайвър или Игрите. Така че тези тук са ми като средностатистически участник и в другите реалитита.

# 113
Коментарът на Кукушев за еп. 4

# 114
Извинявам се за двата поредни поста, но в момента върви живо предаване с Мъци:
Нов епизод на "Ще си кажат" - директно

# 115
  • Стара Загора
Нищо интересно не казаха.

# 116
Бла, бла, бла... плямпане нонстоп. Тия лайфове ги зарязвам. Само на Кукушев коментарите ме кефят.

# 117
  • Стара Загора
Хайде, приятелчета! Дано е интересно.

# 118
Епизодът е заснет с картоф.Убийствено качество за 2022 година

# 119
Епизодът е заснет с картоф.Убийствено качество за 2022 година
При по-големите видеа качеството първоначално е лошо, защото Ютуб още обработва. Аз като го пуснах си беше окей.

Общи условия

Активация на акаунт