КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 59 621
  • 717
  •   1
Отговори
# 90
цели 10 минути изтърпях кифленска философия , не си го причинявайте

# 91
Повечето са адски разглезени и ограничения ресурс в къщата не им понася добре.

Както обещах, два епизода ми стигат и това повече не го гледам. Но чат-пат ви чета. Явно и тук се залага на изпитаната техника "да ги оставим гладни, че да стане интересно".
Която работи безпогрешно във всякакви шоута и тъй като "интересно" е синоним на "резил",
може още да се нарече "да ги оставим гладни,  че да се изложат".

Винаги ще бъда против този гнусен елемент в шоутата.

# 92
Повечето са адски разглезени и ограничения ресурс в къщата не им понася добре.

Както обещах, два епизода ми стигат и това повече не го гледам. Но чат-пат ви чета. Явно и тук се залага на изпитаната техника "да ги оставим гладни, че да стане интересно".
Която работи безпогрешно във всякакви шоута и тъй като "интересно" е синоним на "резил",
може още да се нарече "да ги оставим гладни,  че да се изложат".

Винаги ще бъда против този гнусен елемент в шоутата.
Само че тук не е спуснато от Биг Брадъра това изгладняване, а просто имат дадена храна до края на седмицата и някои хора - основно Крис-Коко - като селска клюкарка обикалят да гледат какво се е изяло.

# 93
Хаха, точно... Крис наблюдава всичко.  А кифленското видео аз го изтраях до третата минута. Този диалект и това празнословие, кифлеене, хихикане, лигавене ме отвращават до краен предел.

@Soney, недей така... епизодите са различни и става интересно. В първия даваха визитките и влизането, във втория кучето на Капитонова се изпика на завивките, в третия вече даваха първите игри, има и физически, и логически, в четвъртия - първите скандали, в петия - куиз на Доминос и врачки (тоест астролози) им предсказват бъдещето според планетите Grinning  В следващите епизоди ще има номинации и първи изгонени.

# 94
Стела и Сандев се целуват в промото към новия епизод
Скрит текст:

Случайност? Не мисля!

# 95
  • Стара Загора
Приятно гледане! Blush
https://youtu.be/J-Caf8TIz1Q

# 96
Коко е отвратителен, като селска свекърва, само чака да сгафи някой и почва да пили. Много дразнещ.

# 97
  • Стара Загора
Много мило ми стана Grinning
Ама Йоана е много проста, направо впечатляващо проста и нагла.

# 98
Ето новия 6 епизод:

@BarbieDi, все пак, като вграден линк, да е удобно за кликване, без отваряне на нов прозорец., а да има инфо какво е това. Например с номера на епизода Wink

@Clouded Mind, направо да не ти е вкъщи този Крис, хаха

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 22:43 от diziler

# 99
Много мило ми стана Grinning
Ама Йоана е много проста, направо впечатляващо проста и нагла.

И Николас също!

# 100
  • София
Шест епизода без елиминация...
Все пак беше една идея по-интересно. Много грозно впечатление ми остави Ева, като се кикотеше така на тъпотиите на останалите. Обича да подстрекава и гледа сеир и да се кикоти като малоумна.
Стела е много нагла и направо брутална. И нея едвам я търпя. Жалко за Сандев, хаха, момчето си мислеше, че това е истина, а то мисия.
Сериозно ли ще гледат Ергенът вътре? Все едно не са го гледали. Трябваше още по-голямо наказание да им треснат. Още едно просто и нагло парче - Йоана.

# 101
  • София
За Ергенът Виктория и Ева още ги държеше емоцията, а и нали имат право по два часа на телефоните да пускат сторита, им е било по-трудно като не са гледали какво точно са излъчили в конкретния епизод. Това трябва да е било точно около скандалите с Александра, но може би седмица преди заливането.

Йоанна обаче хич не мисли, Виктория много нормално си го прие, че явно няма да се гледа, не се цупи, не се опита да заобикаля. Доста добре се държи вътре и не ми изглежда  като поза, а сякаш наистина е над някои неща.

Стана ми тъпо за Сандев, ама явно не беше само мисия, щом и секс правиха. Той наистина се върти около нея и е влюбен. Много си я иска обратно и все гледа да ѝ пази достойнството.

Крис в много досаден.

Малко е неприятно, че не дават всички участници, Карина и Играта никакви ги няма. Карина си мисля, че са я вкарали за бушон, който да изгурми първи. Да видим в понеделник.

# 102
Сериозно ли ще гледат Ергенът вътре? Все едно не са го гледали.
Този епизод е сниман на или около Гергьовден, затова и наградата беше агне за успешната мисия. А Ергенът се излъчваше до 20 май.

Малко ме издразни Ваня, че изръси пълна глупост за "София-ден и нощ", без да знае, без да е проверила, ей така... колкото да каже нещо. Бил "студентски проект". И Крис с право й реагира така.   Оригиналният формат е германски -  Berlin tag und nacht, който вече 12 години се излъчва по RTL2. И има версии в още десетина страни, като една от тях е България с почти 600 епизода. Аз изгледах всички епизоди на София-ден и нощ, Крис си е същият като Коко, разлика в поведението няма. Същият изказ, същите реакции, същата склонност към преувеличения, същото "Слушай са, слушай са.... а другото, което е...., така и така, а другото, което е..." Grinning Паразитни лафове.

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 00:37 от diziler

# 103
Дълъг епизод, а нищо съществено не се случи. Пуснах го за фон, докато върша разни неща, и нищо не ми привлече вниманието да се загледам или заслушам по-сериозно.

# 104
  • София
Дам, вярно че те отдавна го снимаха. Още вървеше Ергена, все забравям. Да, значи има логика, да си я има тръпката и да искат да гледат.

Общи условия

Активация на акаунт