КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 59 604
  • 717
  •   1
Отговори
# 135
Този епизод ми хареса - имаше динамика и ми задържа интереса

Епизод 8

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 20:48 от Clouded Mind

# 136
Сега гледам видеото, мисията с иконома е интересна, хаха. Но се лигавят в повечко.
И това да им говорят в слушалките хич не е взаимствано от Биг Брадър, хахаха

Коментарът на Кукушев за епизоди 5, 6 и 7

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 21:44 от diziler

# 137
  • Sofia
Гледах сериите досега, но си копират Биг брадър. Според мен Виктория разбра, че няма да и хареса както къщата, така и средата, но може да има хонорар задълваващ я да стои известен период от време. Не ми харесва Ева никак, както и Стефани.

# 138
То затворена група хора в къща с камери, на какво може да прилича? Пускат им игрички и мисии, за да е по-интересно. Стефани реално не ме е подразнила с нищо, но много се отвратих на визитката, когато я предупредиха, че вътре наркотици няма.

Виктория със сигурност лъска имидж.

Мен този Тино ме дразни. Като цяло и не харесвам изрусени мъже. За първи път го чувам и не знам с какво е известен в Инстаграм средите, но показва самочувствие.

# 139
  • Стара Загора
То в къщата само Играта не е изрусен Grinning

# 140
То само Играта ми допада от мъжете. Даже се чудя как е попаднал там 😀

# 141
Като казахте .. и Ева ме дразни (много), тя хем на 27-8 години е домашния любимец на мама и тати, хем се сваля на онзи там (от София ден и нощ) и ако нямаше камери досега да го е изнасилила.

# 142
А, да, Ева. Как може да бъде привлечена от тоя Коко, който е застинал някъде в 10-ти клас. Но то и тя там някъде е.

# 143
  • Стара Загора
Ева е привлечена от всичко и всички, стига да е пред камера.

# 144
Няма ли кой да я светне , че нахиленото и слабоумно и вдетинено поведенеие, няма нищо общо с позитивизма. Просто изглежда ,като на тежки антидепресанти комбинирани с алкохол и напушване

# 145
  • Sofia
Няма ли кой да я светне , че нахиленото и слабоумно и вдетинено поведенеие, няма нищо общо с позитивизма. Просто изглежда ,като на тежки антидепресанти комбинирани с алкохол и напушване
Тя явно е или е била проблемна. В Смени жената видях реакцията на майката,когато и казаха,че е добре да е самостоятелна и са не живее с родителите. Според мен са се случвали някой не особено приятни неща с нея преди...

# 146
Няма ли кой да я светне , че нахиленото и слабоумно и вдетинено поведенеие, няма нищо общо с позитивизма.
Да не говорим, че това отблъсква. Не знам кой мъж би си паднал по някаква лигла, дето и сама не се възприема насериозно.

При 116 гласували, ето какво е подреждането в анкетата. Въпросът е: На кои участници симпатизирате най-много?

Ваня: 16.8%
Играта: 15.4%
Крис: 13%
Виктория: 10.1%
Йоанна: 8.7%
Сандев: 8.2%
Стела 5.8%
Аниста: 5.3%
Стефани: 3.8%
Карина: 3.4%
Ева 2.9%
Николас: 2.4%
Боян: 2.4%
Тино: 1.9%

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 13:10 от diziler

# 147
  • Стара Загора
Честно казано аз бих си променила гласовете, ако имаше опция.

# 148
Няма ли такава опция? Май имаше вариант за отказване от вота и после да гласувате пак. Да, някои хора разочароват. Аз гласувах за Играта и за Ваня и не се отказвам, пак бих избрал тях

# 149
  • София
Нямаше опция, иначе и аз щях да ги променя. Нищо, де, ще е интересно по-натам да пуснеш нова и да видим как са се променили нагласите.

Общи условия

Активация на акаунт