КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 59 612
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Малко по-интересен епизод. Дам, взаимствали са яко от Биг брадър.
Мисиите бяха добри. Икономите се справиха, но тези с мисиите им личеше, особено Крис. Ева много ме издразни с инфантилното си поведение, а Стефани счупи тъпомера. Но по-добре, йок пиене, хаха.

# 151
Ева е някакво момиче, застинало в 8 клас. Не може това да е почти 30 годишна жена! Много отблъскваща. Мопсът на техните е по-зрял от тая лигла!

Ваня продължава да ме кефи, не в знаех преди предаването, но е симпатична. Стела, милата, колко е глупавка… направо ми е мъчно за нея!

Йоанна е много противно същество.

# 152
  • Стара Загора
Другата седмица няма да има епизоди.

# 153
Еее защо? И те ли в лятна отпуска? Нали вече са заснети.

# 154
  • Стара Загора
Искали да пробват нещо, каквото и да означава това.

# 155
Сами си убиват хайпа💀

# 156
Пътувам тези дни и чак сега смогнах да пусна подкаста с Кукушев.
Голямо разочарование с пропуснатите епизоди другата седмица. И без това много се мотаят.
Кукушев е супер предубеден към Капитонова, личи си, че яко се е наврял в Ергенското общество и се е облъчил с инфо. За другите беше доста по-обективен и наблюдателен.

Пратиха ми клипче от Тиктока на Стефани, в което е писала “По-добре да съм известна със задника си в ОнлиФенс, отколкото с това, че мъжа ми ме бие и още съм с него.” - директна нападка към Аниста. Не мога да дам линк, пише се tattstonerr.

# 157
Ето линк към "Ще си кажат" с Кукушев

# 158
Хора, как ги изтрайвате тези подкастове по 2 часа. И в темата за Ергенът споделяха подкастове. Нямам това време. В колата на път за работа слушам музика. На работа не мога да си позволя да слушам нещо странично. Като готвя аспиратора ми пречи 😀😀😀

# 159
  • Пловдив
Пътувам тези дни и чак сега смогнах да пусна подкаста с Кукушев.
Голямо разочарование с пропуснатите епизоди другата седмица. И без това много се мотаят.
Кукушев е супер предубеден към Капитонова, личи си, че яко се е наврял в Ергенското общество и се е облъчил с инфо. За другите беше доста по-обективен и наблюдателен.

Пратиха ми клипче от Тиктока на Стефани, в което е писала “По-добре да съм известна със задника си в ОнлиФенс, отколкото с това, че мъжа ми ме бие и още съм с него.” - директна нападка към Аниста. Не мога да дам линк, пише се tattstonerr.
Е, Аниста започна първа с "Междукрачието ми не е втори дом на цял онлифенс" като препратка към Стефани.
Харесва ми предаването, ама много бавно върви, особено с тая пауза другата седмица. И Йоана престана да качва реакции на епизодите...

# 160
Няма как да се абстрахира от образ, за който самата тя си е виновна. Като обикаля всички телевизионни (и не само) формати, да внимава да не стъпва накриво. Все пак ѝ призна за играта с тока, че е можела да се излигави, но не го е направила.

# 161
Всъщност за сега никой не ме дразни . Държат се много толерантно един към друг на фона на почти всички реалитита до сега , където до ден трети вече хвърчат искри и омраза .
Това с разкриването на мисиите е тъпо измислено. Всеки ще се прави на чушка и ще си мълчи , дори изпълняващият я, да си облече фланелка с надпис Имам мисия . Идеята трабва да е както в ББ  едно време- Имащият мисия при успешно изпълнение печели нещо за себе си , а ако го разкрият - наблюдателността се награждава и печели оттборът .

# 162
Хора, как ги изтрайвате тези подкастове по 2 часа.
Аз ги гледам по 5-10 мин. Особено това Мъци като се появи и директно гася лаптопа, хахаха. Но с Кукушев ще гледам, още не съм го пуснал.

А че няма да има епизоди идната седмица да не е майтап? Или май нещо не са смогнали да си монтират епизодите.

# 163
  • София
Другата седмица няма да има епизоди.

Направо да се самоканселират. Засега е една голяма скука и нищо повече.

# 164
  • София
Ние тъкмо започнахме да го гледаме с дъщеря ми и сега пък нямало да има нищо тази седмица.
Какво да кажа за т.нар. инфлуенсъри - отчайващо ниво. Ева просто не я понасям - проста, ограничена, инфантилна и с доста лековато поведение спрямо мъжката част. Йонна и Стела също доста неприятни. Питонова тактично си мълчи в по-голямата част от времето.
От мъжете само Играта ми допада. Онзи Коко ли е, какъв е, ме дразни. Николас ми е просто смешен.
Май само Ваня ми харесва, но тя е боец и далеч от кифла и лигла.

Общи условия

Активация на акаунт