КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 60 368
  • 717
  •   1
Отговори
# 360
Крис е голям шемет. Не ме напряга по никакъв начин. Ама.. нали не мисли за всичките 600 епизода на "София-ден и нощ" да прави видео с коментари? Че и на части.... то ще са над 1000 видеа Grinning

# 361

нов  клип от Азов на тема Виктория

# 362
  • Стара Загора
Епизод 16

Нищо интересно не се случва.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 19:58 от BarbieDi

# 363
Стела…ново дъно (след 35 Мин), гони Сандев и му хвърля дрехите на земята, докато го обижда. А простотията с “наe*а кучето” да я коментирам ли? Николас пак говори за секс. За други теми няма капацитет.
Що се отнася до мисията, велико преиграване беше. Май най-добре се справи Играта.
Виктория пак обрана, определено ми допада с това й участие. Нищо с Ергенът

# 364
  • Пловдив
В началото гледах с интерес, но нещо ми затъпя. Вече колко време се точи и има само един изгонен.

# 365
  • София
От лакомия да направят много епизоди наистина стана боза. Трябва да има поне един изгонен на седмица. 🙄

# 366
И на мен взе много да ми доскучава, пускам си го само за фон.

# 367
От лакомия да направят много епизоди наистина стана боза. Трябва да има поне един изгонен на седмица. 🙄
Да, в реално време наистина е имало 1 или 2 изгонени на седмица, но тук в продължеине на 3 седмици дават 48-часовата мисия на Виктория да мие чинии без ръкавици. Явно са решили да дават ВСИЧКО, каквото заснемат и да ни го пускат през 3-4 дни, за да продължим така до Коледа, хаха.  Брадъра поне беше със 100 дни живот в къщата, а не с 28

# 368
А с времето дори и що-годе симпатичните участници започват да минават в другия лагер.

- Играта се издъни много с това, че не си призна за забавянето в техния сегмент с флашката;
- Боян пирпили нервно повече от кокошките;
- Крис и неговата амбиция и желание за самохвалство;
- Сандев с по-немъжко поведение от Николас (не мислех, че е възможно);
- Тинко и той се е взел много насериозно, а е скучен;
- Карина и Йоанна не млъкват, всяко нещо ги впечатлява все едно са 5-годишни;
- Стела изобщо няма да я коментирам, като ѝ чуя болния глас и направо агресирам;
- Ева е пълна трагедия, а дружката ѝ Капиталова освен пари и винцок друго няма в главата си, плоско същество. Да не говорим как си обиди кучето, като разговаряше със Стефани за ухапването.

Само последната ми е все още приятна, въпреки очакванията за нея и поведението ѝ, е доста обрана и естествена (поне засега).

Мисията им ми е нелепа, избрали са им сравнително близки до тях образи. Сандев като Азис е някакво ново китайско мъчение.

Толкова отдавна бяха излизанията на участници, че направо бях забравила, че Аниста и Ваня са участвали.

# 369
Пишете им в коментари и в тубата, Павел и Ицака четат и чат пат отговарят. Това с качването на час по лъжичка и разтакаването наистина губи интереса на зрителите.

# 370
  • Пловдив
Те четат, ама, доколкото съм им чела отговорите, много не търпят критика.

# 371
  • София
Ако схемата за излъчване до Коледа ще им донесе повече пари, не вярвам да променят нещо. 😃
Играта ми изглежда с 10 г по-голям.

# 372
  • София
Дано се появи някой голям спонсор ей така от нищото, тогава ще се вслушат. Трябва два техни дни да са един наш епизод, ако ще има два пъти седмично епизоди. Един човек трябва да изчезва да кажем на три епизода.

Новият още не съм го гледала, ама като знам, че имаха игра в понеделник, има паднал отбор и въпреки това и в този няма игра за отпадане, ми се отщява.

Йоанна уж щеше да качва реакции със сестра си на всеки епизод, после уж на два епизода, ама като я заля народната любов и спря. Тя си мислеше, че се е представила много добре.

# 373
Мисията с имитации е много скучна. Не дават ли достатъчно такива тъпотии по телевизията, че и тук. Какво може да се имитира на Десита или на Сузи и Рени? Образи, които с нищо не са интересни.
Играта и на мен ми прави лошо впечатление, с това как винаги извърта нещата да не е той виновен.
Сандев, че е чехъл така е, ама и Стела не спря да го обижда. Токсично и глупаво същество, като й чуя гласа ме заболява главата.

# 374
  • София
Играта се справи най-добре с имитациите, само него бих отличил.
Да, така, съгласен съм с вас, че много бавно се точат нещата, това още в началото го забелязах. Писах и на Павел и Ицака, дали ще променят нещо те си знаят, но като гледам броя на гледания на епизодите, то спад има и ще има още по-голям ако продължават така.

Общи условия

Активация на акаунт