КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 60 362
  • 717
  •   1
Отговори
# 375
Павел и Ицака в Шоуто на Николаос Цитиридис.
ПЪРВА ЧАСТ, излъчена по БТВ, качена е само на БТВ Плюс.

Втора част, само в тубата:

Признаха, че Стефани наистина се е затваряла в тоалетната, за да си снима голите сесии за OnlyFans, понеже "била на работа" и са й дали отделна стая да си прави еротичните сесии вътре.
Имало участник, който е изгонен от предаването, заради нарушаване на правилата.
Има и участник, който е напуснал сам по собствено желание, но имал много уважителни причини.
Естествено, не казват кои са те, за да гледаме Wink

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 23:23 от diziler

# 376
НЕДКО в "ЩЕ СИ КАЖАТ"

# 377
Из коментарите в ютуб казват, че Карина е спечелила формата.

# 378
Няма да се учудя.. винаги ще изтече информация. Особено в кръга на тези "звезди".

Тази 30 годишната Ева е невероятен инфантил. Лигава и досадна, плямпа като навита пружина. След още 10 години ще е като Хепи Ванче. При родителите, но чат пат с гаджета. Никакво развитие.

# 379
  • София
Вие за спойлери не сте ли чували? 😡😠

# 380
Те тия спойлери понякога нямат нищо общо с действителността.

# 381
  • Стара Загора
Според мен е невъзможно Карина да спечели нещо различно от възхищение, че е толкова тъпа, но все пак е оцеляла до такава възраст. Същото важи и за Йоанна.

# 382
Някой гледа ли Недко от събота? Вместо да поканят поредния отпаднал... да коментира, те канят разни "звезди", дето само роднините им ги познават, тъй като никой не отпада от Kъщата Grinning

# 383
ЕПИЗОД 17

Извинявам се за двата поредни поста един след друг. Но епизодът вече е качен и ...

# 384
  • Стара Загора
Прехвърлих отгоре, отгоре. Пореден безмислен епизод.
Прочетох коментар е youtube, че епизода бил уникален и съвсем се отчаях.

# 385
Някой отпадна ли, да знам да пускам ли 🧍🏻‍♀️

# 386
Не. Изглежда, че следващия път някой ще си тръгне посред нощ (извънредно тоест). При Цитиридис Павел и Христо казаха, че има участник, който не напуска по установения ред.

# 387
Аз си мисля, че излиза Виктория. Стела каза, че е 13ти май значи точно епизодът от ергенът със заливането и проблемите с Инстаграм на Виктория според мен. Дали е така незнам.

# 388
Виктория  специално в "Къщата на инфлуенсърите" се държи мн. добре. Не знам само аз ли мисля така. С нищо не ме напряга. Май само от нея, от Ваня, Играта и... донякъде Крис нямам никакви оплаквания. Grinning

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 11:25 от diziler

# 389
  • София
И на мен Виктория ми хареса, много е приятна за общуване в ежедневието, разговорът върви леко. Единствено с Оливия имаше проблеми, не е нормално да не почисти хубаво или че дори не стана да види яде ли наистина на Стела закуската.

Според мен си тръгва Виктория, но не заради лисването на джина, а защото е загубила близък. Тя така беше казала в онзи период, беше пуснала и влог, който беше след плачене. Имаше спекулации дори дали не е отишла до Русия, но не знам дали беше възможно по онова време. Моите спомени обаче бяха, че става въпрос за след финала на Ергенът, но може и да се бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт