КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 60 349
  • 717
  •   1
Отговори
# 420
Това си е парцал и половина, колкото и да се чудим и да я коментираме, няма да стане нормален човек. Сандев да пали с 200 и да бяга от това същество.

А тези "звезди" кои са?

# 421
# 422
  • Стара Загора
Епизод 19

# 423

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 22:56 от diziler

# 424
От едно нещо съм най-потресена днес: Ева на 3-4 място по мъдрост ..

# 425
Тази игра със самоподреждането кой е най-умен, кой е най-красив и т.н. е играна и в Биг Брадър, и в Ергенът.
Стела ме подразни, че все окупирала първите 3 места и при "най-красива" сама застана на второ място от общо 11, моля? Карина е много по-хубава. А Ева веднага се засили на първото място при "Най-положителен инфлуенсър". Що ли си мисля, че това е Играта? А при въпрос "Кой яде най-много", веднага Ева се засили към последното място. Пълен инфантил, и както се вижда.. егоист, с нереална самопреценка.

# 426
Стела е много красива като се нагласи и фотошопне, факт.
Но в останалите 99% от времето е далеч зад Карина и Йоанна например. И не е до дадености, тя сама се носи като клошар.

Уау, сега гледах промото за следващия епизод. С кого се сбива Николас - оператор е май?

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 23:28 от Clouded Mind

# 427
На средата на епизода съм и ми се струва, че Николас иска да изяде Стела с парцалите.

# 428
  • София
Гледах до средата засега, но определено освен Стела, Крис и Йоанна също нямат реалистична представа за себе си. Въобще не знам как я избраха за победител Йоанна. Какво стойностно е направила?! Аз я следя, гледам и нейни видеа, но не бих ги определила като стойностни, а развлекателни, нищо няма да остане от това. Показва си колекцията от рокли, козметика, покупки, все преходни неща, които се сменят всеки сезон. Както и въобще не е скромна, в почти всяко видео се изтъква за нещо. По сторита пък редовно показва как друса кючеци, което хич не се връзва с фалшивия образ, който иначе налага. Браво обаче, че поне чете и се опитва да се развива, смятам, че някои вътре не са прочели и 10 книги в живота си.

В този ред на мисли, Николас определено не е най-глупавият вътре. Ева, Стела, Крис, Сандев със сигурност са по-надолу от него, а може и други. На него му липсва възпитание и е лигав.

# 429
Стела е изключително глупава. И колкото повече говори, толкова повече се излага. Нейната преценка кой е най-мъдър е спрямо това кой качва по-добро съдържание в социалните медии? Уау... Страхотен критерий!
Като цяло "мъдри" хора сред тези инфлуенсъри няма. Може би Играта, като най-опитен и най-много живял.
Сандев е абсолютно прав да се ядосва, че тази игра е нарочно направена, че да има интрига и да скара участниците един с друг. Вече сме я гледали няколко пъти в Брадъра, а тази пролет я гледахме и в Ергенът... и пак имаше "жури", което определяше кой от последните двама самоподредили се да отпадне.

# 430
  • София
Аз пък не виждам защо се ядосва Сандев, това е развлекателно шоу, нормалон е да има и такива игри. Това, което намира той за забавно и смята, че предаването трябва да показва  само това, а именно имитациите, всъщност беше доста неудобно за гледане за много от зрителите. Превъртах, видях в коментарите, че и други бяха писали, че им е било криндж.

Да, с цел напрежение е играта, но трябва малко разнообразие. Ако Стела се изказваше по-леко, щеше да мине почти незабележимо мисията им. Стефи също засегна Тинко. Но Стела с всяко обосняние влишаваше ситуацията. Да, Николас е докачлив, но и тя не му помогна.

# 431
Тинко накрая и той изрина дъното с тъпотията си. Рядко ми се случва, но сложих dislike на този епизод. Нищо съществено отново, само слушахме Стела как грачи за пореден път. Да ѝ дават наградата и да се приключва.

Промото ми изглежда режисирано, по-скоро мисия отколкото истинско сбиване (или предпоставки за такова).

# 432
  • София
Най-накрая изгледах.
Трябваше Играта да спечели. Йоанна малко ми изнагля. Хитруша, все по средата. И все пак в сравнение с останалите жени вътре е приемвлив победител.
Николас им каза истината в очите. Лигльо е, но в случая бе искрен. И си заяви мнението на няколко пъти открито, а не да говори само на синхрон за тези неща. И си сложи мишената. Най-вероятно точно той ще бъде следващия изгонен ако не спечели имунитет.
Ева - да плачеш ли, да се смееш ли. На 4 място за най-малко глупава. На нея трябва да и дадат награда за цялостно творчество за най-глупав участник в риалити предаване. Много куха лейка. Ама много.
Стела за пореден път се изложи. Нищо ново под слънцето. Когато и да я изгонят все ще е късно.
Играта беше тъпа и с цел да ги скара. За сеир. Типична за предаване в стил ББ (и в Ергенът я имаше).

# 433
И си заяви мнението на няколко пъти открито, а не да говори само на синхрон за тези неща. И си сложи мишената.
Николас наистина не си затрая и получава едно голямо браво. Сто пъти повтори, че аргументацията на Стела за всеки един участник издиша. Иначе синхрони в това предаване няма, но се надявам от втория сезон да има. В един лайв ги питаха двамата водещи дали вторият сезон има шанс да се дава и по телевизията, те направиха едни физиономии... явно не.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 22:47 от diziler

# 434
И си заяви мнението на няколко пъти открито, а не да говори само на синхрон за тези неща. И си сложи мишената.
Николас наистина не си затрая и получава едно голямо браво. Сто пъти повтори, че аргументацията на Стела за всеки един участник издиша. Иначе синхрони в това предаване няма, но се надявам от втория сезон да има. В един лайв ги питаха двамата водещи дали вторият сезон има шанс да се дава и по телевизията, те направиха едни физиономии... явно не.

И аз точно днес се сетих за синхроните. Може би ще е по-разчупено, ако има.
Гледах последния клип на Тодор Азов за Къщата, нищо интересно, освен това, че каза, че след като им е отказал да бъде участник им е предложил да бъде монтажист, те не се съгласили и сега им се смее, защото постоянно търсят такива.

Общи условия

Активация на акаунт