КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 60 350
  • 717
  •   1
Отговори
# 405
Ева пък за какво реве, като искаше Виктория да отпадне?😃 Даже уговаряше другите да гласуват за нея.
Виктория искаше да си тръгне още от първите дни в къщата. С нея или без е все едно. Не я видях да се социализира много, общуваше предимно с Ева. Сигурно звуча като хейтър на Виктория, а не е така.
Доколкото разбрах, Ева е "играела" така, за да изгони Вики, която не е искала да стои в къщата и е искала да напусне, за да отиде на планирано пътуване до Франция.
Остатъкът от епизода е пълна скука, както винаги - 30 минути драми за наказание. Who cares.

Не знам дали сте коментирали, но в подкаста с Недко Павел и Ицака споделиха, че участниците са имали хонорар за участието си. Не го очаквах.

# 406
  • София
На мен Виктория ми хареса като участник. Съжалявам, че има семейни проблеми. Дано са преминали успешно.

Нормално е Ева да се разстрои, как ще е все едно защо си е тръгнала. Едно е за почивка във Франция, друго е посред нощ. И аз мисля, че тя вече искаше да остане. Беше искрена във видеото, че в началото не се е чувствала на мястото си, но после ѝ е харесало.

# 407
Все едно ми е дали е там или не, не поради каква причина е излязла. И защо тя си планира почивка, когато знае, че ще е в Къщата по това време? В предишния епизод след като спечелиха кафе и шоколад, тя казва "за вас ще остане повече, защото мен може да ме няма". Подхвърлянето на Ева, че Виктория имала работа и може да гласуват за нея, за да я изгонят реално се случва ден-два преди да си тръгне. Как пък толкова бързо се приспособи и й стана приятно? Пооплете се малко в лъжите си.

# 408
  • София
Къщата са я отлагали на няколко пъти, това с Франция може да е било планирано отпреди това.

Ева може и да не знае, че вече е искала да остане. То и дали е искала или не няма такова значение, все пак не е отишла във Франция, а в Чебоксари.

# 409
"Казах ли ви, че няма да съм аз", тази  Стела е... нямам думи. По-добре да не обиждам.

А като дадоха част от телефонния разговор на Виктория... че ще купува билет София-Истанбул-Казан, значи става ясно, че е с Turkish Airlines до Татарстан и после ще се придвижи някак до Чувашия, откъдето е родом. Чебоксари не е далеч от Казан.  Или са й съобщили за смъртен случай в семейството, или някой роднина се е разболял доста тежко, явно има инцидент.  На лайв предаването тази събота ще каже.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 23:56 от diziler

# 410
  • София
Ако и сега не изгонят Николас или Стефани не знам кога.
Тези двамцата са същински пиявици. И абсолютни лигльовци на които не можеш да разчиташ за нищо.

# 411
Че и хонорар получават за това да се лигавят, да клюкарстват за другите и да говорят само за секс и наркотици. В главите им - празно. А като действия ... с нищо не допринасят и не помагат. Само консумират и правила не спазват.

# 412
"Казах ли ви, че няма да съм аз", тази  Стела е... нямам думи. По-добре да не обиждам.

А като дадоха част от телефонния разговор на Виктория... че ще купува билет София-Истанбул-Казан, значи става ясно, че е с Turkish Airlines до Татарстан и после ще се придвижи някак до Чувашия, откъдето е родом. Чебоксари не е далеч от Казан.  Или са й съобщили за смъртен случай в семейството, или някой роднина се е разболял доста тежко, явно има инцидент.  На лайв предаването тази събота ще каже.
В Инстаграм каза, че не иска да я питат хората и ще говори за това, когато е готова (още не била). Може би няма да сподели.
Преди повече време стана ясно, че става дума за смърт на близък, но не е казвала нищо повече.
Иначе беше качила над 2000 последователи след последния епизод, май тя ще излезе с най-голяма полза.

Павел и Ицака споделиха, че някой е изгонен за неспазване на правилата. Според вас кой може да е той и какво може да е това нарушение?
В Брадърите гонеха директно за посегателство, но не знам кой би направил нещо такова освен Стела Laughing

# 413
  • София
Николас или Стефани, не виждам кой друг. И двамата са на ниво 3 клас, там някъде са замръзнали в еволюцията. Но това не ги прави по детски симпатични.

# 414
Моля някой, ако гледа каста, да сподели дали Виктория е разказала нещо интересно.

Стела - нужно ли е да казвам колко е противна? Как се радваше, че остава и тази седмица. Жалко, че сигурно ще я гледаме още в 3 наши седмици.

Последният епизод беше 44 мин, дано ги намалят малко и по-живо да се движи действието. Забиват много време на някоя обикновена случка. За 2 мин могат да изкарат най-интересното, а ние локуми гледаме само.

# 415
Виктория Капитонова в подкаст "Ще си кажат"

Сега ще я слушам, докато готвя и после ще ви разкажа, ако има ккво.

# 416
Виктория ще я гледам, тоест слушам утре. Дълги са тия преки излъчвания. Изчерпват се още в първия половин час, но... те си знаят.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 19:16 от diziler

# 417
Нищо интересно в подкаста с Виктория - питаха я основно за инфлуенсърската ѝ работа и курса, който води. Не разкри причината за напускането си.
Сподели, че изобщо не ѝ се е влизало в Къщата - след Ергенът направо искала да напусне държавата. Но имала договор и нямало как да не го спази.
Ева е знаела за това и заради това я е номинирала. Но след рождения ден на Бо, на Виктория започнало много да ѝ харесва и не ѝ се тръгвало, уви, тогава настъпило събитието, което я накара да напусне.
В нощта на 12 срещу 13 се е случило напускането, на 13 са излъчили епизода със заливането на Александра в "Ергенът", а на 15 са ѝ изтрили Инстаграма. Смята, че това е било за добро и я е предпазило от много хейт.
Играта, която е трябвало да изиграят, се е провела на по-късен етап.
За всички каза хубави неща, притисната да каже кого харесва най-малко, посочи Играта и Стела, защото тях била номинирала. Сега щяла да гледа с интерес предаването, за да разбере какво се случва нататък. Станало ѝ е мило от реакциите на останалите, не смята, че Стела е имала нещо лошо предвид, когато е казала "Видяхте ли, че няма да си ходя аз", щом са им съобщили, че Виктория е напуснала по собствено желание.

Това е в общи линии.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 16:32 от Clouded Mind

# 418
Стела е скандирала "Русия над всичко"? Майкоуу... съвсем е изплискала легена тази алкохоличка.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 20:21 от diziler

# 419
  • София
Да, тя дори Виктория не си позволява такива изказвания и даже е казвала, че е против войната и някаква картинка май за изборите и Путин беше и отнесе шадоу бан след това. Пък Стела пуска такива лозунги, която няма нищо общо с Русия. Естествено много хора са я нападнали заради това. Тя въобще не си дава сметка, че определени изказвания може да имат отзвук и после се чуди защо хората така реагирали, защо не я харесвали и защо бил целият хейт. Все Сандев й беше виновен за връзката им и че тя го е отнесла, но сега дали ще се види отстрани и че хората не я харесват нея като личност и грам не им пука Сандев вдигал ли си е чинията или не.

Общи условия

Активация на акаунт