КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 60 358
  • 717
  •   1
Отговори
# 390
След като й свалиха инстаграма доброволно си е тръгнала, защото вече не се брои за инфлуенсър.😃

# 391
Е, не всеки инфлуенсър трябва да има точно инстаграм. Достатъчно е да е известен в тубата и/или по ТВ. И да "влияе". А социалните мрежи са според региона.
Скрит текст:
В цял свят хората използват туитър, ние тук не. Русия и всички бивши републики масово използват VK (В контакте) и OK (Одноклассники), също и Телеграм. В Иран и Китай пък е забранен ФБ. В Русия вече е забранен Инстаграм.  У нас е супер странна тази мода да се неглижират Twitter  и WhatsApp.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 13:16 от diziler

# 392

Преслав реагира на стар епизод на съдбите със участието на Стефи Tattstoner

новата песен на Стела

# 393
  • София
Изгледах след три дена с лъжичка по малко.
Ами не съм доволен, че не дадоха победата на Играта, който си беше едно към едно с Константин. Така съм се смял с него, 'Бате'...

Но не, пак да изтласкат на преден план двете 'С'-та Айде Азис що годе ОК, ама Стела какво направи???

Дори и в онлайн риалити не можем и не можем да избягаме от фалша и несправедливостта. Да бяха пуснали допитване до феновете например. Играта щеше да ги убие с 90% сигурно.

# 394
Присъединявам се и аз тук да ''соля'' Grinning Досега го правех в ютуб или инста,но тук поне няма да си говоря сама. Между другото тръгнах да гласувам в анкетата на темата.. ,но нещо.. май няма за кого.. всеки ме дразни,а и последните епизоди са доста скучни Grinning

# 395
Сандев сякаш показа истинската си същност, толкова добре му се получи с Азис, чак взех да се замислям върху думите на Стела.

# 396
Да бяха пуснали допитване до феновете например. Играта щеше да ги убие с 90% сигурно.
Е да, но нали е заснето преди 4 месеца… зрителите нямат думата.
На мен тази мисия не ми хареса. А пищенето на Сандев напряга доста. Ако беше еднократно или двукратно, Ок. Ама в два цели епизода да слушам фалцети “ауу, къде си ма, парцал”, ми дойде  too much

# 397
Сандев имитираше Азис отпреди 15 години, вече е доста по-обран и можеше да му се получи повече.
Стела не беше никаква Галена, беше просто ковра.

Играта си беше най-сполучлив като Коцето, макар и малко предобряше на моменти. За мен неочаквано добре се справиха Коко като Цитиридис и Боян като Графа - това са образи без "запазена марка", но им бяха докарали добре маниерът на говорене и някакви фини детайли.

Мисля, че Виктория е разстроена заради изтриването на Инстаграма, надявам се да не е губила близък.

Разсъждения по спойлери
Скрит текст:
Сега се върнах да чета назад в телеграма ѝ, който създаде след като ѝ изтриха Инстаграм и си пише все едно е в къщата. Обаче на 18, 19, 20 май е качила кадри, на които се вижда апартамента ѝ, направила си е маникюр и гледа руският Ерген на лаптопа си. Така че все пак си мисля, че е напуснала.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 10:33 от Clouded Mind

# 398
Ама на цитираните от теб дати през май, всеки един от инфлуенсърите е можел да качва снимки в социалните мрежи. Това, че някой качва снимки някъде си, съвсем не означава, че е непременно е извън къщата.
И да, предобриха манджата някои хора. Лесно е да се имитира Коцето, с клатенето на главата, с "бате, разбиаш ли, батенце". Нито Цитиридис имат някакви ключови паразитни думи, нито Графа.

# 399
  • София
Да, съгласен за Цитиридис и Графа
Вярно, нали е като Биг брадър и все забравям, че не е на живо.
Ами поне можеха на ютюб канала на Павката и Ицака да пуснат анкета с допитване до гледащите и те също да се изкажат кой се е справил най-добре в изпитанието.
А последната им анкета е преди 2 седмици и естествено свързана със Стела и Сандев. Имам чувството, че гледам 24 в 24 за С и С.

# 400
Когато се натрапва една двойка по този начин, само се постига обратния ефект. Хората ще ги хейтят нонстоп, както стана със сем. Петканови, сем. Джаферович, сега това става със Стела и Сандев, ще стане и с Елица и Алекса. Дори и в началото да са ти симпатични, когато в едно предаване отделят място нонстоп само на тях, абсолютно нормална е реакцията на хората "айде стига с тия, аман"

И този се изживява като някаква звезда. Аз не му разбирам и какво говори

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 15:05 от diziler

# 401
  • Стара Загора
Епизод 18

# 402
Все пак Виктория наистина напуска окончателно. Жалко, беше много по-забавна и симпатична от други.

Отвратителна реакция на Стела - Павел и Ицака са сериозни, Ева плаче, а дрислата вика: "Казах ли ви, че аз няма да си ходя тая седмица". За мен е тотален шок как никой от останалите не ѝ реагира на простотиите.

# 403
  • София
Стела е абсолютен и пълен бо*лук и завършен егоист, опериран от всякаква емпатия.

# 404
Ева пък за какво реве, като искаше Виктория да отпадне?😃 Даже уговаряше другите да гласуват за нея.
Виктория искаше да си тръгне още от първите дни в къщата. С нея или без е все едно. Не я видях да се социализира много, общуваше предимно с Ева. Сигурно звуча като хейтър на Виктория, а не е така.

Общи условия

Активация на акаунт