КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 60 342
  • 717
  •   1
Отговори
# 450
Аз гласувах за Виктория, Сандев и Йоанна, но сега бих дала вота си за Виктория, Боян и Николас. Сандев само губи покрай Стела.

Епизодът беше интересен, двете мисии бяха готини. И аз щях да отбележа, че отсъствието на С&С се усети в позитивен смисъл.

# 451
Аз също гласувах за Стела преди предаването. Ако можех да си променя гласа...

# 452
# 453
Аз гласувах за Николас още в началото. Забавен е с реакциите си, единствено прекали при случая със запалките.
Още не съм гледала последните два епизода, но явно имам време, щом няма да има нови.

# 454
анкетата е от преди началото на предаването. Grinning
Анкетата е публикувана след третия епизод, едновременно с публикуването на темата. Горе долу седмица след излизането на първия епизод. Има опция за няколко гласа. Аз гласувах за Ваня, Играта и Крис след изгледани еп.1 и еп.2 и днес не бих си сменил мнението, пак ще гласувам за тях.

# 455
аз се чудя как може да има цели 16  човека / (4.5%) в анкетата, които да симпатизират на Стела....И как тази може да е топ инфлуенсър изобщо...

И аз като част от тези хора - гласувах за Сандев, Стела, Коко и Ваня основно защото доста от другите не бях ги и чувал до тогава.

Сандев и Стела съм ги гледал само в 3-4 видеа на Мъци как реагират и не изглеждаха чак толкова неадекватни.

Коко също доста ме разочарова, забавен беше като образ в 10-те епизода на София Ден и Нощ, които съм гледал, ама да ти е вкъщи постоянно - НЕ, мерси. То не било образ неговото.

Само Ваня още си я харесвам.

# 456
Аз гласувах за Боян и без да исках натиснах и Аниста, така че този глас за нея е невалиден. Grinning
Голяма част от тези хора не ги знаех, преди да започне предаването. Всички ме дразнят, единствено Боян ми направи добро впечатление, защото имах много лошо мнение за него отпреди (мислех, че е ужасен лигльо) и го промених. Стела освен че е с отвратителен характер, винаги иска да е център на внимание и ми е като ходещ пашкул с тоя увит юрган постоянно. Сандев очевидно още си я обича, ама само трупа негативи покрай нея. Карина ми е много превзета с нейните физиономии и възклицания, все едно се снима в индийски сериал. Коко си е Коко - той човекът изобщо не е играл роля, а е бил себе си в "София ден и нощ". На Йоанна не мога да й хвана спатиите, ту е мила и сладка, ту е злобна и прикрита. Нея и видеата й не ги харесвам още преди "Къщата". Тинко не го знам какъв е, ама на фона на останалите бива, поне е що-годе адекватен. Играта горкият не знам какво прави там - изглежда ми не на място сред тия шушумиги. Ева е спряла развието си някъде на ниво 5-ти - 6-ти клас и не е мръднала оттам. Не мога да възприема за нормално поведение на почти 30-годишна жена, която все още държи като тийнейджърка. Няма нищо лошо да запазиш детското в себе си, ама да си чак такъв инфантил не е добре. Няма реална самооценка - да се смята за интелигентна и мъдра, мооооля?! Ужасно ме дразни това момиче. Виктория влезе, за да чисти имидж след "Ергенът", така че смятам, че всичко при нея беше поза и щеше и на мравката път да прави, само и само да се хареса. Николас и Стефани Сополков не знам как да ги коментирам - и те са забили в развитието си, но може би малко след Ева (някъде 15-16-годишни). Странно ми е как за толкова време не намериха една тема за разговор, различна от секс, цигари, трева и Ачката. Стефани поне не е толкова груба и отявлено злобна като Николас.
Никой няма да ги чете тия фермани, ама аз да си кажа. Grinning

# 457
  • София
И аз щях да си променя гласовете, ако можех. Бих дала глас за Боян и той не ми е харесвал понякога, но е нормално. Вътре ги изнервят нарочно и понякога човек не действа, както би в реалния живот.

За Виктория не е точно чистене на образ, защото тя е в Къщата, докато тече Ергенът и е преди лисването на джина. Дотогава не беше чак мразена, да, ходеше по ръба, но имаше адски много нови последователи, реклами и беше доволна. След джина вече се обърнаха нещата, но тя вече е била навън.

Според мен е някъде по средата като характер.

# 458
  • София
Ами то просто може да се пусне нова анкета.

# 459
  • София
Сега погледнах анкетата. Гласувала съм само за един участник и това е Боян. Така е като само него го знаех покрай дъщеря ми и винаги ми е правил впечатление, че е сравнително възпитано и интелигентно момче.
Сандев и Стела само съм ги мяркала, както и Играта. А Питонова след Ергенът просто не можех да я дишам.

# 460
С втората тема ще има втора анкета. Ако сега се смени, резултатите от тази анкета ще изчезнат завинаги. Нека си стоят, да се види, да се знае кого харесват зрителите. Може да се види и след време, когато някой намери тази тема.
Странно ми е как за толкова време не намериха една тема за разговор, различна от секс, цигари, трева и Ачката. Стефани поне не е толкова груба и отявлено злобна като Николас.
Никой няма да ги чете тия фермани, ама аз да си кажа. Grinning
Точно така е. Само за това говорят и чат пак за инфлуенсърските си глупотевини.
Иначе аз изчетох текста, не е ферман  Wink

# 461
Кукушев не коментира ли вече, или аз пропускам?

# 462
И Кукушев заряза коментарите, и Крис заряза обсъждането на София-ден и нощ. Често се случва. По-добре да не бяха почвали.

В момента има "Ще си кажат" - лайв с Павел, Ицака, Ачката и някаква "звиздъ" - Цветина

Като няма всяка седмица по един отпаднал, когото да канят, на лайвовете ще канят такива хора.

# 463
  • Стара Загора
Цветина е годеницата на Павел.

# 464
И Йоанна спря да коментира епизодите 😂 масов отлив, но то с 1 събитие на 4 епизода няма как да е различно.

Общи условия

Активация на акаунт