КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 60 343
  • 717
  •   1
Отговори
# 435
# 436
# 437
  • Стара Загора
Епизод 20

Следващата седмица отново няма да има епизоди.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 21:43 от BarbieDi

# 438
Да, в следващия епизод Иван и Андрей влизат в предаването, но явно ще го гледаме след 10 дни.
А Ачката как си държи ръцете разперен, като културист (сякаш му пречат бицепсите), ама няма такива Grinning

# 439
  • София
Е, не, не е истина, тук ме хванаха, хаха 😁
Не мислех, че е мисия това. Повярвах им и си викам, леле, какво става тука, хаха
Майсторски го изиграха, браво.
Стела за пореден път се държа като натурална ку*ка. Чудя се на акъла на Ваня обаче. За какво им пише писма на тези пишман ''инфлуенсъри'' Тинко ОК, бяха си по-гъсти. Но упадъка Стела и лигльовците Стефани и Николас, айде моля ви се.

# 440
  • София
Селската пръчка Стела и клакьорът й Сандев ми убиват гледането на Къщата. Само като й чуя меденото гласче и постоянното повтаряне на "в смисъл" това и онова, и получавам гърчове.
Мисията с кучетата и стопаните беше много смешна и определено се усети приятното отсъствие на двамата герои, които вече споменах.

# 441
И аз щях да отбележа колко хубаво беше, докато ги нямаше в къщата. Сценарият с Николас ми изглеждаше като мисия още от промото, но въпреки това добре го изиграха.

С това темпо сигурно ще гледаме още първи сезон, докато вече снимат втори.

# 442
Лелеее,ама вярно двамата ги нямаше на кучешката мисия,аз чак сега като ви прочетох го осъзнах Grinning Чудех се аз защо ми е забавно,а то защото са липсвали Grinning А Николас е само за актьор ,изглеждаше ми егаси нахалното същество,та се хванах на въдицата и аз Grinning

# 443
Николас може да стане актьор като Крис/Коко - да играе себе си.

# 444
  • София
Аз се чудя само догодина по същото време ли се очаква да е финалът? 🤣

# 445
Евентуално тази година преди Коледа. На лайва в събота пак казаха, че имат проблеми с монтажа, защото трябвало да се обработва 24 часа кадри. "Снимаме ви как спите", вика Павката.

# 446
И аз се хванах на шегата и много се издразних на Николас как не спира да закача Ачката.

Дразнещо е, че няма да има отново епизоди следващата седмица. Разбирам ги, че това са много камери за преглеждане по 24 часа, но е трябвало да са наясно какъв обем от работа е това, преди да се захванат с всичко.

# 447
аз се чудя как може да има цели 16  човека / (4.5%) в анкетата, които да симпатизират на Стела....И как тази може да е топ инфлуенсър изобщо...

# 448
  • Стара Загора
аз се чудя как може да има цели 16  човека / (4.5%) в анкетата, които да симпатизират на Стела....И как тази може да е топ инфлуенсър изобщо...
Като част от тези 16 човека ще кажа в своя защита, че анкетата е от преди началото на предаването. Grinning

# 449
Ами и аз гласувах за Йоанна, но вече изобщо не ми харесва. Ако е сега, бих гласувала за Играта.

Общи условия

Активация на акаунт