КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 60 325
  • 717
  •   1
Отговори
# 495
Отварям темата и през коментар се пускат реакции на това предаване. То има повече реакции от колкото епизоди на предаването Grinning

# 496
  • София
Изгледах.
Според мен Тинко е пътник и по-добре. Боян е по-читав.
Но ме е яд, че не изгониха някой от Сандела или Стеф и Николас. Тези четиримата, когато и да го изгонят все ще е късно.
Йоанна голяма излагация. Какъв беше този рев не знам. Ужас.

# 497
Отварям темата и през коментар се пускат реакции на това предаване. То има повече реакции от колкото епизоди на предаването Grinning
Абсолютно е така. Дано за следващия сезон си вземат поука или просто ангажират по-голям екип, поне да има през ден нов епизод, за да върви всичко по-бързо. В "На кафе"  Павел Колев каза, че последният епизод ще се излъчи в началото на декември. А в един от съботните "Ще си кажат" беше казал, че на всеки 10 епизода има по 1 седмица почивка.
Но ме е яд, че не изгониха някой от Сандела или Стеф и Николас.
И мен ме е яд, точно тези тримата са ми най-антипатични.

Ето я и тази лигла с ново видео:

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 17:38 от diziler

# 498
С всеки следващ епизод Йоанна ме дразни все повече и повече. Страшно нагла и лицемерна, циври не защото и е съвестно и не иска да обиди играта ами просто защото я изненадаха тези номинации и трябва да си каже истинското мнение.

Буквално откакто е там не е спряла да яде и да се оправдава за всичко. Дори и Стела не ме дразни чак толкова много. По едно време каза че яла не знам си колко филии и след малко Стела мрънка че е гладна и Йоанна “да, да, да и аз” и на мъжете обяснява че всички се били въздържали от храна, а тя просто по цял ден си яде и говори за сладко и после другите само искали да пият и пушат.

Малко е тъпо, че коментирам кой колко яде .. но наистина ми се струва абсурдно поведението и.

# 499
Аз искам да знам как Йоана и Карина тъпчат толкова хляб и сладко, и не дебелеят, особено Карина.

# 500
Охранени са и двете.

# 501
Ако Карина се смята за охранена, аз тогава трябва да съм плюс сайз модел направо...
https://vm.tiktok.com/ZMF6xpqvK/

# 502
Не казвам, че са дебели, но си имат.
Не знам това клипче на Карина от кога е. Съдя по това, което виждам в риалитито. Има си бразилско дупе, което не значи, че е грозна и дебела. Йоанна сякаш преди беше по-слаба, а сега от това, което виждам е вързала ръце и бутчета. Може и камерата да ги прави по-пухкави. В Инстаграм всеки си качва най-добрите снимки.

Ето тук ръцете й ми приличат като на борче. Може и да е илюзия от самата рокля.

# 503
Тази събота в "Ще си кажат" пак няма да гостува поредният отпаднал, защото тази седмица отново нямаше отпаднал Grinning Grinning Grinning

# 504
Нали Тинко им е гостувал миналата седмица или греша? Него го броя отпаднал. 😂

# 505
Ами в понеделник ще стане ясно дали е отпаднал. Нали разделиха епизода на две Grinning Grinning Grinning  Та официално никой не е отпаднал. А Тинко не е гостувал на "Ще си кажат", по-скоро Павел и Ицака гостуваха на Тинко в неговия канал

Коментар на Мъци и Йоанна за т.нар. "бой"

# 506
От реакцията на Мъци забелязах къде пушат трева Стефи и Николас, не бях обърнала внимание иначе.

# 507
На мен точно Мъци ми е голям противняк, и за слушане, и за гледане. Кукушев и Крис Ненков ги гледам с удоволствие, ама другите лигльовци... абсурд.

И още реакции и коментари с Йоан-Петър, Мъци, Сандев и Стела:

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 10:08 от diziler

# 508
Едва си причинявам епизодите на самото предаване, реакциите на всички ще си ги спестя. Не знам и на какво реагират, като то нищо не се случва. Даже се хванах как в последния епизод вчера се чудех за каква игра говорят, а то толкова време мина, че вече нишката се скъса.

# 509
Тинко хейти по Боян. Уж се сдобрили след участието си в Къщата, но сега Боян е гледал в епизодите какви ги е приказвал Тинката  в пресечките горе от диванчето, а и в лайв стриймовете си, съответно е казал, че е доста разочарован. В резултат Тинко пуска стори, че Боян е "Пу*ка" и така...  Махленски работи.

Ако някой разбира нещо от тази скороговорка на Тинко...

Общи условия

Активация на акаунт