КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 59 627
  • 717
  •   1
Отговори
# 75
Йоана беше жалка с тоя шоколад. Направо не мога да повярвам как седи и лъже за такава дреболия. И настоява как била яла 2-3 парченца.

Повечето са адски разглезени и ограничения ресурс в къщата не им понася добре.

# 76
  • София
Продължиха и след боя да живеят заедно уж като разделени. Не са казвали дали са се събирали и по-добре, де, достатъчно информация дадоха. Все пак дете имат, няма смисъл да си развяват всичко.

А за Сандев и Стела, когато са снимали визитките, тя тогава беше с Щерьо и се виждаше колко не понася Сандев. После обаче изгладиха нещата. Не знам сега заедно ли са, но според към момента на предаването си се обичат. Според мен не е постановка това между тях. Ясно е, че има сексуална енергия. По-интересно ми е дали сега са заедно, някой, ако знае, да сподели.

# 77
  • Стара Загора
Според мен са заедно.

# 78
  • София
Пореден много слаб епизод.

Както е тръгнало май наистина ще се точат до декември. Ужас. Ако не се лъжа това беше пети епизод и все още нямаме номинации. Вместо това ни занимават с пишман астроложки и тъп куиз за Доминос. Егати и рекламите. Момчета, Хавай не е държава, а щат. Нивото е потресаващо. Какви инфлуенсъри, какво чудо.
Не знам кой налучка за Еквадор. Браво на него. Там минават Андите. Аз си мислех, че ще е Боливия. Все тая. Но едно от двете със сигурност. Май Сандев беше, ама не съм сигурен, още не мога да ги запомня всичките.

Стела и Сандев са ми досадни, дано не ни занимават с тяхната любовна драма, която е 100% изискана от продукцията, то за това и са ги вкарали.

Йоана много се изложи с шоколадите.

# 79
Аз си помислих, че Хавай са го сложили единствено, за да ги заблудят, защото пицата се казва така и някой може да се хване, защото изглежда като "очевиден" отговор, но има вероятност да ги надценявам прекалено много Grinning

# 80
  • София
Няма как да са вкарани Стела и Сандев заради любовната драма, защото са поканени още преди да се скарат. Забравяте, че предаването се подготвя от над година и са го отлагали заради Ковид. Виктория и Ева също не са знаели още, че ще участват в Ергенът, когато са приели.

Поканили са Стела и Сандев, защото са поканили всички най-големи канали, а от участниците вътре те са с най-много (за мен им е тъпо съдържанието). Стела го и демонстрира това самочувствие вече на няколко пъти. Обиди Йоанна и Карина, че не ги е чувала и кои са те, стаята на готините.

Моето предположение: Когато са ги канили сигурно са очаквали вътре да правят секс, по време на визитките не се понасяха и са очаквали скандали, до май месец са се върнали на план 1 като гледам.

# 81
Ами трябва да изгонят 13 души. А епизодите са 40 (за 20 седмици). Значи скоро  може би ще започнат да гонят всяка седмица по един, това е... на всяко второ предаване.

# 82
Подозирам, че Сандев ще го играе за публиката- симпатичният младеж ,който се стреми да си върне изгората.До три епизода ще се е превърнал в любимеца на народа. Мацката (още не и знам името) няма полезен ход. При всички случаи ще е мразената. Или защото не е топ красавица,а е сексимвола на предаването ,пък каква е само недостойна, или ако го отреже -тази пък какво очаква- принц , не се ли вижда . Та Бат Сандо виждам на финало - любимата мъжка роля ала Миро брадърски и прочие )))

# 83
  • Стара Загора
Стела е със силикон от декември, така че не е снимано толкова отдавна. Ергенът е бил лятото.

# 84
  • София
То тя вече мина през разпъването на кръст. Не знам дали би се случило втори път, но за първия доста се постара да ѝ се случи. Сандев наистина е добряк и през цялото време, докато тя го обиждаше той една лоша дума не каза за нея, дори призоваваше децата да спрат да я тормозят. Иначе ѝ вярвам за нещата, за които го обвиняваше, че тя вършела всичко и той бил инертен. Но това децата няма как да го разберат и затова няма нужда и да им дава обяснения. При нея стана рязка промяната, заряза го, заяви, че вече ще е поп фолк певица, хвана се с чичак двойно на годините ѝ, който щял да ѝ помогне с кариерата, сложи силикон и започна да обяснява как с новия сексът бил по-добър. Държеше се като надрусана. И двамата не са много умни, но той поне си мълчи, а тя само гледа как да се изложи, иначе си отиват.

Визитките са снимани есента, а предаването е снимано май месец тази година. Повечето са имали договори от преди година, защото е трябвало да започнат есента, но са отложили заради Ковид.

# 85
Договорите са ги подписвали предси август 2021, защото Павел и Ицака казаха, че не знаели, че Сандев и Стела са разделени, а по-късно са разбрали. Те са си обявили раздялата на 27 август.

Не мога да преценя все още дали са се събрали преди влизането и сега го играят в стил Алекс и Дани или просто това, че са затворени връща стари чувства, но не мисля, че е сценарий на предаването.

# 86
Коментарът на Кукушев за еп. 3

# 87
Иии коментар от Йоанна и сестра ѝ на еп.4 и еп.5, вече ще вървят в крак с новите серии.

Според мен Павел и Ицака трябва да почнат да качват по 3 епизода на седмица, защото в момента върви толкова бавно, че се усеща как хайпа замира бавно, но сигурно.

# 88
Тази с бялата блуза мьека безобразно. Тя ли е Елеонор Гранде?

# 89
  • Стара Загора
Тази с бялата блуза мьека безобразно. Тя ли е Елеонор Гранде?
Същата.

Общи условия

Активация на акаунт