КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 60 218
  • 717
  •   1
Отговори
# 60
То много хора казват и "чИабата" и "пистаЧио" (вместо чабата и пистакио), ама това не означава, че е вярно. А в случая като си "инфлуенсър", правиш видеа, появяваш се по медии, все пак е редно да говориш правилно. А не "ше кажемЕ".. казва се "ЩЕ", не "ше". Като си публична личност, трябва да си оправиш говора и тогава да инфлуенсваш. Аз и ти можем да говорим както си искаме, защото не говорим по медиите и по тубата.  Така че фразата "много хора го казват така", не е обяснение. Много хора казват и: училищА, съдилищА, игрищА и летищА, ама това не означава, че е правилно, нали? Те не са критерий.

Сега ще изгледам дългия файл "Ще си кажат" от вчера. Тези водещи Павел и Ицака, дори и малко махленски да говорят и чат пат да се лигавят, са сто пъти по-симпатични от Иван и Андрей и не напрягат. Мисля, че трябва да им се даде ТВ ефир за някое предаване/формат.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 13:47 от diziler

# 61
Изгледах 15 мин. от двучасовото видео на Ицака и Цуро! То от лигавщини и празнословие не се търпи. Ще гледам само официалните епизоди и никакви коментарни видеа.

# 62
  • Sofia
На единият от двамата водещи трудно му разбирам говоренето,изяжда букви,бърза,фъфли...този с брадата.
Преди 2-3год.водеха нещо двамата по тв,после по БНТ някакви томболи с касови бележки...все така си говореше и тогава.

# 63
Тия ли бяха с касовите бележки? Малее... вярно, че май са те. Аз даже участвах в тази томбола, пълен смях.
Айде да пускат новия епизод, че много на час по лъжичка стана...

# 64
Йоанна и сестра ѝ с коментари за трети епизод:

# 65
Мерсии, ако можеш.. слагай ги занапред.

# 66
  • Стара Загора

Приятно гледане!

# 67
Много скучен епизод...

# 68
Наистина много скучен епизод.

# 69
  • София
На мен ми беше скучно с астрологията. Исках да чуя само за Аниста дали ще ѝ предвиди развода. Въпреки че той беше логичен след скандалите им.

Йоанна се изложи за шоколада. Все едно не я снимат, да си мълчи като е изяла четири реда.

Крис малко досадно се разправя само. То е ясно, че няма да имат храна до края на седмицата, така че да е ял шоколад, някой ще му го пази дни наред.

# 70
Крис ми е доста досаден и на мен. Едно време ми разказваха приятели, че Коко не е образ, а си е същият и не вярвах, ама са прави.

Тя Аниста изобщо още ли е с Кристиан (Танев)? Не го споменава. На мен взе да ми става симпатична, ще взема да я отблокирам Grinning

# 71
  • София
Във визитката са заедно, каза, че не иска да е известна като жената на Чарли, но визитките са отпреди боя. Към момента на предаването сякаш може би още живеят заедно, защото другите се изказват за "мъжа ѝ". Към днешна дата не мисля, че вече са, тя си е върнала и фамилията в инстаграм.

На мен тя не ми харесва, гледала съм ѝ и разни сторита, нищо не разбира. Държи се твърде просташки. И в предаването ми прави лошо впечатление. Разбрали са се, че кафето е по капсула на ден на човек, тя си направи две едно след друго.

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 21:11 от Niya-

# 72
Скучно със скучни хора . Ех , че лесна работата на медиумите, две добри приказки , и всеки е убеден, че са му познали. Казаха толкова общи неща , а глупендерите яко се филмират. мНОГО МИ ХАРЕСА ТОВА - ЗДРАВ СИ , ДА , КАТО ДЕТЕ ТАМ НЕЩО ГЪРЛО ТЕ Е БОЛЯЛО. Ванга пасти да яде, никога не бих предположила, че този човек може да го е боляло гърло . Joy

# 73
@BarbieDi, мерси за линка. Аз бях в движение.
Играта на Доминос малко дълга ми се стори. Ама така лъсва тоталното празноглавие на някои хора. Поне 5 души не знаят нито една държава в Латинска Америка. Найс, а?
Ама и въпросите са сбъркани. От кога Хавай е държава? Това е щат на САЩ

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 10:32 от diziler

# 74
  • Стара Загора
За момента Йоана ми е най-неприятна на мен. Човек, който лъже за нещо толкова дребно не е стока. Чак се кара защо другите се ядосват.
Крис наистина си е същински Коко - дразнещ и досаден, но на моменти съвсем адекватно се включва.
Цирка със Сандев и Стела явно почва в следващият епизод.

Аниста и Чарли докато им хвана скандала/боя и всичко се изтри. После май пак се събраха за кратко или само за реклами се снимаха заедно?

Общи условия

Активация на акаунт