КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 60 290
  • 717
  •   1
Отговори
# 540
Тази вечер при Цитиридката:

Първ част:

Втора част:

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 22:31 от diziler

# 541
  • София
Епизод 24

# 542
Още не съм сварил да го гледам. В момента върви и лайв на Тино, в който (предполагам) обсъждат новия епизод:

И коментар на Иван Делчев за еп.20:

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 21:54 от diziler

# 543
Представяте ли си какъв апокалипсис щеше да е, ако други бяха излизали и се бяха хвалили, че ядат, а Карина и Йоанна - не.
Стела в този епизод беше поносима, цяло чудо. Ама Йоанна ѝ отне светлините на прожекторите.

# 544
Карина се показа като страшна куха лейка, извинявам се за грубия израз.

Крис супер много се изложи, а Йоанна ме изненада приятно. Иначе двете с Карина се ненаядоха отново.

# 545
Странен спор между Крис и Йоанна. Крис е малко наивен, дава примери как в другите държави властите давали помощи по време на коронавируса, в САЩ давали 1800 долара месечно. Аз съм против да се раздават безцелно помощи, те идват пак от джоба на данъкоплатеца, не валят пари от небето. Йоанна, която е по-млада от него, показа доста мъдро мислене. Абсолютно е права.
Но в спора между Крис и Карина той имаше по-вярна теза. У нас наистина всички са забили нос в земята, гледат ядосано, крив им е целият свят. А младежите масово чакат наготово. И е прав като каза, че трябва всеки над 18 години да поеме живота си в свои ръце, не да го дундуркат родителите до 30 години. Накефи ме като попита Карина, която парадираше със своята самостоятелност "твоята къща ти ли си я купи", а тя каза, че й е подарена от родителите. Е то така и баба знае. Дават ти ключове от къща и си живееш спокойно, без да плащаш наем, без да плащаш ипотека, а си харчиш парите само за джоб и за кеф. Е това е Карина. И тръгнала да разказва колко е самостоятелна и "какво лошо има родителите да се грижат за детето си и да го осигуряват". Ми то няма лошо, ама повечето хора не са така и има доста, които наистина знаят какво е да си самостоятелен. Нейната "самостоятелност" се изчерпва с това да живее сама в подарена от мама къща, да си върти гаджетата и да си харчи паричките за джобни.

p.s. И ми се струва, че май никой от обитателите на Къщата на инфлуенсърите не знае какво е недоимък, не е чувал думата "няма" когато поиска нещо. Може би Играта е бил с по-нисък стандарт преди години. Но другите се държат като израстнали със златна лъжичка в устата.

# 546
p.s. И ми се струва, че май никой от обитателите на Къщата на инфлуенсърите не знае какво е недоимък, не е чувал думата "няма" когато поиска нещо. Може би Играта е бил с по-нисък стандарт преди години. Но другите се държат като израстнали със златна лъжичка в устата.
Тя затова и Йоанна правилно каза на Крис, че участниците нямат право да се оплакват на фона на масовата картина. Той сякаш бленува някакъв холивудски успех с "ролята" си в София Ден и Нощ. Много бях изненадана колко полярен беше в спора си с Карина (в тази част беше прав) и в този с Йоанна (в който се показа страшно неадекватен).

# 547
Да не говорим, че помощите в САЩ не бяха 1800 долара на месец, а еднократна помощ от 1200 долара, когато затвориха всичко и после през декември им платиха още 600. Крайно недостатъчно за живот.
Въобще примерите на Крис му бяха супер нелепи и е безумно да мрънка толкова. Има и хубави неща в държавата ни, дори от негова гледна точка - например в Щатите нямаше абсолютно никой да го знае, защото нито е талантлив актьор, нито е особено забавен, нито е някакъв хубавец.

Иначе Стефи, Стела, Сандев, Боян не идват от семейства с големи възможности (на Боян мисля, че баща му е заможен, но са разделени с майка му от години), но те и не участваха в дискусията.

# 548
Тя ролята не му е велика, но имаше и някакъв такъв слух, че тук спряха сериала малко преди 600 еп., защото "актьорите" са станали доста известни вече и са искали все по-големи и по-големи хонорари.  Та са скалъпили някакъв финал. А е факт, че в десетина страни, където даваха "...... ден и нощ", го спряха много отпреди 600 еп. Там, където се излъчва оригиналната версия "Berlin-tag und nacht" минаха 2700 епизода, дават го вече 12-а година по RTL2 (от 2011) и е напълно логично участниците в сериала там да получават доста по-големи хонорари от нашите тук. И стандартът на живот в Германия е друг обаче. Да не говорим, че това сравнение важи за доста други професии. За същата работа тук получаваш доста по-ниско заплащане.  Това са непрофесионални актьори и не може Крис да очаква някакви велики пари и участия във филми, които да го хранят цял живот. (Той даде и такива примери). Участниците в София-ден и нощ минаха и през Съдби на кръстопът. Това е великата им кариера.

# 549
  • София
Тъп епизод, не ми хареса. Много баластра има, много.
Искам повече динамика. Скучно ми е.
Все пак играта не бе зле, а имахме и този разговор/спор на Крис с двете с общия мозък -> Карина и Йоанна, за да има за какво изобщо да се пише сега.
На страната на Крис съм, защото не обичам задоволени от семействата си принцеси да ми дават наклон и формират мнение.
Иначе да си призная, Йоанна се изказа много по-умело и вярно и спечели спора ако трябва да давам точки, но това не ми я издига в очите по никакъв начин.

# 550

Реакция на Мъци с Николас

# 551
Този стрийм върви в момента:

# 552
“Ще си кажат” с Тино

# 553
  • София
Епизод 25
дано се размърдат малко...

# 554
"Любимите ми" ненаяли се тетки Йоанна и Карина не оставиха една думичка, един жест необсъден в тая къща. Много са дребнави. Язък й на Йоанна за претенциите за най-скромна, съобразителна, умна и какво ли не беше на онази игра. Мизерна беше постъпката й, да говори пред другите и най-вече Стефани какво си купила и какво яла. Жадуват с Карина за бързи въглехидрати като чипсове и шоколади и после реват, че са все гладни.

Общи условия

Активация на акаунт