КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 60 279
  • 717
  •   1
Отговори
# 570
Да ви кажа една клюка Joy Стела е бременна.
От кой 😂 сигурно и тя още не знае
От кого ли? Е откъде да знае тя? Задаваш трудни въпроси.

А в предния епизод ми направи впечатление клюкарката Боян как обсъждаше заедно с Йоанна какъв бил Крис и как едва ли не разчитал  само на София-ден и нощ. Какъвто ще да е.. Крис е много, ама много по-позната физиономия на хората, отколкото Боян. Аз не бях чувал за Боян и за Йоанна преди Къщата на инфлуенсърите. За сефте ги видях в първия епизод на Къщата. А дали Крис е известен и разпознаваем, гледайте концерта на Nova TV - Заедно сме номер 1 (от 1час44мин. до 1час51мин) и вижте за каква истерия сред пуберките иде реч.

# 571
  • София
Тя ли го е казала някъде?

# 572
  • Стара Загора
Тя ли го е казала някъде?
Все още не са го съобщили официално. Предполагам ще е скоро.

# 573
От Сандев ли? Аз така и не разбрах заедно ли са

# 574
Гледах малко и от "Ще си кажат" от миналата събота.... с известтно закъснение. От скороговорката на Тино едва се разбира какво говори, към 20 мин. го изтърпях. Мега просто и невъзпитано момче, с груб речник. Ще трябват доста години упоритост и желание, за да се научи да говори нормално. Но не виждам да има желание. Взе да дава акъл как другите не си поддържали профилите и не се фокусирали върху една дейност и затова нямали успех като инфлуенсъри. Ваня се разсейвала едва ли не с каскадите.. Алоу, това й е основното занимание и тя С ТОВА Е ИЗВЕСТНА. А не като Тинко и Боянчо, които нищо не правят и са известни с това, че са известни. Макар че... аз не бях чувал и за двамата допреди първия епизод на Къщата. Един е известен с постиженията си в даден спорт, друг  пее, трети свири, четвърти рисува, пети готви...  Моркова от Фермата е известен с готварските си видеа + хахавото поведение, разбира се. Ама господин Цинизъм да критикува Ваня, че се занимавала с каскади и от това не й оставало време за профила в тубата... Изказа се лошо и за Крис, най-тъпото нещо било да правиш видеа с реакции! И Павката му вика "То и ти правиш същото, но не си кръщаваш видеата "Реакция", а по друг начин, хахаха!  Поне добро мнение Тинко изрази за Виктория и Играта.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 23:22 от diziler

# 575
След като тийзнаха с 5 сторита как това щял да бъде най-интересният епизод до момента, Павел Колев и Ицака обявиха, че няма да могат да го качат днес и остава за утре.

# 576
  • София
😃🤣

# 577
На това му казвам професионализъм 🤠

# 578
Тамън да се зарадвам, че Игри на волята поне ще се гледа от 20.00, щом няма Къщата, а то и Игрите били от 21.00, ц ц ц ц ....

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 20:15 от diziler

# 579
Тамън, понеделник е по-натоварена вечер, Игри на волята започва час по-рано, така че вторник си е екстра за нов епизод, хахахахаха

p.s. написах това и пускам Нова ТВ, няма Игри на волята, хаха.. има "Кошмари в кухнята" WTF?
И аз точно от това се разочаровах Grinning
Иначе се оказва, че им демонетизират видеото както и да го качат. Разбирам ги, това не е от несериозност, а е нещо, което не може да се отстрани бързо. Дано за утре се справят.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 20:17 от Clouded Mind

# 580
Пуснах съботното "Ще си кажат".
Каква е тази глупост м/у Сандев и Марианофф?

# 581
Пуснах съботното "Ще си кажат".
Каква е тази глупост м/у Сандев и Марианофф?
Аз пък много се смях, защото им повярвах Laughing Получи им се, особено Марианофф го играеше много изнервен, не му личеше, че се шегува.

# 582
Ама и той ли е някаква звезда? За първи път чувам за него сега.

# 583

ново от Йоана

# 584
  • София
Вече мира не ми дава един въпрос. Какво означава това съкращение, което постоянно повтарят - nvp или mvp, че ту така, ту иначе го чувам?

Общи условия

Активация на акаунт