КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 60 248
  • 717
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Много гаден епизод.
Пиянски изцепки и низ от простотии. Нищо интересно или смислено. Половината предаване наказваха една лигла и другата половина се наливаха с бира, ръсеха простотии и продукцията ги караше да правят мамба на Николас.
Тъпня.

# 631
Да, рядко тъп епизод. Между другото Павел и Ицака казаха вече, че епизодите са точно 37. На когото му се смята, може да изчисли на коя дата ще се излъчи финалът.

# 632
Да, рядко тъп епизод. Между другото Павел и Ицака казаха вече, че епизодите са точно 37. На когото му се смята, може да изчисли на коя дата ще се излъчи финалът.
Ако няма забавяния и качват по 3 епизода седмично - петък, 2. декември.

Епизодът беше тъпичък и "празен", но според мен с 3 епизода за седмицата няма да се усети. Така трябваше да качват от самото начало.

# 633
Само тази седмица ще са по 3 епизода. Казаха го в  лайва със Стела в събота

# 634
Стефани и Николас доста се натряскаха и се държат просташки, но мен Йоанна най-много ме дразни.

Дразни ме това постоянно натякване, че тя е над останалите, морална възпитана и истинска, а в действителност тя е най-лицемерна и нагла.

Констатира с кисела лелченска физиономия как другите са се напили, и как не било лошо, “те така се забавляват” казано със снизходителен тон. Тя е над нещата, праведна а след 2-3 минути като се отдели започва да говори зад гърба на всички около нея.

А когато стана ясно че Карина най-нагло излъга, подведе всички и остави 10 човека без храна. То било без да иска, била влюбена, случвало се, нормално било, все едно това излизане се е случило спонтанно а не е било планирано с месеци напред.

После Стефани била злобна и гадна, че се публично заявява че е нахално и нагло да подведеш хората и да ги оставиш без храна, но когато имаха по-малко кредити миналите седмици заради глобите за без микрофон и какво ли още не на Николас, Йоанна можеше да реве че щяла да яде само 5 филии на ден, нали.

# 635
5 филии на ден, особено за малка кльощава женичка.. са доста, бих казал. Да не говорим, че хлябът засища и не е нужно да изяждаш огромни количества.
А Карина като толкова иска да си види гаджето и да му подари нещо за рождения ден, можеше официално да излезе от Къщата и да не се връща повече. Да напусне седмица преди финала. Нали никого не държат насила там?
Абсолютно съм на мнение, че заради това грубо погазване и незачитане на правилата, трябваше да бъде изгонена, точно както Стела.  С какво провинението ѝ е по-малко от това на Стела?

Коментар на предпоследния епизод с Боян, Стела и Сандев:

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 10:19 от diziler

# 636

Мъци и Играта реагират

# 637
Този Мъци много го лансират. Почти съм сигурен, че ще участва във втория сезон. Във всеки втори лайв зрителите питат за това.

Ето и нещо извън Къщата:

# 638
Сега ще ми се смеете, но от една седмица слушам основно песните на Ева и Крис и Боян и Николас.😄 Въпреки всичките й кусури, Ева има много хубав глас. Тя има най-много 4 песни, но всички й ги харесвам. Жалко, че не може да се реализира, а се прави на идиот, за да я гледат децата.

# 639
Ева все пак е израстнала в музикално семейство и има професионално музикално образование. Тоест... за разлика от много други, тя е музикант в пълния смисъл на тази дума. Всички други в къщата, които имат песни - не са. Нейният баща имаше издадени плочи преди години. Тео Георгиев.
А тя, че е шматка... спор няма. На мен не ми е симпатична.

# 640
  • София
Мъци го открих по време на Пандемията и много се забавлявах с реакциите му, напоследък не го понасям изобщо. 🙄

# 641
И на мен ми е много анти Мъци, не мога да му понасям дразнещия глас 😅

# 642
Да не пропуснете епизода днееес Grinning

# 643
Епизод 30:

Коментарът ми за него:
Скрит текст:
Много се изненадах от изгонването. До последно бях убедена, че ще е Крис - хем е по-дразнещ, хем Стефи готви повече. А и като цяло той имаше 5 гласа, Стефи имаше 4 (не помня дали някой от тях гласува за другия).
Но сама си го изпроси с нападките към Йоанна и ѝ промени вота.
За мен има много дебела граница между откровеност и злоба, не разбирам защо хората в Къщата бъркат двете неща. Стефи определено не е просто пряма, а коментарите ѝ за участниците, които направи в Клюкарника много грозно контрастираха на емоциите на останалите.
Клюкарстването и оправданията на Йоанна и Карина са просто нелепи, Йоанна 3 минути обясняваше колко точно какао си е сипала.
А Сандев без Стела е много свеж и забавен. Определено е било грешка да влизат заедно.

# 644
Ами каквото и да си говорим Стефани е права за Йоанна и Карина, да може и по друг начин да се каже, но е факт Йоанна не спира да се тъпче с храна и после мрънка, по коментарите и си личи че се е засегнала от това което Стефани каза, но и сама си призна че е яла повече от 5 филии Joy

За Боян Стефани също е права, умен е но си се жалваше когато го номинираха, за да се хареса.

Общи условия

Активация на акаунт