Хитринки за всякакъв случай - 32

• 41 367
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Магическа гъба бих пробвала. Щом поначало подлежи на изтъркване този слой, би трябвало да го свали. Колко търкане ще отнеме обаче не се наемам да кажа.

# 271
А първо да се изперат?

# 272
Аз оцветих бялата подметка на едни маратонки със сребърен перманентен маркер. Нищо и нямаше, просто не ми харесваше бяла. Прала съм ги поне 10 пъти в пералня и оцветеното си стои.

# 273
Момичета помагайте. Моят син се е олял с портокалов сок върху бяла тениска, която на гърба има щампа. Как да е трерирам? Да е сложа ли да се кисне в белина?

# 274
А първо да се изперат?
Не е достатъчно, трябва по механичен( или с препарат някакъв) начин да се махне...

# 275
Не бих я киснала в белина. Май петна от плодове се третираха с кисело мляко преди пране, но в тоя сок може да има и други оцветители. Бих я изпрала нормално, евентуално с препарат за петна. Ако все пак се наложи да ползваш белина, напръскай само петното, без да засягаш щампата. Например разпъваш тениската на масата с петното нагоре, и под горния плат слагаш найлон, за да не се намокри долния.

# 276
  • в сърцата на децата <3
Момичета помагайте. Моят син се е олял с портокалов сок върху бяла тениска, която на гърба има щампа. Как да е трерирам? Да е сложа ли да се кисне в белина?
Никаква белина! Потърси Тайфун за петна на Изи - две деца ми израстнаха с него и са се клепали с какво ли не. Само Коларгол не е успявал да почисти 😁 Намирала съм го по малките квартални магазини, в големите вериги го няма.

# 277
Петното се намазва със сок от прясно изцеден лимон и малко сол.
После се пере.

# 278
Точно пишех да пробва с лимонтузу😊

# 279
  • волно калдъръмче
Знам че сте добронамерени,  все пак сте ми спасили половината покъщнина Simple Smile
Доместс, белина и всякакви подобни вещества и препарати избягвам покрай мивката,  защото си мисля че ще я съсият. Предишната ни беше бежова,  каменна и един Доместос я направи бяло сива на петна. Това ми е опита с агенти на хлорна основа.
ЛОК на Амуей е твоят препарат, мила. Наливаш малко концентриран, изчакваш една вечер и отмиваш с гореща вода.

# 280
Никаква белина! Потърси Тайфун за петна на Изи - две деца ми израстнаха с него и са се клепали с какво ли не. Само Коларгол не е успявал да почисти 😁 Намирала съм го по малките квартални магазини, в големите вериги го няма.
Подкрепям за Тайфун, другото което аз използвам за всякакви петна е Вениш, обаче купувам дозите за еднократно пране. От обсъжданията ми с други майки, еднократните дози на Вениш са наистина качествени и вършат работа, а големите разфасовки не винаги имат същия ефект.

# 281
  • в сърцата на децата <3
Сериозният минус на Вениша е, че ако не извади петното от първо пране, го запечатва и вече няма чистене. Докато с Тайфуна няма такива - ако остане случайно нещо, се третира втори път и си излиза.

# 282
Сериозният минус на Вениша е, че ако не извади петното от първо пране, го запечатва и вече няма чистене. Докато с Тайфуна няма такива - ако остане случайно нещо, се третира втори път и си излиза.
Ангелче, кой вид Тайфун използваш? Може ли да качиш снимка, че пустите му петна са ми голям проблем. Преди използвах Спот на Перилис, но после спря да ми върши работа. А преди беше железен, чистеше петна от шоколад, мазнини, трева и кръв. После нещо го развалиха.

# 283
  • в сърцата на децата <3
боботоо, само един вид Тайфун съм виждала, но последно преди поне 3 години купувах и още има в бутилката (порастнаха децата и се ползва рядко). Ето така изглеждаше

Май новата визия е тази

# 284
Здравейте може ли помощ ,детето е лепило нещо със секундно лепило и в мивката са капнали няколко капки ,които са се втъврдили ,после е търкала с тела за чиний и сега има и лепило и драскотини

Общи условия

Активация на акаунт