Хитринки за всякакъв случай - 32

• 41 162
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Почистване на баня с парочистачка - ефикасно ли е? Пробвал ли е някой?
Конкретно за фугите очаквах повече.

# 676
Тъп въпрос ама да питам 😂 Как чистите Ел скара, фритюрник и други такива мазни неща? Ужасно досадно е цяло това чистене. Пръскам с обезмаслител, после бърша с чиста кърпа няколко пъти. Не смея под чешмата да ги измия. Мисля скоро да си взема еърфраер и да се приключва с това чистене 😂
Такъв тип скара
Скрит текст:
Такъв тип скара си се мие най-спокойно във вода. После само накланяш да изсъхнат добре клемите .

# 677
Има ли начин да се почисти тази рисунка от дървена маса? Детето толкова старателно е рисувало, че.... Лошо ми стана като видях

Мебелин- http://pesteliv.com/product/11991/himireks-mebelin-150ml-v-nalichnost.html
Изпитано е, сваля и перманентен маркер, не уврежда лака, сваля лепило и останки от етикети, също стари пръски от засъхнала мазнина. Плота на мивката ми понякога побелява от водата, тъмен е, минавам с мебелина и плотът става като нов. Направо е вълшебен. Ползвам върху дърво, пластмаса, метал. Тук в Бургас го намирам в супермаркет "Гочев". Цената е символична - около 3 лв. беше последно.

# 678
Не бих рискувала да мия ел.уред с вода!

# 679
Не бих рискувала да мия ел.уред с вода!
Защо? Точно тези скари така се мият. Важното да изсъхнат добре преди да бъдат включени отново.

# 680
  • в сърцата на децата <3
Всичко се мие, само се изсушава добре преди да се включи в тока отново. Миналия ден си накиснах тостера да го измия, изсуших го два дни и днес си пекох филийките на децата. Нищо му няма.

# 681
Звездичка, не се заблуждавай, че с еърфраер можеш да замениш скара или фритюрник. Съвсем различни вкусове има храната, в едното и в другите два уреда.

# 682
Зависи и от еърфрайъра все пак.🙂 До голяма степен. Да, няма опушване на месото като със скарата, но пък и във фрайъра месото става много вкусно!

# 683
Изчистих пожълтяло чекмедже на пералнята с доместос розов и търкане.

# 684
Не отричам, Долче, че става вкусно. Но не е скара.

# 685
Е, аз и не казвам, че е скара.😉 Примерно вкъщи предпочитаме в повечето случаи фрайъра или грил.

# 686
Почистване на баня с парочистачка - ефикасно ли е? Пробвал ли е някой?
Конкретно за фугите очаквах повече.

А плочките почистиха ли се добре?

# 687
Зависи от парочистачката. Имала съм няколко вида, като съм най-доволна от Керхер (или както там се изписва правилно на кирилица). Най-обемна е като уред, но парата сваля всичко и не наранява повърхностите (почиствала съм с нея от пода до тавана всичко). С приставката за фуги станаха като нови, а плочките се чистят без проблем. Единствено ми се опря едно петно, оставено от животно върху мрамор и то доста години преди да се развихря с нея. Всичко останало, включително наслагванията по боята по стените се почисти с лекота.

# 688
  • Велико Търново
Беки, ако не е тайна, какво е било петното от животно?

# 689
И аз съм много доволна от парочистачката. Всичко чистя много лесно с нея. Сега съм си поръчала и кърпи от Амазон, че са по евтини. Един ден като имам време, ще се заиграя да изчистя плочките на терасата, че са много мръсни и с препарат за основно почистване не помогна особено. При моята обаче май има проблем. Каквото и да чистя много се мокри и трябва да попивам с кърпа и понякога освен пара излизат и капки вода. Но това май е от модела, че гледах и други се оплакваха. Последно изчистих яко надраскан шкаф с пастели от детето. Много лесно падна

Общи условия

Активация на акаунт