Хитринки за всякакъв случай - 32

• 41 163
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Имам само една торбичка за сутиени, ще видя дали ще стане в нея, че тя е като кошничка, ако не - ще се сдобия с торбичка за бельо Joy и ще пробвам утре.
Може и калъфка за възглавница. Така и така ще трябва да го завържеш, което и да използваш.

# 661
Нямам някоя "за прежалване", уви. Тънките са бели и е ок. Но имам плътни тъмно сини, с които не мисля, че калъфката ще излезе бяла Simple Smile

# 662
Нямам някоя "за прежалване", уви. Тънките са бели и е ок. Но имам плътни тъмно сини, с които не мисля, че калъфката ще излезе бяла Simple Smile

Тогава хавлиена кърпа с подобен цвят.Така и така ще връзваш с нещо.Това ми хрумна на първо четене.

# 663
И хавлиите са бели Simple Smile Просто ще отида да купя торбичка, не е такава инвестиция, а ще се ползва тепърва и за други дребни неща за пране Simple Smile

Благодаря за идеите! Yellow Heart

# 664
Тениска (може и стара) и всяко подобно нещо също биха свършили работа.🙂

# 665
  • I want it all and I want it now.
За да не ми се оцветява прането си ползвам цветоулавящи кьрпи.

# 666
  • Велико Търново
Тони, права си! Simple Smile))

# 667
Тъп въпрос ама да питам 😂 Как чистите Ел скара, фритюрник и други такива мазни неща? Ужасно досадно е цяло това чистене. Пръскам с обезмаслител, после бърша с чиста кърпа няколко пъти. Не смея под чешмата да ги измия. Мисля скоро да си взема еърфраер и да се приключва с това чистене 😂
Такъв тип скара

# 668
  • Пловдив
Тъп въпрос ама да питам 😂 Как чистите Ел скара, фритюрник и други такива мазни неща? Ужасно досадно е цяло това чистене. Пръскам с обезмаслител, после бърша с чиста кърпа няколко пъти. Не смея под чешмата да ги измия. Мисля скоро да си взема еърфраер и да се приключва с това чистене 😂
Такъв тип скара

Върху моята скара има телфоново фолио....и съм много доволна.

# 669
  • Sofia
Не прегаря ли това фолио?
От къде се купува?

Ейрфраера и той яко натрупва мазнотии 🤨

# 670
Точно такъв тип скара моят мъж мие с водоструйка. Вода, после обезмаслител, след десетина минути пак вода и съхне ден-два. По същия начин мие и фритюрника, и тостера, и парти грила, аз щях да се гътна отначало от шок, а после мих хлебопекарна под душа (стара, недобре работеща и затова предварително отписана, ако предаде богу дух). Имам един актифрай, който също оцеля след едно къпане, но не смея да повторя, защото е още нов.
У нас и горната част на чопъра се мие под течаща вода.

# 671
Точно такава скара ползвам вкъщи. Преди и след всяко ползване почиствам с телена четка. Като я почиствам първо обилно пръскам с обезмаслител /ползвам на Фаберлик и е концентрат, разреждам и е супер/, после старателно с хартия и мокри кърпи, а накрая с топла вода. Става като нова. Оставям на терасата за 2-3 дни хубаво да изсъхни/ тя там си стои и при ползване и на склад/.

# 672
Заради миенето се отказах от такава скара- стои измита и прибрана и чака звездния си миг да бъде изхвърлена при някое генерално разчистване. Пържоли правя в плик във фурна и стават супер крехки, а барбекю правя на вилата и там ползвам еднократни алуминиеви тавички с дупки, които слагам върху скарата и така си спестявам и там чистене на скарата.

# 673
  • Пловдив
Не прегаря ли това фолио?
От къде се купува?

Ейрфраера и той яко натрупва мазнотии 🤨

Не издържа, до сега не ми се е случвало да му стане нещо, а и 1 бр от няго е около 3лв.
Като ми се захаби си поръчвам ново.Ползвам го и във фурната.

# 674
Почистване на баня с парочистачка - ефикасно ли е? Пробвал ли е някой?

Общи условия

Активация на акаунт