Хитринки за всякакъв случай - 32

• 41 163
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • под тепетата
В нашия ДМ нямаше за избелване на пердета, имаше за бели дрехи . Взех и се чудя на 40 или 60градуса. На 60 май му е множко на тоз изкуственяк?

# 646
В нашия ДМ нямаше за избелване на пердета, имаше за бели дрехи . Взех и се чудя на 40 или 60градуса. На 60 май му е множко на тоз изкуственяк?
Прекалено множко са 60 градуса. Аз ги пера на 30, че да ми е мирна главата.

# 647
petia, намажи отдолу нещо от твоята козметика все пак.
Може и крем за крака например, но да е нещо по - скоро меко, хидратиращо, което попива лесно.
Кожарското най - накрая.
Аааа, ама така кажи де. Да взема да им ливна крема от охлюви срещу дъртост и като мокасини ще станат те!
Благодаря ти още веднъж Flowers Hibiscus
По повод крема от охлюви Joy
В една книга с природни рецепти, препоръчваха да си слагаме охлюв на лицето и да го оставим свободно да си пълзи и да оставя слуз. Това против бръчки естествено.
Така не съм се смяла никога.

# 648
Ако те е страх за пердето, напъхай го в торба за пране, а остави само щипките да висят отвън торбата.
Моите са тънки и нямам поражения!
Аз правя обратното, слагам горната част с кукичките в торба за пране на бельо, закопчавам с ципа и връзвам с ластик за по сигурно. Съсипах 1 перде закачено на 1 кукичка и от тогава така ги пера.

# 649
Може и крем за крака например, но да е нещо по - скоро меко, хидратиращо, което попива лесно.
Кожарското най - накрая.
Аааа, ама така кажи де. Да взема да им ливна крема от охлюви срещу дъртост и като мокасини ще станат те!
В една книга с природни рецепти, препоръчваха да си слагаме охлюв на лицето и да го оставим свободно да си пълзи и да оставя слуз. Това против бръчки естествено.
Срещу гастрит се препоръчва ядене на живи голи охлюви Trollface
Редактирам се - не ЯДЕНЕ, а ГЪЛТАНЕ на цели живи голи охлюви.

# 650

Срещу гастрит се препоръчва ядене на живи голи охлюви Trollface
Редактирам се - не ЯДЕНЕ, а ГЪЛТАНЕ на цели живи голи охлюви.

Ама това не е ли опасно? Сещам се за  японците и малките живи октоподчета, които също се гълтат.
Имаше смъртни случаи по тази причина.

# 651
  • София
Абе, хората и урина пият, ама това не значи, че сега всички ще се втурнем да ги последваме - живейте си спокойно Wink
Това с пердетата пък не ми беше и хрумвало. А и аз съм с такива кукички! Всеки път чинно си ги свалям и си ги слагам после... Grinning И даже затова ги пера по-рядко Grinning

# 652
Пера с кукичките и закачам направо от пералнята на корниза - после три дни не ги гледам, защото са измачкани, на четвъртия ден се оправят.
Имах едни упорити, които не се самоизглаждаха от тежестта си и ги наказах в един шкаф.

# 653
И аз винаги окачвам мокри и те се изпъват съхнейки. Нито суша, нито гладя.

# 654
Имам само една торбичка за сутиени, ще видя дали ще стане в нея, че тя е като кошничка, ако не - ще се сдобия с торбичка за бельо Joy и ще пробвам утре.

# 655
Този крем е чуден за пети (а и доста бързо попива), предполагам, че ще свърши чудна работа и за омекотяване на кожени изделия (благодаря за идеята!):

# 656
  • Велико Търново
Тони, това с урината не е лошо. Моя много близка съседка (не ми е приятелка, но ми е разказвала Simple Smile), как вари урина, прецежда или престоява да се утаи нещо си и после пие на гладно. Тази жена няма и една бръчка, няма бели коси, изглежда феноменално добре (естествен вид) и доколкото ми е известно е добре здравословно. Да, супер, ама всяка сутрин се усеща миризма от терасата й на пикня... Баси и цената за това й състояние!

# 657
Имам само една торбичка за сутиени, ще видя дали ще стане в нея, че тя е като кошничка, ако не - ще се сдобия с торбичка за бельо Joy и ще пробвам утре.
Аз пъхам тази част в бяла калъфка за възглавница и връзвам.

# 658
Кожарското най - накрая.
Мен като малка са ме мазали с гол охлюв по лицето ( докато спя де) заради брадавици и изчезнаха.
Сега обаче, си имам бръчки, явно не е дългосрочно Simple Smile

# 659
  • София
Тони, това с урината не е лошо. Моя много близка съседка (не ми е приятелка, но ми е разказвала Simple Smile), как вари урина, прецежда или престоява да се утаи нещо си и после пие на гладно. Тази жена няма и една бръчка, няма бели коси, изглежда феноменално добре (естествен вид) и доколкото ми е известно е добре здравословно. Да, супер, ама всяка сутрин се усеща миризма от терасата й на пикня... Баси и цената за това й състояние!
а не си ли виждала жени в такава кондиция, които не пият същата напитка?

Общи условия

Активация на акаунт