Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Необходимо ли е прясното мляко за крем карамел да се вари и охлажда преди да се използва за крема?
Как се приготвят октоподни пипала?
Може ли домашно приготвеното мляко да се подкваси утре вечер?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Необходимо ли е прясното мляко за крем карамел да се вари и охлажда преди да се използва за крема?
-
Как се приготвят октоподни пипала?
-
Може ли домашно приготвеното мляко да се подкваси утре вечер?
-
Може ли овчето сирене да се замразява във фризер?
-
Как мога бързо да размразя замразени кебапчета, без да ги използвам вода?
дано от всичкото клякане и лазене, вадене от шушулки и предстоящото чукане не ги препека
И сръбска рецепта ще си преведа, не е драма, ама да си питам първо
Бавноготвещата тенджера не знам колко литра е, може би 3? 5? Ще я измеря като я мия след боба, че да знам... Сложих 250г боб и нарязах 6 свински пържолки вътре, зеленчук и малко вода и сега има 2 пръста до капака. Искам да е гъсто, но не знам колко ще набъбне боба. Като гледах видеото горе ми хрумна, че ако стане твърде воднисто ще му добавя така повече пържен лук и морковки нещо
Четох и рецепти за боб с ориз, има резервен план 🤣