Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 78

• 45 605
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, free βhCG 26.4 IU/l в 12 г.с. висок ли е ? Очаквам резултатите от БХС но не са готови..

# 661
Здравейте.
В 4 г.с с прогестерона ми беше със стойност 40 ng/ml
Днес го изследвах отново, в 6 с. 5 ден и е 26 ng/ml
Не би ли трябвало да нараства, а не да спада? Или е било поради имплантирането с по-висока стойност?

# 662
Ембриона се храни и развива чрез него, така че е нормално да пада,следете да не пада под 10-15ng/ml,защото ще се наложи допълнителен прием.
Здравейте.
В 4 г.с с прогестерона ми беше със стойност 40 ng/ml
Днес го изследвах отново, в 6 с. 5 ден и е 26 ng/ml
Не би ли трябвало да нараства, а не да спада? Или е било поради имплантирането с по-висока стойност?

# 663
Моя в началото също беше 40 и също за месец падна до 25-26. В началото бях се подула мнооого от него. В 5 гс бях все едно в 3ти месец. Не съм приемала нищп допълнително, в 33гс съм в момента. В един момент просто спрях да го изследвам, лекарите нищо не ми казваха. Съветвам ви да го следите все пак.

# 664
Здравейте!

Може ли при да се установи падане на тапата при преглед?

# 665
Здравейте някой да е имал жълтеникаво слузесто течение имам от вчера утре съм на преглед не е всеки път като ходя до тоалетна но го има миналата седмица пусках микробиогия чиста и на 08.11 пусках и микробиология и за хламидия и микоплазма уреаплазна всичко беше отрицателно. В 12г.с съм 😥🙄😥🙄😥

# 666
Здравей моето е зеленикаво ....
Но може да е от някой лекарства ,аз пия доста .
Не съм казвала на АГ.
Аз пък имам кафяво течение но не знаят от какво ..

# 667
Здравейте, да попитам как да си избера колан за бременни? Рано ми е, но четох че помага при невралгия, и въпреки че моята не е предизвикана от бебе, а от стрес, разбрах, че ще става по-лошо положението следващите месеци....

# 668
Момичета, имам малко странен въпрос. Не знам как да го обясня, но на едната подмишница имам леко издуто (като съм с пуснати ръце, сякаш "изскача" малка част от кожата, насъбира се. Имам пъпчица там (която мислех, че е подкожен косъм), та мислех, че това  е причината, но забелязах, че и на другата подмишница е така, но по-малко.

Другият път мисля да го покажа на лекаря, но исках да чуя вашите мнения. Принципно съм изненадана, защото съм качила малко килограми и в ръцете не съм напълняла изобщо, но се замислих - дали е възможно да е от уголемяването на гърдите?

Много бих се радвала, ако някоя от вас има мнение по темата (ако изобщо се изказах правилно с описанието).. Grinning Съвсем малко е наистина, но като досега не съм имала..се замислих.

# 669
Аз съвсем наскоро видях върху себе си при вдигнати ръце, подутина на лявата подмишница.  Не е баш същото, което описваш ти, но моята лична каза да се обърна към гинекологът ми, водещ женската консултация. Той пък ме пренасочи към хематолог с направление. Та съвета ми е да се консултираш с твоя Г. Успех.
Да припомня, че търся съвет за колан за бременни... Ако това не е темата, ще се радвам да ме пренасочите към правилната Simple Smile

# 670
И аз избирам  колан тези дни, имаше такива в hm в мол Парадайз, които ми харесаха и отделно в бейби бг гледах разните промоции. Тези дни ще купувам, че съм в осмия месец и вечер ми понатежава тумбака и ще мога да дам отзиви на ползвател.

# 671
При мен трудността е, че коремчето е малко. Искам да си избера такъв, какъвто да става и в десети месец, но не знам какво да гледам. От S до ХХЛ дали ще ми свърши работа?

# 672
При мен трудността е, че коремчето е малко. Искам да си избера такъв, какъвто да става и в десети месец, но не знам какво да гледам. От S до ХХЛ дали ще ми свърши работа?

Има такива подходящи от 13 гс до раждането, а някои стават и постпартум. Ти насочи ли се към конкретен модел?
Тук ги има повечето описани:
https://bremennost.bg/kolan-za-bremenni.html
Аз съм се загледала в този от hm, както и в тези двата, ще питам и АГто какво е най-подходящо за мен и ще се оборудвам.

https://comsed.net/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0 … C%D0%B5%D1%80-s-m
https://moebebe.com/poddarzhasht-kolan-za-bremenni-melinda

# 673
Момичета ,много странен въпрос но няма към кого да се обърна  .
Бях в wc вярно ,че беше по голяма нужда но все пак се стреснах .
На хартията имаше (като топче,но не баш истинско топче) а просто кръгло прозрачно .
И се стреснах няма как да е от от храна .
Познато ли ви е?
Не беше течение а във формата на кръг но прозрачно .

# 674
Момичета ,много странен въпрос но няма към кого да се обърна  .
Бях в wc вярно ,че беше по голяма нужда но все пак се стреснах .
На хартията имаше (като топче,но не баш истинско топче) а просто кръгло прозрачно .
И се стреснах няма как да е от от храна .
Познато ли ви е?
Не беше течение а във формата на кръг но прозрачно .

А защо не се обърнеш към лекар ? Вчера беше писала, че имаш зелено течение и не си казала на АГ ?!

Общи условия

Активация на акаунт