Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 78

• 45 749
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Мами, бреюенна съм в 24 г. г.с и се следя по ЗК, като до момента 2 пъти са ни назначавали кръвни  изследвания.
В началото на бременността и в 21 г.с.
На вас колко често ви пускат изследвания?
Микробиологичен секрет също ми е взет веднъж, отново е началното  на бременността.

# 451
Мами, бреюенна съм в 24 г. г.с и се следя по ЗК, като до момента 2 пъти са ни назначавали кръвни  изследвания.
Микробиологичен секрет също ми е взет веднъж, отново е началното  на бременността.

По ЗК изследванията са три пъти,микробилогия мисля,че поне два. Сега и аз ще имам вторите кръв и урина в 22 г.с. и микробилогия ще искам, защото имам оплаквания,ако кажат,че не се поема ще си платя. Но толкова са по ЗК. Имам и аз микробилогия и цитонамазка от 12 г.с. Понеже имах бактерии в цитонамазката,а Мб беше чиста ще искам пак мб.

# 452
В 29 гс съм и само на регистрацията са ми пускали, аз си пускам отделно, защото явно забравя моята докторка и като цяло на жк ми е хаос. Микробиологиите са в началото и в края със сигурност.

# 453
  • Вестерос
Микробиологията е два пъти, а кръвни и урина три, доколкото знам от моето АГ.

# 454
Прекарах някакъв много странен грип/вирус, в резултат на което имунитета ми явно е паднал и ми излязоха доста афти в устата.
С какво мога да ги мажа, в 8 г.с. съм Sad
На мен много ми помагаше содата. В малко хладка вода си разтварях сода и си изплаквах устата по няколко пъти дневно.

# 455
При влизане в болница за раждане трябва ли да се махне гел лака?

# 456
  • Видин
Мами, бреюенна съм в 24 г. г.с и се следя по ЗК, като до момента 2 пъти са ни назначавали кръвни  изследвания.
Микробиологичен секрет също ми е взет веднъж, отново е началното  на бременността.
Здравейте, на мен АГ ми пуска изследвания при всяко посещение-кръв, урина и микробиология(стерилна урина). Явно всеки лекар е с различна практика. Също така всеки месец ме преглежда с ехограф, без да плащам абсолютно нищо. Казвам го, защото знам, че по ЗК са само 2 прегледа мисля. Хубав и слънчев ден на всички 😊

# 457
  • Вестерос
По ЗК са три ехографа, а при рискова бременност или майка над 35 год. са четири.
Микробиология или микробиологичен секрет не е стерилна урина, а се взима от влагалището.

# 458
  • София
При влизане в болница за раждане трябва ли да се махне гел лака?
Препоръчително е да сте без никакъв лак.

# 459
  • Видин
По ЗК са три ехографа, а при рискова бременност или майка над 35 год. са четири.
Микробиология или микробиологичен секрет не е стерилна урина, а се взима от влагалището.
Дали са 2 или 3 е без значение. Имах в предвид, че всеки работи различно! Моят лекар ме гледа всеки път, а вече са минали 6 прегледа. Относно изследванията, съм написала, че пускам урина, а след това съм добавила и стерилна урина....незнам защо винаги се чудят хората за какво да се заядът....

# 460
  • Вестерос
Че кой се заяжда, защо все се търси под вола тела? Уточнението явно се възприема за заяждане. 🤦

# 461
Не е заяждане, но микробиология се пуска на влагалище по каса 2 пъти през бременността. За стерилня урина не съм чувала да се покрива,но аз си пускам платено така или иначе

# 462

Момичета как ви се струват резултатите като за 4 дни преди цикъл, притеснява ме този знак пред Прогестерона и дали е добре като цяло стойността?

# 463
Супер са стойностите...

Момичета как ви се струват резултатите като за 4 дни преди цикъл, притеснява ме този знак пред Прогестерона и дали е добре като цяло стойността?

# 464
Здравейте,извинявам се за глупавия въпрос но не ми е ясно в списъка от болницата където пише нощница за майката.Трябва ли да е нещо тип медицинските бели перелини или подобните на тях или може да си взема нощниците от вкъщи памучни и с копчета за кърмене?

Общи условия

Активация на акаунт