🌸🐟 АВГУСТ 🐟🌸 2022 💙 👶🏻👧🏻 🎀 (Тема 17)

• 48 890
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • Бурса
Ivka и аз съм в подобна стуация, с термин 22.08, бебчо е около 3 кг, още е високо. Док ме записа за преглед на 18ти, каза че тогава ще ме провери за разкритие, до сега не е. И каза след 15ти че мога да започвам с интензивни разходки и катерене на стълби Blush

И аз съм за 22ри. Ти също беше с три деца, нали?

Да Амели, чакаме номер 3 😊

# 271
Милото, не успявам да се включвам редовно, но ви мисля и чета.
Първо от снимката на малката виждам едно прекрасно детенце, здраво и пълно с любов.
Второ, от последния ти коментар се уверявам, че точат пътека. Няма да коментирам какъв ужас всяват в теб и семейството ти.
Мога да ти кажа само, че съм убедена на 100%, че на детенцето му няма нищо.
Пожелавам ти много сили и търпение и скоро да сте си вкъщи и да са ви останали само нервите и притесненията от преживяното ❤

# 272
Милото, много се ядосвам като те чета, честно. Как по една сгъвка ще прави такива умозаключения. Аз сериозно бих се усъмнила в компетентността на някой неонатолог, ако вземе да ми ги говори такива.

# 273
Милото, аз не бих могла да приема сериозно такива уклончиви и безпочвени твърдения, та вие вече имате един генетичен тест, който ги отхвърля напълно. Пуснете още, за да сте спокойни, щом можете, но дотогава направи нещо за собствената си психика - психолог онлайн е добра идея. Сега и хормоните ти бушуват яко...
-
Ние сме си вкъщи и 2 в 1 още, болките си продължават, но реших да изчакам още "нещо" да се случи - да се усилят, да видя води или тапа, знам ли. Усещам бебко нормално. 36+4 по термин, иначе си е напред с повече от седмица.

# 274
Честито на новата мама. Да е живо и здраво малкото човече.

Милото жълтеницата се проявява обикновенно на 4 ден. И двата пъти точно в деня, в който трябваше да ме изписват и билеробина им беше висок и ги вкарваха под лампа и си оставяхме в болницата. Сега съм се подготвила за същия сценарий. Но мойте бяха и доста жълти, чак бялото на очите им беше жълто.

ММ снощи като взех детето и вика стягай багажа отиваме до Опака. Баща ми е Илия и идвахме на именден. Днес по някое време ще си тръгнем. Не ми беше хрумвало да идваме, в такава напреднала бременност не ми е хрумвало да пътувам толкова. Луда работа. Но поне си видях голямото дете, че много ми липсваше. Каза, че пак няма да се прибира, но поне си го видях.

# 275
Милото, и на мен малката си ми изглежда напълно здрава.
Какво по хубаво от голямо бебе Simple Smile
Да не би доцента да е Мумджиев ?
Аз съм от Стара Загора , ако има нещо питай и казвай , ще помогна с каквото мога .
Точно този е доцента. Объркала съм му името.В понеделник ще сме при него. Ще я последне и ще вземе кръв да я изследват за всички хромозоми дали са и наред.

Той е завеждащ на неонатологията.
Много си разбира от работата, майка ми е работила с него много години, затова и аз се реших да родя в държавната , най вече ако има нещо, заради това ,че той е там

# 276
  • Варна
Момичета, тази сутрин в 7:37 ч се роди Габриела - 3320 кг, 51 см 🥰

# 277
  • София
Честито на новите бебенце! Heart Да растат здрави и закриляни. На мамите - да се възстановят бързо. На Милото - кураж, всичко ще се нареди, с теб сме Heart :*

# 278
Честити да са Габриела и Алисия! Да бъдат здрави и орисани с много щастие и сполука в живота! Бързо възстановяване, exsberry и Sultry ❤

# 279
Честито! Нека бъде здрава!

# 280

Да е жива и здрава!

# 281
Жива и здрава да е Габриела. Бързо възстановяване на мама.

# 282
Честити да са Алисия и Габриела. Да са здрави и орисани с много късмет за напред! 🥰
На мамите бързо възстановяване!

# 283
  • София

Честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава малката Габриела!♥️♥️♥️
На теб бързо възстановяване.
Точно днес гледах термините на 1ва стр. и се замислих за теб дали си родила вече Simple Smile

# 284
  • Асеновград
Честито Бери! На теб бързо възстановяване! 💕

Общи условия

Активация на акаунт