🌸🐟 АВГУСТ 🐟🌸 2022 💙 👶🏻👧🏻 🎀 (Тема 17)

• 48 788
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
В 16.47 с планово секцио, обаче излязло от плана се роди Кристина. Тя ще ни е изтърсака на фамилията 3,280кг и 49см. Всички дрехи ще са и големи.

Честитоо, да ви е жива и здрава малката Кристина❤

# 616
Идвам да мрънкам, имам задържана кръв в матката след третото секцио, подозират някакъв преизтънен участък, че не се е събрал правилно, три дни бях на инжекции с окситоцин, но не изтече цялата кръв, днес ми правиха химически масаж на шийката на матката, която очевидно е твърда и събрана, защото аз не съм раждала дефакто и дренирала една част от кръвта, до понеделник съм на антибиотик, после не знам… май се прави някакво вакуумно изсмукване на течността, страх ме е това нещо да не почне да се повтаря после при всеки цикъл Sad

# 617
Честити нови бебенца 💐Нека всичко бебоци бъдат много здрави 🍀
Милото, не успях да изчета всичко, но се надявам всичко да е наред с вас 🍀🍀🍀
Към кърмещите мами: момичета, имам хемороиди от раждането и сега и запек, дайте някакви идеи, че вече не знам за кое по напред да мисля...

# 618
  • Бурса
Билибон честита да е Кристина! Бъдете здрави и бързо да сте си вкъщи Heart

Шук е много неприятно се е получило, но дано с тази манипулация която ти предстои нещата да приключат и скоро да забравиш.

Момичета знам че много пъти сте коментирали, но до сега не съм имала проблеми. Остават ми 10 дни до термин и явно тежестта си каза думата и имам няколко уж малки хемороида, с какво мога да третирам и сега така близо до разждането да е нещо, което не вреди.
Редактирам се, и Меделин е питала преди мен, извинете че се повтарям.

# 619
Честити нови бебенца 💐Нека всичко бебоци бъдат много здрави 🍀
Милото, не успях да изчета всичко, но се надявам всичко да е наред с вас 🍀🍀🍀
Към кърмещите мами: момичета, имам хемороиди от раждането и сега и запек, дайте някакви идеи, че вече не знам за кое по напред да мисля...

И аз имах хемероиди от нормалното раждане. АГ ми изписа Прокто-Гливенол мазило.Слагах го на една марля и поставях на д..то😃(външно),защото моите бяха външни.Сутрин и вечер.
При мен имаше ефект.

# 620
За външни хемороиди препоръчвам бепантен. На мен ми свърши страхотна работа. За няма и 2 дни с по няколко пъти мазане на ден всичко се успокои. И никаква употреба на т.хартия! Само хладка вода 😉

# 621
Bolibon - честито бебче !

# 622
В 16.47 с планово секцио, обаче излязло от плана се роди Кристина. Тя ще ни е изтърсака на фамилията 3,280кг и 49см. Всички дрехи ще са и големи.
Честито! Да Ви е жива, здрава и много да Ви радва!💜
Бързо възстановяване!🍀

# 623
  • София
Шук, в групата на баткото имаше една майка след трето нормално раждане и проблем като твоя. Ако искаш, мога да и пиша да я питам какво и правиха.

# 624
За хемориодите се мажа, с цикатридина маз (ако са външни), за вътрешни - цикатридина свещички.  За запека, аз вече мрънках много.... Аз и преди бременността съм имала този проблем, а сега е трагично. Ако не си пила сироп Дулкософт (подходящ при бременност и кърмене) пробвай с него, действаше ми страхотно през цялата бременност, но сега последните 2 седмици някак спря да ми действа, явно организма ми свикна с него, та сега съм на дуфалак и свещички - ева кю.

# 625
Както писах по-горе може да пробвате чай от сена.

# 626
Шук, в групата на баткото имаше една майка след трето нормално раждане и проблем като твоя. Ако искаш, мога да и пиша да я питам какво и правиха.

Питай я моля те, че умирам от ужас вече

# 627
  • София
Bolibon, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава малката Кристина!♥️♥️♥️
На теб ти желая бързо възстановяване.

# 628
Момичета, аз да ви питам - в коя седмица спряхте приема на магнезии?
И още един въпрос - има ли сред вас майки, който са раждали поне два пъти по естествен път? Майка ми преди малко ме шокира с изказа си, че след второто нормално раждане болял коремът изключително много, та да съм си взела обезболяващи. Викам и, че след първото ми раждане не помня да е съществувал такъв феномен. Според нея силните болки се появявали след второто раждане. Озадачи ме, пък и не виждам логиката в това. Та исках да попитам дали наистина е така?

# 629
Раждала съм два пъти нормално, няма такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт