🌸🐟 АВГУСТ 🐟🌸 2022 💙 👶🏻👧🏻 🎀 (Тема 17)

• 48 804
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Честити бебоци момичета. След вчерашната консултация в Шейново, на 26 ще е секциото ,а на 25 трябва да ме приемат. Разкритие нямам никакво,тапата си е на мястото,шийката била леко скъсена,но има достатъчно води и всичко е наред , тежи около 2700гр, но ме предупредиха,че ако имам някакви болки дори минимални,веднага да тръгвам към болницата,защото все пак рязана 3 пъти матка не трябва да чакам силни контракции или изтичане на водите ,за да тръгна натам. Направиха ми тонове и излезе,че през 7 мин имам контракции,които аз не усещам и малко се чудеха какво става,ама било нормално. Незнам дали ще устискам до 26,но когато тогава, само всичко да е наред.

# 601
  • София
Преди 2 седмици спрях ношпато и магнезия… Болки и ми тежи, контракции никакви… При термин 28.8 и бебе, ходещо седмица напред, силно се надявам да излиза по-скоро, ама да видим.

# 602
  • Пловдив
Честити бебенца 💜🍀
Болибон, стискам палци всичко да мине като по вода.

Някоя от ако се е ориентирала за колан, да каже на какво се  е спряла.Рано е още, знам, но някак неестествено ми стои.А винаги съм имала корем, не е като да ми е ново 😏😅

# 603
Аз вчера бях на тонове. Бяха перфектни. Утре ми е датата по термин и съм на преглед. Ще се разберем с доктора какво ще правим. Нямам никакви индикации все още, че ще раждам скоро. Освен, ако пълнолунието не направи някакво чудо и бебето реши да излиза. Ама вече си мисля, че ако зависи от нея, ще си стои вътре още две седмици. 😅

# 604
Честито бебче, Faia ! Живо и здраво !
Някой по - рано беше писал за подготвителните контракции.
Аз лично не усетих да имам подготвителни контракции(може би от магнезия) и директно си започнаха родилните.
Иначе имах някакви контракции де , май след 5тия месец бяха ми казали неспокойна матка , затова увеличихме дозата Магнерот.

# 605
  • София
Орехче, я кажи родилните как се усещат. Предния път ми изтекоха водите без намек за контракция, чак на втората банка окситоцин стана нещо, ама сега пусто идея нямам тия болки само от разтягне/тежест ли са или може и някоя и друга скрита контракция да има.

# 606
В 16.47 с планово секцио, обаче излязло от плана се роди Кристина. Тя ще ни е изтърсака на фамилията 3,280кг и 49см. Всички дрехи ще са и големи.

# 607
  • София
Честито, болибон Simple Smile ще ги навакса, споко Hug

# 608
Честито, bolibon! Да е жива и здрава Кристина, бързо ще навакса Simple Smile Ти как си? Бързо възстановяване ти желаем!

# 609
  • София
Да е честита Кристина ❤️ какво излезе от плана? Бързо възстановяване!

# 610
Честито, Болибон, да ви е жива и здрава!

Аз с предните две раждания не съм имала никакви подготвителни контракции. Даже с второто бях на тонове в 8 вечерта - права линия. В 1 през нощта започнаха регулярните и в 3 вече бях родила. Та, очаквам и сега да се развият така нещата.

# 611
Errine ами започнаха като меструални болки.Първо през различен интервал , после станаха регулярни.Накрая вече при 9- 10см разритие не мога да ги опиша 😀
bolibon честитоо!!!

# 612
  • София
Много ми е нервно, второ ще ми е и все ме е страх, че късно ще тръгна Grinning болницата ми е на 10 мин с такси. Колата спи в гараж на 10 мин и не виждам смисъл да я вадим… А тия менструални болки имам от доста време -10 дена, ама контракции уж не… Ама мен ми е твърди чувствителна тая област… До преди месец за всичко търчах в спешния, ама сега вече ме е срам Grinning

# 613
Нищо сериозно само голямо чакане. На анестезиоложката и свърши смяната преди моето и и казаха да се прибира. Обаче пък следващия го пратили в детска хирургия и операцията се закупила и чакахме 3ч анестезиолог, а мен ме бяха подготвили вече. Умрях от жажда. Но всичко мина добре и бързо. Още даже ме държи упойката. После ще ми сложат болкоуспокояващо.

# 614
  • Варна
Честито, Болибон! Да ви е здрава! Супер са й мерките, сантиметрите ще ги навакса бързо!

При мен контракциите бяха като супер отчетлива болка, а не просто стягане. Смисъл не силна болка, но определено се различаваше от всяко стягане преди това. И не е еднократно или веднъж на час, ами започна да се случва на определени интервали при мен през нощта.

Общи условия

Активация на акаунт