🌸🐟 АВГУСТ 🐟🌸 2022 💙 👶🏻👧🏻 🎀 (Тема 17)

• 51 021
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Барбалена, каката как прие бебчо?

# 586
Цоп и аз да дам отчет. Вчера в 17:06 ч се роди синът ни Росен, 53 см, 3610 гр. Естествено раждане с няколко шева за за разкош😁. Беше незабравимо изживяване. Киснах се 6 часа във горещата ван, но накрая ме изкараха понеже тоновете леко паднаха, та все пак родих на легло а не го изпльоках като малко делфинче във водата😆.
Имам ужасна мускулна треска, болезнено и подуто междукрачие, но съм невероятно щастлива🥰. Бебо е добре, цица каквото има и пълни памперси редовно и с кеф 😋.
На всички родили честито и здрави и игриви бебоци, а на неродилите още малко търпение! Всички усилия и болка си заслужават крайния резултат❤️
Честито!  Да Ви е жив и здрав!💙 Бързо възстановяване!🍀

# 587
Честито на родилите мами  ❤️
Барбалена, един път много малко ми се вижда. Най малко ще да е 3. Аз ще питам пак на изписването.

# 588
Честити бебетата на всички нови мами!

Никак не ми остава време да пиша. Вдигнах температура и съм с “+” тест, на фона на грижите за малката, направо 2 дена не знам къде се намирам.

Колектори за кърма, ще си взема, защото яко тече, като почна да се цедя.
Правя го на всеки 3 часа, малката хич не може да засуче, със силикови зърна е супер, но без тях- не става. Като ми мине ковида ще се посъветвам с консултант.
Също така изцеждам само по 40-50мл общо и двете гърди-за 40мин общо. Смятам че се цедя докрай, защото гърдите ми омекват и спира да тече.

Момичета, нормално е да сте изнервени и аз бях така. Неизвестността, побърква!

# 589
  • София
Това за пъпчето:

# 590
Честити да са Марая и Росен и нека растат здрави и щастливи за гордост на мама и тате!

Bolibon успех утре ! Чакаме да пишеш

# 591
  • Бурса
Честито на новите мамчета! А болибон стиснати палчета за теб утре! Heart

# 592
Честито на новите мамчета, бързо възстановяване и да си ви много здрави и послушни децата!

Момичета вече съм близо до болницата.... Но мойта драма с гадния запек, пак започна.... Много е гадно, пробвах със свещички ева кю и не стана нищо и  пия дуфалак, а на всичкото отгоре ми е много трудно и да пишкам седя в тоалетната по много време, не ме боли но не тръгва, явно бебетата притискат пикучния мехур , надявам се това да не е симптом за скорошно раждане.

Пътя до София беше ужасен, боля ме корема, всяка неравност усещах, имах контракции, бебетата не спряха да мърдат.... Но важното е, че съм близо до болницата.
Писах на др Патрикова, ако може да ме включи в графика си и да ме прегледа, във Видин лекаря измери едното бебче същите килограми като от преди две седмици, това малко ме притеснява, но се успокоявам, че не е измерил правилно.

# 593
То и аз съм почти месец след раждането. В неделя става месец. Утре съм на контролен преглед и ще видя, какво е положението. Просто от самото начало тече много слабо и се притесних с тези големи съсиреци, но може пък да е ок.
Лизи, и при мен едната бебка на последните две мерения не беше мръднала в грамовете, но то вече трудно може да ги измерят. А ти дори си по-голяма седмица, от тази, в която аз родих.
Барбалена, аз пък се чудя, как се почистват полови органи на момиче Wink
M_lady, аз с каката имах такива изчиствания без болка, но бяха някъде месец след раждането. Съсиреци и изведнъж кръв, все едно се напикавам...Направо бях станала бледа от това кървене, което беше 3 или 4 пъти в огромно количество. За щастие само вкъщи ми се случи..
Бях ходила на контролен, да няма плацента или нещо останало, но всичко беше наред.

# 594
Лизи, и аз имах малко проблеми със запека. Не знам кое от тези неща ми помогна, но ще ти ги изредя да ги пробваш. Сутрин на гладно една супена лъжица зехтин (не е гадно), по-презлели круши, сливи или пъпеш пак да е на гладно, прясно мляко пак на гладно. Бебоците яко те притискат сигурно Joy Айде още малко остана. Иначе ЛЛ ми каза по телефона за чай от сена. Аз реално го пих след като ми мина проблема, но май действително действа, даже дооооста добре, защото след като го пих вечерта на следващия ден бях като с разстройство. Пробвай от него ако искаш.

Честито на новите мамчета, бързо възстановяване и да си ви много здрави и послушни децата!

Момичета вече съм близо до болницата.... Но мойта драма с гадния запек, пак започна.... Много е гадно, пробвах със свещички ева кю и не стана нищо и  пия дуфалак, а на всичкото отгоре ми е много трудно и да пишкам седя в тоалетната по много време, не ме боли но не тръгва, явно бебетата притискат пикучния мехур , надявам се това да не е симптом за скорошно раждане.

Пътя до София беше ужасен, боля ме корема, всяка неравност усещах, имах контракции, бебетата не спряха да мърдат.... Но важното е, че съм близо до болницата.
Писах на др Патрикова, ако може да ме включи в графика си и да ме прегледа, във Видин лекаря измери едното бебче същите килограми като от преди две седмици, това малко ме притеснява, но се успокоявам, че не е измерил правилно.

# 595
Ох, момичета доста ще си почакам. Моето секцио ще е последното, пето и ще мине обяд. Още не са и започнали.

# 596
  • София
Ох, момичета доста ще си почакам. Моето секцио ще е последното, пето и ще мине обяд. Още не са и започнали.

Успех, bolibon!  Много е неприятно чакането, но важното е всичко да е наред. До няколко часа ще си гушнеш бебчето.
Ти я коя болница си?

# 597
В Окръжна - Варна.

# 598
Успех! Моето беше след обяд и наистина си е кофти да чакаш. Важното е ти и бебка да сте добре. Пожелавам ти бързо да се възстановиш. При мен второто секцио сега мина мн леко,не съм го очаквала☺

# 599
Хоуп, каката е в някакъв период на имитация - повтаря това, което казваме и прави това, което правим. Та на повърхността е голяма еуфория и дано вътрешно не изживява нещата по друг начин. Иначе е като слон в стъкларски магазин и голямо пазене на бебето пада Grin

NI_CI, много неприятно с този ковид Sad Дано бързо се оправиш! При нас каката и таткото са със съмнителни носове, единия киха, другия сякаш е със задна хрема... Искам да се изолирам някъде поне за месец..

Болибон, успех! Hug

Общи условия

Активация на акаунт